reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Mnie boli brzuch cały i plecy i głowa trochę skurczy ale niewielkich poryczalam się przy obiedzie a czemu to nie wiem jakoś się źle poczułam psychicznie i fizycznie :-:)'( oszaleje niedługo a jeszcze 3 dni

Natworzyłyście przez cały dzień, poczytałam, ale trudno odnieść się do wszystkiego.
Mi gorąco przeszło po porodzie. Zawsze byłam ciepłolubna, w ciąży odwrotnie, ale już wszystko wróciło do normy:-)
Do noska mam fridę, ale podoba mi się ten krecik.

Magdzik, gratulacje:-)
Teraz możesz spokojnie rodzić:-)

Nas znienacka odwiedziła dziś położna. Pooglądała małego, mi cyce obmacała, chciała między nogi zaglądać' ale powiedziałam, że nie ma potrzeby. Młod jej się nie spodobał, bo za żółty, w związku z czym pojechaliśmy zrobić my bilirubinę. Po jakimś xzasie telefon z labo, żeby skontaktować się z lekarzem, bo normy przekroczone. Zadzwoniłam do swojego szpitala, ale kazali się spakować i jechać tam gdzie rodziłam. Spakowała się, al mąż kazał mi jpierw zadzwonić i pogadać z lekarzem. Rzadko słucham swojego męża;) al tym razem posłuchałam. Lekarka powiedziała, że nie kwalifikuje się do naśwetlań i nie ma potrzeby przyjeżdżać. Jeśli do środy ne minie trzeba będzie zrobić szerszą diagnostykę, może to od mojego pokarmu, może jakaś infekcja, ale mam sookojnie poczekać te kilka dni. I ma przebywać jak najwięce w pomieszczeni nasłonecznionym. Mogę już go werandować, a w poniedziałek wyjść na długi spacer w słońcu. Oby było to słońce. I karmić mam go co #2 godziny. Ciekawe jak.

Na dziś tyle. Lecę pid prysznic, dzieciaki nakarmione, wykąpane, jeszcze witaminy i spać.

Spokojnej nocy:-)

selerowa my tak mieliśmy z tą żółtaczką ale zaczęła już spadać z 14 na 12 ale faktycznie trzeba częściej karmić trolla hehe norma u noworodka w terminie jest do 12 u wcześniaka do 15 przystawij do piersi jak najczęściej nawet na pare sekund żeby się napił bo musi się przepłukać

Ostatnia edycja:
Dobry...

Ja oczywiście nie spię. Pewnie dopiero za jakieś 2h usnę. Mąż przez sen dotknął brzucha i ona się tez obudziła i tak sobie buszujemy :-) :-)

Witam :-)

...oczywiście wciąż 2w1.
Poszłam spać po północy i miałam nadzieję, że dzięki temu będzie mniej budzenia międzyczasie, no ale nic z tego :-(
Dobrze, że już nie leżę i nie patrze w sufit tylko od razu zasypiam.
Poza tym ciągle brak jakichkolwiek oznak, wczoraj koleżanka mnie pocieszyła, że jej też nic nie było i nagle się zaczęło.
Powiem Wam, że w sumie się jakoś nie bałam i byłam gotowa na nagłą akcje. Teraz im dłużej to wszystko trwa, tym bardziej się boję.

Ciekawe co u Kasoku. No i Blindwillow się nam tu wczoraj nie zameldowała. Może nareszcie kolejne dziewczyny się doczekały ;-)

reklama
Do góry