reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam się,
otrzymałam oficjalne gratulacje od gina więc dopisuję się do lutówek :-)
Ciąża planowana ale w tym cyklu się kompletnie nie spodziewałam więc jestem bardzo zaskoczona. Już się szybciej o jakąś chorobę podejrzewałam niż o fasolkę :-D Test zrobiłam dopiero w sobotę. Jak się teraz nad tym zastanawiam to objawy jakieś są ale sprzeczne bardzo i za nic nie mogę wydedukować kiedy był moment poczęcia. W każdym razie wrażliwe sutki są, pełne i ciężkie piersi też, pojedyncze zawroty jak wstaję (wbrew pozorom na co dzień nie miewam), ciągną mnie bardzo jajniki, aż się w nocy nie mogę przewracać :-D, za to senności brak,mdłości brak, energia jest, dziwne :-D
Badanka zlecone, ale żadne wydumane, krew, mocz, bHCG i TSH bo ja tarczycowa.

Witam wszystkie mamy i życzę spokojnych 9 m-cy, fasolki trzymajcie się :-D

reklama
tak glukoze teraz mam robic wszystkie te badania ktore wyzej wypisałam mam zrobic do nastepnej wizyty czyli do 11 lipca :-) wiesz mysle ze lekarz wie co robi zlecajac mi te badanie teraz ... a zreszta w moim przypadku trzeba dmuchac na zimne ...
Ja też mam zlecone to badanie, ale to jest glukoza z krwi na czczo. Bez picia glukozy, bo ten test jest tak w połowie ciąży.
Ja używam balsamu z Rossmanna jakiegoś oliwkowego ;-) Lubię jego zapach i konsystencję i używałam go w dwóch poprzednich ciążach...
Gratuluję serduszek i dobrych wieści po wizytach :happy2::blink:

Happymama - nos do góry:happy2: Jutro będą same dobre wieści i małe pikające serducho :tak::tak::tak::happy2:

Dobrej nocki dziewczynki :-)

Cześc dziewczynki!!

U nas wczoraj była masakra! Przed 21 padł prąd w całym Rzeszowie! i dopiero po kolei włączali, u nas był po północy! Ludzie utknęli w windach, strażacy mieli pełne ręce roboty, a włączając prąd ludziom strzelały telewizory! tego jeszcze nie było!!

Mama Stacha - witamy :) i monotonii 9ciomiesięcznej życzę :)

Karolina1987 - no super super super ;)

JA dziś wizyta endo - zobaczymy co powie na moje wyniki!

Przez was nie moge sie doczekac mojej wizyty a to dopiero 3 lipca.

Znów mnie cyce strasznie bolą, a wyczulona na zapachy jestem masakrycznie!

No i powodzonka dziewczynki na dzisiejszych wizytach!! :) &&& za widoczne serduszka! Happymama i kto jeszcze ma dziś??

Ostatnia edycja:
witam:)
powodzenia na dzisiejszych wizytach. Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&

chyba zaczyna mi się powoli faza spania:rofl2:

Dzien dobry dziewuszki:-)

ja juz po badaniach zapłaciłam 164 zł no to nie ma tak zle :-p spodziewałam sie wiekszej kwoty:-p w drodze na badani spotkałam mame kolezanki ktora jest w ciazy , jest tydzien po terminie i mały ani mysli wychodzic dzis rano pojechali na ip i maja nadzieje ze mały w najblizszych dniach pojawi sie na swiecie:-p

jejciu ledwo wpadłam do domu to musiałąm zajrzec do lodówki bo normalnie myslałam ze padne w drosze z badan taka głodna byłam :-p

u nas wczoraj cały dzine i cała noc tak pozadnie padało ze u nas całe boisko , plac zabaw i parking pod blokiem pływaja , ludzie wczoraj auta wywozili z parkingu ... tak pustego parkingu pod moim blokiem jeszcze nie widziałam:-p

Kciuki mocno zacisniete za dzisiejsze wizyty&&&&&&
WItam nowa mame :-)
Miłego dnia :*

-kasieczek- ja też dzisiaj do endo idę. TSH ostatnie przed ciążą miałam coś koło 0,5. Teraz mi skoczyło do 1,28 więc zobaczymy co powie.

Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamy.

Ja wczoraj jak padłam o 17 to się o 19 obudziłam, co ciekawe mężuś razem ze mną :D

Witajcie Kochane!

Niedawno wróciłam z badań. Strasznie boli mnie ręka. Baba okropnie mi się wbiła i mnie bolało :/ Teraz ciężko jest mi wyprostować rękę. Pierwszy raz coś takie mam. Zawsze pobieranie krwi dobrze wspominałam, czego nie mogę powiedzieć o tym razie.

Gratuluję wszystkim Serduszkom :) Ja idę w czwartek na wizytę. Będę wtedy w 6 tygodniu. Może i ja zobaczę pulsującą kropeczkę? Oby!

Czas na śniadanko.

reklama
89Katia miałam ostatnio to samo!
Baba musiała napełnić 3 fiolki i kiedy sięgała po następną to mi gmerała tą igłą w żyle :/
Skończyło się bólem całodniowym a później pięknym siniakiem przez kilka dni...

Do góry