reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Czytam Was i mam dokładnie to samo co GRZECHOTKA;)))) pewne już jest, że organizm na koncu sanm robi tą cudowną rzecz-odpiera myśli jaki będzie poród BYLE JUŻ BYŁO PO BO MAM DOŚĆ!!!!!!!!!:-DLEDWO CHODZĘ, ŹLE SIĘ CZUJĘ I WYSZUKUJE JAK NAJMNIEJSZYCH SYMPTOMÓW, ŻE TO JUŻ BO ZWARIUJĘ:tak::tak::tak:

reklama
Joasia_1986, bardzo dobrze to ujęłaś. Ale dla mnie ten punkt, że "bobas coraz większy, więc im dłużej tym trudniej będzie urodzić" jest najbardziej przerażający :) Narazie nie panikuję, mam czas do 4 lutego. I w sumie nie wiem czy ten mój będzie taki duży :)

Marta_a26, ja tak sobie właśnie tłumaczę, że dzięki nastawieniu będzie dobrze :)

Tak w ogóle, to z całego porodu najbardziej boję się tylko, żeby maluszkowi nic się nie stało. Tyle się słyszy o tych nieszczęściach na porodówkach...ehhh. A podczas porodu jesteśmy zdane na lekarzy :( Nie twierdzę, że wszyscy są niekompetenti, ale jak się słucha wiadomości to można odnieść inne wrażenie....

Magdulajtka bardzo bym chciała urodzić w przeciągu tych dwóch dni...i spotkać by się udało :) Ty chcesz wyjść, a ja przyjść...no ale niedziwne trochę już tam siedzisz...trzymam kciuki za szybki powrót do domciu :)

A jakieś nowe wieści od Selerowej mamy ?? Oprócz tej z 7 rano?
Ja dziś zbieram się na pierwszy dłuższy spacer do mojej szkoły rodzenia. Pierwszy raz od nakazu leżenia tam pójde.
Tylko problem w tm że strasznie nie chce mi się wstać i szykować :) eh....Dobrze chociaż że pogoda jako taka :)

Kobietki, z mojego doświadczenia, co przyspiesza poród
- masowanie brodawek, to wywołuje skurcze
- orgazm, poprosic męża by Wam zafundował :)
- głaskanie brzuszka
to próbowalismy kilka dni i mnie wzięło w poprzedniej ciązy .

Słyszałam tez ze sperma przyspiesza, więc współżycie. I pewnie są inne sposoby, jak chodzenie po schodach, sprzątanie itp

Powodzenia!

Już wiem skąd u nas uczucie przygnębienia...

1390926796_wjr6di_600.jpg
Ja mam tak teraz cały czas :-p

Załączniki

• 1390926796_wjr6di_600.jpg
    1390926796_wjr6di_600.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Witajcie :-)
Doczytałam Was...tempo macie bardzo szybkie.
Ja zakupy porobiłam więc mam już wszystko do torby i jestem spakowana :)
Ja wiem,że poród przyspiesza na pewno chodzenie po schodach,sprzatanie,drażnienie brodawek i sex.. A musze Wam powiedzieć,że mnie od dwóch dni czyści.Non stop mam biegunki po 4 dziennie :-( Nie mam skurczy ale mi brzuch twardnieje. A wizyte mam teraz w piątek to sie dowiem z czego tak mam.
Ciekawe jak tam Selerowa. Już niebawem bedzie z młodym sie tulić.
Edda89 zazdrosze Ci domku.To od zawsze było moim marzeniem mieć swój mały skrawek ziemi i domek.Fajnie tak latem w ogrodzie posiedzieć,grilla zrobić i nie musisz sie martwić co robić w piękną pogode z dzieckiem.Wstawiasz dmuchany basenik,Ty na leżaczek i pełen relaks... 3mam kciuki za szybką budowe i rychłe zamieszkanie :-);-)

Do góry