reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Joasia właśnie o to chodzi że nie mam biegunki tylko jak na mnie to sie często załatwiam ale to jest zwarte , jeszcze niedawno nie mogłam z siebie wydusić nic przez kilka dni a teraz jest inaczej ale to chyba tylko moje zniecierpliwienie

reklama
u mnie to byla zwykla wirusowka , zalapalam od malej i zarazilam meza :tak:, ale przy synu tak mialam tylko ze juz czulam ze porod sie zaczyna takie delikatne skurcze ale jednak miarowe, i oczyscil sie organizm sam

Witam dziewuszki,
WIdze większość już się szykuje do porodów a jeszcze się luty nie zaczął! :-)
BB_Anna moja Mała też miała lekką żółtaczkę ale puścili nas do domu bo to niby fizjologiczna i sama zejdzie tylko musiała dużo jeść i kupkować ;-)
Selerowa trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie!!
grzechotka całkiem możłiwe że przed porodem może przeczyścić!
mniszek85 Ty to się namęczysz w tym 3paku, nieźle się trzymasz skoro już 37 Ci leci :-)

Moja Maleńka śpi więc mam chwilę na pisanie, musze opisać mój poród na odpowiednim wątku bo również miałąm mega szybki bo trwał 2 godziny 35 min w tym II faza czyli wypieranie dziecka trwało 10 min ;-) nacieli mnie lekko, mam 2 szwy do zdjęcia więc nie jest tak źle ale nabawiłam się hemoroidów chyba przez to tempo postępowania porodu :-/ mam nadzieję że się wchłoną cholery ;-)

Grzechotka tez sie zastanawiam jak to jest z ta biegunka. Bo tez czesciej odwiedzam toalete...ale nie wiem czy to to oczyszczanie....skurczy tez nie mam....ta niepewnosc mnie wykonczy. Kiedy to sie zacznie...

Karolina moj synek tez ruchliwy jest jak do tej pory..tylko teraz troche inne te ruchy, tak jakby sie bardziej rozpychal...

Ale super, ze Selerowa najpozniej jutro bedzie juz tulila maluszka :)

no pewnie jeszcze nie to durne nerwy daja o sobie znać ale brzuch mnie boli i boli cały i plecy strasznie ide zrobic obiad to przestane o tym myśleć i tak na ktg zaraz jade więc sie przekonam, jak cos to poprosze o badanie

Selerowa, trzymam kciuki :-)
Joasia, zobaczymy czy twój M trafi, że nie dotrwasz do wizyty :-)
Grzechotka, ja myślę, że to może być przeczyszczanie przed porodem. Jelita się opróżniają a czy szybko i gwałtownie czy powoli to większego znaczenia chyba nie ma. Choć nerwy to też mogą być.

Co do ruchów, to mnie ostatnio położna powiedziała, że do godziny po posiłku (rano, południe, wieczór) powinnam czuć ok 10 ruchów. Jeśli tak jest to wszystko w porządku. Mój mały ostatnio leniwy ale faktycznie po posiłkach ruchy są.

reklama
Do góry