Magdalena0713 - też zdecydowałam się używam Oilatum, już zamówiłam kosmetyki także jak dotrą to już chyba wszystko mam. zakupilam na aptece internetowej aptekagemini. a do smarowania pupy -Alantan Plus Krem. wyszło najtaniej w tej aptece. polecam
reklama
edda89
Fanka BB :)
Dzięki Magdalena :-)
Ja dziś mam baby shower :-) Nie mogę się doczekać. Opowiem potem jak było. Wy mialyście taką imprezę?
Ja dziś mam baby shower :-) Nie mogę się doczekać. Opowiem potem jak było. Wy mialyście taką imprezę?
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
magdalena z oilatum juz nic sie nie używa nie wyciera sie te ż dziecka tylko lekko osusza ręcznikiem żeby nie zetrzeć właśnie tej ochronnej warstwy. Ja kupiłam emulsje do kąpieli ale tylko na początek na 1-2 miesiące potem to juz mam ziajkę
mój syn właśnie sie spakował i mówi że sie wyprowadza znowu
mój syn właśnie sie spakował i mówi że sie wyprowadza znowu
Blondi1990
Zaangażowana w BB
hej
ja jeszcze sie tocze w dwupaku
gratulacje Daria synka
ja we wtorek mam wizyte u gin zobaczymy co tam sie dzieje w srodku he ostatni raz bylam 17grudnia. mysle ze jakies rozwarcie moze do tej pory już sie zrobilo a skurcze od kilku dni mecza ale takie do wytrzymania nie bolesne
ja jeszcze sie tocze w dwupaku
gratulacje Daria synka
ja we wtorek mam wizyte u gin zobaczymy co tam sie dzieje w srodku he ostatni raz bylam 17grudnia. mysle ze jakies rozwarcie moze do tej pory już sie zrobilo a skurcze od kilku dni mecza ale takie do wytrzymania nie bolesne
Witam ja miałam być dziś na uczelni bo egzaminy się zaczynają ale znowu mnie dopadł ból brzucha i ledwo co dycham do tego nie wiem czy jakies choróbsko mnie nie bierze bo strasznie mi niedobrze dzidziuś też jakiś ospały dzisiaj bo prawie w ogóle się nie rusza
sandraa82
Hejka
Ja mam skierowanie do szpitala na 15.01-zobaczymy co mi tam powiedzą.
blondi1990 nooo ty juz też bliziutko rozpakowania... Ciekawe która z ''lutówek'' bedzie następna po Darii.
edda89 ja nie miałam i nie bede mieć takiej imprezy...a szkoda. na pewno bedzie fajnie.Czekam na opowieści :-)
Magdzik20 to zdrówka życzę. Połóż sie do łóżka,gorąca herbata i odpocznij jeśli masz okazję,może nabierzesz sił. Jak bedzie źle to mykaj na IP...bo jak wiadomo zawsze choróbsko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie,w weekend.Mam nadzieję,że Cie choróbsko ominie i że to tylko przejściowe. 3mam kciuki ;-)
Ja mam skierowanie do szpitala na 15.01-zobaczymy co mi tam powiedzą.
blondi1990 nooo ty juz też bliziutko rozpakowania... Ciekawe która z ''lutówek'' bedzie następna po Darii.
edda89 ja nie miałam i nie bede mieć takiej imprezy...a szkoda. na pewno bedzie fajnie.Czekam na opowieści :-)
Magdzik20 to zdrówka życzę. Połóż sie do łóżka,gorąca herbata i odpocznij jeśli masz okazję,może nabierzesz sił. Jak bedzie źle to mykaj na IP...bo jak wiadomo zawsze choróbsko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie,w weekend.Mam nadzieję,że Cie choróbsko ominie i że to tylko przejściowe. 3mam kciuki ;-)
Ehhh dziewczyny ja znowu pół dnia przespałam, wstałam bo musiałam się zabrać za te gołąbki. Znowu mi kapusta nie odchodziła ale jakoś dałam rade ją wyszarpać-pewnie będzie twarda jak się zrobi. Wyszło na bite dwa obiady Jeszcze sosik pomidorowy zarobie i pychotki, nawet jak kapusta twarda będzie Blondi nooo Ty za niedługo możesz rodzić, zazdroszcze A ja jutro kończe post łóżkowy, z zaskoczenia męża wemne, a co
Joasia_1986
myg mój mąż zaczyna mi jęczeć i ja nie wiem co robić... Boje się, że się coś poknoci i wyląduję na porodówce więc póki co mu mówie - "ja się nie tak męcze i nie płacze". Może poczekam do 38tygodnia
reklama
magdulajtka
Majowe mamy'09
no i ja czekam na zdjęcie szwu szyjkowego bo mąż wyposzczony, musi się skończyć 36 tydzień to mi go lekarka zdejmie i powiedziała ze przy cukrzycy to nawet lepiej jakby się akcja rozkręciła ciutek wcześniej więc może pozwoli na przytulanie hehe małżon byłby w 7 niebie