reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Magdalena0713 - też zdecydowałam się używam Oilatum, już zamówiłam kosmetyki także jak dotrą to już chyba wszystko mam. zakupilam na aptece internetowej aptekagemini. a do smarowania pupy -Alantan Plus Krem. wyszło najtaniej w tej aptece. polecam

reklama
magdalena z oilatum juz nic sie nie używa nie wyciera sie te ż dziecka tylko lekko osusza ręcznikiem żeby nie zetrzeć właśnie tej ochronnej warstwy. Ja kupiłam emulsje do kąpieli ale tylko na początek na 1-2 miesiące potem to juz mam ziajkę

mój syn właśnie sie spakował i mówi że sie wyprowadza znowu :baffled:

hej;)

ja jeszcze sie tocze w dwupaku;)

gratulacje Daria synka :)

ja we wtorek mam wizyte u gin zobaczymy co tam sie dzieje w srodku he ostatni raz bylam 17grudnia. mysle ze jakies rozwarcie moze do tej pory już sie zrobilo a skurcze od kilku dni mecza ale takie do wytrzymania nie bolesne

Witam ja miałam być dziś na uczelni bo egzaminy się zaczynają ale znowu mnie dopadł ból brzucha i ledwo co dycham do tego nie wiem czy jakies choróbsko mnie nie bierze bo strasznie mi niedobrze dzidziuś też jakiś ospały dzisiaj bo prawie w ogóle się nie rusza

Hejka :)
Ja mam skierowanie do szpitala na 15.01-zobaczymy co mi tam powiedzą.
blondi1990 nooo ty juz też bliziutko rozpakowania... Ciekawe która z ''lutówek'' bedzie następna po Darii.
edda89 ja nie miałam i nie bede mieć takiej imprezy...a szkoda. na pewno bedzie fajnie.Czekam na opowieści :-)
Magdzik20 to zdrówka życzę. Połóż sie do łóżka,gorąca herbata i odpocznij jeśli masz okazję,może nabierzesz sił. Jak bedzie źle to mykaj na IP...bo jak wiadomo zawsze choróbsko przychodzi w najmniej odpowiednim momencie,w weekend.Mam nadzieję,że Cie choróbsko ominie i że to tylko przejściowe. 3mam kciuki ;-)

Ehhh dziewczyny ja znowu pół dnia przespałam, wstałam bo musiałam się zabrać za te gołąbki. Znowu mi kapusta nie odchodziła ale jakoś dałam rade ją wyszarpać-pewnie będzie twarda jak się zrobi. Wyszło na bite dwa obiady :-pJeszcze sosik pomidorowy zarobie i pychotki, nawet jak kapusta twarda będzie :-D Blondi nooo Ty za niedługo możesz rodzić, zazdroszcze :zawstydzona/y: A ja jutro kończe post łóżkowy, z zaskoczenia męża wemne, a co :-D

myg mój mąż zaczyna mi jęczeć i ja nie wiem co robić... Boje się, że się coś poknoci i wyląduję na porodówce :baffled: więc póki co mu mówie - "ja się nie tak męcze i nie płacze". Może poczekam do 38tygodnia :happy2:

reklama
no i ja czekam na zdjęcie szwu szyjkowego bo mąż wyposzczony, musi się skończyć 36 tydzień to mi go lekarka zdejmie i powiedziała ze przy cukrzycy to nawet lepiej jakby się akcja rozkręciła ciutek wcześniej więc może pozwoli na przytulanie hehe małżon byłby w 7 niebie

Do góry