Hej dziewczyny!U nas dziś również leniwa niedziela. Jestem strasznie niewyspana bo jacyś id..ci urządzili sobie pod naszym blokiem ring czyt. bójki, przyjechała policja, krzyki, wrzaski. Na co dzień to bardzo spokojna okolica, większość młodych rodzin z dziećmi ale jeden nastolatek wykorzystał fakt, że rodzice wyjechali zrobił imprezę w garażu :/ i zaczęło się... Ehhh, siedzę i ziewam.EDDA (niestety mam problem z edytorem i nie mogę pogrubiać czcionek) mi gin powiedziała, że najlepiej wykonać to badanie między 24 a 26 tyg. ciąży, żeby w razie W, jak najszybciej wprowadzić dietę itp. ja robiłam w 26t 2d i powiedziała, że ok.Odnośnie gadek na temat płci. Mnie straaaasznie wkurzało, jak wszyscy życzyli mi dziewczynki bo my nie nastawialiśmy się na konkretną płeć tylko chcieliśmy mieć drugie dziecko. Teraz ciągle słyszę, że wszyscy mi zazdroszczą, że parka a koleżanki co mają synków, że tak marzą o dziewczynce :/ Mi jako mamie pierwszego syna nie marzyło się o córce, nawet byłam przekonana, że drugi będzie chłopiec, oczywiście teraz jak już wiem, że córeczka to bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać, oczywiście wpadłam w szał dziewczyńskich zakupów ale na początku śmiałam się do koleżanki, że ja nie umiem nic wybrać z działu dla dziewczynek bo zaraz kieruję się do chłopców i tam tyle mi wpada w oko ale jakoś szybko się nauczyłam Najważniejsze, żeby dzieciątko urodziło się zdrowe i to, że jest nam dane mieć dzieci, tyle par ma teraz problem, że w ogóle o płci nie myślą byle by tylko udało się zajść. Co do imion ja też na każdym kroku spotykam się z krytyką, kręceniem nosem na wybrane imiona czy to teściowa, czy bliska koleżanka, uważam, że to niestosowane, mi również nie podobają się "stare" imiona ale mam wiele koleżanek, których dzieciaczki mają tak na imię i do nich super to pasuje. Ja po prostu swojemu dziecku takiego imienia nie dam i tyle ale jest to każdego indywidualna sprawa i nigdy żadnej mamie nie powiem, że wybrane przez nią imię mi się nie podoba bo to jej dziecko, ona się cieszy, podoba jej się, dlaczego mam komuś sprawiać przykrość. Każdy z nas jest inny i ma inne gusta.MYG Kochana trzymaj się dzielnie w dwupaku, oby spinanie brzuszka się uspokoiło i żebyś mogła spokojnie wrócić do domku.
reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Dzien dobry
U mnie ladnie sloneczko swieci i niedlugo zabieramy sie z M do parku. Wlasnie wcinam bulki z nutella mmmm pychotka
U mnie ladnie sloneczko swieci i niedlugo zabieramy sie z M do parku. Wlasnie wcinam bulki z nutella mmmm pychotka
Witam się i ja niedzielnie :-)
Podczytuję Was, ale weny mi brak chociaż humor nawet całkiem dobry :-)
Selerowa trzymam kciuki!
Edda glukozę do 28 tygodnia trzeba zrobić z tego co wiem.
Myg fajnie, że piszesz. Dobrze, że brzusiu ok tylko rzeczywiście coś dziwnego, że żadnych badań...
Sandra uważaj na siebie! U mnie reszta dnia zapowiada się miło. Mam zaproszenie od koleżanki z pracy na obiadek i kawkę na jej nowe mieszkanko i już się doczekać nie mogę :-) W drodze powrotnej zajedziemy jeszcze na cmentarz do moich dziadków, bo oni dalej kawałek pochowani i nie było jak się wybrać. Ale pogoda nie sprzyja więc pewnie tylko na chwilę staniemy i uciekamy z deszczu.
Ajentko może uda Ci się zdrzemnąć w dzień. Widzisz jak to jest jak się dzieciak ze smyczy zerwie, że tak powiem, wszyscy sąsiedzi muszą cierpieć...
Podczytuję Was, ale weny mi brak chociaż humor nawet całkiem dobry :-)
Selerowa trzymam kciuki!
Edda glukozę do 28 tygodnia trzeba zrobić z tego co wiem.
Myg fajnie, że piszesz. Dobrze, że brzusiu ok tylko rzeczywiście coś dziwnego, że żadnych badań...
Sandra uważaj na siebie! U mnie reszta dnia zapowiada się miło. Mam zaproszenie od koleżanki z pracy na obiadek i kawkę na jej nowe mieszkanko i już się doczekać nie mogę :-) W drodze powrotnej zajedziemy jeszcze na cmentarz do moich dziadków, bo oni dalej kawałek pochowani i nie było jak się wybrać. Ale pogoda nie sprzyja więc pewnie tylko na chwilę staniemy i uciekamy z deszczu.
Ajentko może uda Ci się zdrzemnąć w dzień. Widzisz jak to jest jak się dzieciak ze smyczy zerwie, że tak powiem, wszyscy sąsiedzi muszą cierpieć...
gabi84
U mnie spokój, odpoczywam, babcia zabrała młodego, a drugi dzidziuś kopie mamusie :-)
Mam lekkiego doła po wszystkich świetych, strasznie mi przykro jak idę na grób taty, a do tego wczoraj zginęła u nas młoda 27letnia dziewczyna w wypadku samochodowym, a dziś się dowiedziałam że mój wujek zmarł...posrane życie... :-(
Idę coś pooglądać, może znajdę coś bardziej optymistycznego.
Mam lekkiego doła po wszystkich świetych, strasznie mi przykro jak idę na grób taty, a do tego wczoraj zginęła u nas młoda 27letnia dziewczyna w wypadku samochodowym, a dziś się dowiedziałam że mój wujek zmarł...posrane życie... :-(
Idę coś pooglądać, może znajdę coś bardziej optymistycznego.
gabi84 nie jesteś sama, ja tez mam doła. wszystkich świętych nie jest dla mnie miłym świetem, nie sądziłam ze w takim wikeu będę miała swojego aniołka w niebie, chyba nigdy się z tym nie pogodze. zawsze będę o tym pamietac.
w dodatku ostatnio wszystko mam wrazenie nam się sprzeciwia, wszystko pod górkę. nagle wszystko się wkoło psuje, nieplanowane wydatki itp. masakra
próbuję odnaleźć jakies pozytywy w tym wszystkim ale lekko nie jest
w dodatku ostatnio wszystko mam wrazenie nam się sprzeciwia, wszystko pod górkę. nagle wszystko się wkoło psuje, nieplanowane wydatki itp. masakra
próbuję odnaleźć jakies pozytywy w tym wszystkim ale lekko nie jest
Witam u mnie niedziela leniwa i deszczowa młody się kąpie a ja się zaraz biorę za prasowanie
Myg no to trzymam kciuki żeby udało się jutro wyjść do domu :-)
Monila niestety tak to jest w naszych szpitalach że w weekendy nie dość że badań nie robią to nawet lekarz do Ciebie nie zajrzy
Nie pamiętam co miałam dalej napisać ostatnio problemy z pamięcią mi doskwierają
Myg no to trzymam kciuki żeby udało się jutro wyjść do domu :-)
Monila niestety tak to jest w naszych szpitalach że w weekendy nie dość że badań nie robią to nawet lekarz do Ciebie nie zajrzy
Nie pamiętam co miałam dalej napisać ostatnio problemy z pamięcią mi doskwierają
Witajcie, caly dzien spedzilismy poza domem, z mezem mija Nam dzis 7 lat razem, moze romantycznie nie bylo Ale wszyscy bylismy szczesliwi Spedzilismy dzien w 3, z synkiem, zapewnilismy mu troche atrakcji Przy czym sami sie niezle bawilismy Pod wzgledem ciazy, czulam sie dzis swietnie..
eve82 wspolczuje dola, ale zawsze po Nim przychodza dobre dni:-) Co do nieplanowanych wydatkow, caly czas sa i beda Nie warto sie stresowac.
Magdzik20 moge Ci reke podac odnosnie problemow z pamiecia
Zycze spokojnej nocy
eve82 wspolczuje dola, ale zawsze po Nim przychodza dobre dni:-) Co do nieplanowanych wydatkow, caly czas sa i beda Nie warto sie stresowac.
Magdzik20 moge Ci reke podac odnosnie problemow z pamiecia
Zycze spokojnej nocy
sandraa82
U mnie też z pamięcią różnie bywa Dziś zrobiłam przegląd ciuszków a jutro reszta...posegregować wg rozmiarów i do prania... Mi dzis chyba pogoda nie dopisywała bo brzuch mnie bolał i sie jakoś tak spinał..ale juz jest lepiej. Coś mnie ostatnio też smaki na słodkie biorą:-) ;-)
Spokojnej nocy dziewczyny :-)
Spokojnej nocy dziewczyny :-)
reklama
gabi84
Witam :-)
My po śniadanku, pranko się robi, m. śpi bo wrócił z nocy to bawimy się w pokoju :-)
Zaraz spacerek (przymusowy do urzędu), ale na szczęście nie pada, a nawet słonko przeblyskuje, choć jest zimno
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My po śniadanku, pranko się robi, m. śpi bo wrócił z nocy to bawimy się w pokoju :-)
Zaraz spacerek (przymusowy do urzędu), ale na szczęście nie pada, a nawet słonko przeblyskuje, choć jest zimno
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!