dziewczyny dałam rade z glukoza ;-) wziełam sobie cytryne i kobitka mi wcisła do tej glukozy wiec nie było az tak zle ... pozniej jak czekałam na drugie pobranie to nic mi sie nie działo , siedziałam grzecznie i czytałam gazetki;-) wy tez dacie rade
reklama
edda89
Fanka BB :)
Monila zazdroszcze Ci, że już jesteś po... mam nadzieje, że u mnie w labo też mi pozwolą wcisnąć tą cytrynę...
A dziś już piątunio i w nocy mój chłopek przyjeżdża ihaaa
A dziś już piątunio i w nocy mój chłopek przyjeżdża ihaaa
Magdzik jaki kolorek pazurków? Ja akurat miałam nastrój na niebieski :-)
Monila - dzielna dziewczynka ;-)
Edda już życzę miłej nocy
Idę dziś na spotkanie z prezydentem, bo będzie u nas w mieście. Jak myślicie, o co mogę zapytać w imieniu przyszłych matek?
Monila - dzielna dziewczynka ;-)
Edda już życzę miłej nocy
Idę dziś na spotkanie z prezydentem, bo będzie u nas w mieście. Jak myślicie, o co mogę zapytać w imieniu przyszłych matek?
edda89
Marta prezydent Polski czy jakiegos miasta? Jak Polski to spytaj go czy ma w planach wprowadzic platny urlop wychowawczy.
Sylwia9
I ja się witam w południe ;-)
U nas pogoda identyczna jak u Was, ale jakoś humor mi dopisuje mimo nie wyspania się ;-)
Dużo zdrówka dla przeziębionych!! Kurować się ładnie, nie dajemy się przeziębieniom! ;-)
Monila dzielna Mamusia z Ciebie dałaś radę z tą paskudną glukozą - mnie też nie długo to czeka i mam zamiar wziąć siostrę ze sobą co bym się nie nudziła
Marta a widzisz jednak nie musiałaś prowadzić ;-)
Co dzisiaj robicie dobrego na obiad?? Bo ja nie mam w ogóle pomysłu i robie po prostu racuchy ;-)
U nas pogoda identyczna jak u Was, ale jakoś humor mi dopisuje mimo nie wyspania się ;-)
Dużo zdrówka dla przeziębionych!! Kurować się ładnie, nie dajemy się przeziębieniom! ;-)
Monila dzielna Mamusia z Ciebie dałaś radę z tą paskudną glukozą - mnie też nie długo to czeka i mam zamiar wziąć siostrę ze sobą co bym się nie nudziła
Marta a widzisz jednak nie musiałaś prowadzić ;-)
Co dzisiaj robicie dobrego na obiad?? Bo ja nie mam w ogóle pomysłu i robie po prostu racuchy ;-)
Lubie racuchy Szczegolnie z jablkami mniam.. Smaka mi narobilas na racuszki Moze na kolacyke zrobię
Ale na obiad u mnie by nie przeszlo Meza nie ma co prawda ale jego mini wersja tak czyli mlody... a oni bez miesa albo ryby na obiad to ani rusz Tak wiec na obiadek mielone z rybki maly uwielbia do tego oczywiscie zawsze! u nas na przemian albo mini marcheweczki na parze zamiennie z brokulem i fasolka.... jedyne warzywa, ktore maly moze jesc bez konca Wiec zmuszona jestem robic zawsze cos z tego zakresu i ewentualnie drugą suroweczke
Ale na obiad u mnie by nie przeszlo Meza nie ma co prawda ale jego mini wersja tak czyli mlody... a oni bez miesa albo ryby na obiad to ani rusz Tak wiec na obiadek mielone z rybki maly uwielbia do tego oczywiscie zawsze! u nas na przemian albo mini marcheweczki na parze zamiennie z brokulem i fasolka.... jedyne warzywa, ktore maly moze jesc bez konca Wiec zmuszona jestem robic zawsze cos z tego zakresu i ewentualnie drugą suroweczke
Witam się;-) Ale naskrobałyście przez 3 dni, ogarniałam to od wczoraj. U mnie na obiad klopsiki w sosie koperkowym, od 3 dni za mną chodzą
Monila gratuluje glukozy ja się tego boje od dwóch kresek
Walczcie dziewczyny z przeziębieniem ale pogoda nic nie odpuszcza.
Znajomi przyjechali-pojechali potem padłam Ale za tydzień w sobote na góralskie wesele idziemy, mój sie cieszy jak dziecko, a ja sie obawiam czy do 22 wytrzymam
Monila gratuluje glukozy ja się tego boje od dwóch kresek
Walczcie dziewczyny z przeziębieniem ale pogoda nic nie odpuszcza.
Znajomi przyjechali-pojechali potem padłam Ale za tydzień w sobote na góralskie wesele idziemy, mój sie cieszy jak dziecko, a ja sie obawiam czy do 22 wytrzymam
Współczuję wam tej glukozy. Jak bylam mała no mniejsza to lubiłam palcem ja podjadac bo mieliśmy w domu. W pierwszej Ciąży mie robili mi tego testu. A tutaj zupełnie Inaczej wiec nie mogę sobie wyobrazić ale musi być nie fajne
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Marta heh pytanie w imieniu matek??? MAtko mi tylko się nasuwa, kiedy oni wszyscy majazamair opuścic swoje stanowisko i pojechać na grenlandię
reklama