reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

dziewczyny dałam rade z glukoza ;-) wziełam sobie cytryne i kobitka mi wcisła do tej glukozy wiec nie było az tak zle ... pozniej jak czekałam na drugie pobranie to nic mi sie nie działo , siedziałam grzecznie i czytałam gazetki;-) wy tez dacie rade :-D

reklama
Monila zazdroszcze Ci, że już jesteś po... mam nadzieje, że u mnie w labo też mi pozwolą wcisnąć tą cytrynę...

A dziś już piątunio i w nocy mój chłopek przyjeżdża ihaaa :D

Magdzik jaki kolorek pazurków? Ja akurat miałam nastrój na niebieski :-)
Monila - dzielna dziewczynka ;-)
Edda już życzę miłej nocy :-p

Idę dziś na spotkanie z prezydentem, bo będzie u nas w mieście. Jak myślicie, o co mogę zapytać w imieniu przyszłych matek?

I ja się witam w południe ;-)

U nas pogoda identyczna jak u Was, ale jakoś humor mi dopisuje mimo nie wyspania się ;-)

Dużo zdrówka dla przeziębionych!! Kurować się ładnie, nie dajemy się przeziębieniom! ;-):tak:

Monila dzielna Mamusia z Ciebie dałaś radę z tą paskudną glukozą - mnie też nie długo to czeka i mam zamiar wziąć siostrę ze sobą co bym się nie nudziła :-p

Marta a widzisz jednak nie musiałaś prowadzić ;-)

Co dzisiaj robicie dobrego na obiad?? Bo ja nie mam w ogóle pomysłu i robie po prostu racuchy ;-)

Lubie racuchy:) Szczegolnie z jablkami:) mniam.. Smaka mi narobilas na racuszki:) Moze na kolacyke zrobię:)
Ale na obiad u mnie by nie przeszlo:) Meza nie ma co prawda ale jego mini wersja tak:) czyli mlody... a oni bez miesa albo ryby na obiad to ani rusz:) Tak wiec na obiadek mielone z rybki:) maly uwielbia:) do tego oczywiscie zawsze! u nas na przemian:) albo mini marcheweczki na parze zamiennie z brokulem i fasolka.... jedyne warzywa, ktore maly moze jesc bez konca:) Wiec zmuszona jestem robic zawsze cos z tego zakresu i ewentualnie drugą suroweczke:)

Witam się;-) Ale naskrobałyście przez 3 dni, ogarniałam to od wczoraj. U mnie na obiad klopsiki w sosie koperkowym, od 3 dni za mną chodzą:-p
Monila gratuluje glukozy ja się tego boje od dwóch kresek:eek:
Walczcie dziewczyny z przeziębieniem ale pogoda nic nie odpuszcza.
Znajomi przyjechali-pojechali potem padłam :szok: Ale za tydzień w sobote na góralskie wesele idziemy, mój sie cieszy jak dziecko, a ja sie obawiam czy do 22 wytrzymam :baffled:

Współczuję wam tej glukozy. Jak bylam mała no mniejsza to lubiłam palcem ja podjadac bo mieliśmy w domu. W pierwszej Ciąży mie robili mi tego testu. A tutaj zupełnie Inaczej wiec nie mogę sobie wyobrazić ale musi być nie fajne

Marta heh pytanie w imieniu matek??? MAtko mi tylko się nasuwa, kiedy oni wszyscy majazamair opuścic swoje stanowisko i pojechać na grenlandię:confused2:

reklama
Do góry