reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Haha mój gin jest zaje...no same wiecie ;-) Udany z niego człowiek, tak się śmieję zawsze po wizycie, że szok :-)
Mój M ogólnie też woli prowadzić. No zobaczymy co z tego będzie. Zaraz wychodzimy i się okaże ;-)
Miłego wieczoru :-)

reklama
Marta, Katia ja jestem niżej od Was o 2 tyg więc u Was nie jest tak źle :) zakładam się że jak będę w 24 tyg to Was przebiję! :tak: ja też miałam oponkę od zawszę!! Nie no może w gimnazjum byłam szczypiorkiem :-D

Małkus u mnie z kierownicą nie ma problemu bo tylko ja mam prawko ;-)

Katia Ty wiesz że ja mam tak samo, po mieście mogę prowadzić, ale jestem przyzwyczajona do jazdy nocnej ;-) z pracy bardzo późno wracałam ;-)

Wagą Kochane się nie przejmujemy bo zrzucimy to wszystko po ciąży ;-) akurat na wiosnę lato i ciepłą jesień będziemy śmigały kilometry z wózeczkami :tak::-D

Sylwia9 ja tam jak jadę z mężem wole jak on prowadzi bo wtedy ja sobie robie leżaczek i się relaksuję a na co dzień wszędzie muszę sama jeździć więc miła odmiana :-)

Ja nie lubie jezdzic z mezem, chyba ze sami.. bo musze z tylu siedziec:) Maly przyzwyczajony, ze jezdzi z przodu, bo albo jezdzil ze mna albo z mezem i tak to juz jest:) Tylko zawsze trzeba wylaczyc poduszke powietrzna po stronie dziecka jak siedzi z przodu.

A to i ja sie dołączę.. Też przed ciążą miałam tzw oponkę a teraz jestem w 21 tygodniu i mam w okolicy pępka równiutkie 100 cm...a przytyłam jak narazie 3,5 kg...
Wyprawki też nie mam ale sporo mam ubranek. Tylko mam różne bo narazie nic nie piorę bo nie znam płci i czekam do 28.10 bo mam prenatalne to mam nadzieję,że sie dowiem..no chyba że bąbelek sie nie pokaże ;-) Mam tez już łóżeczko,przewijak,wanienke...Resztę trzeba kupić...

Hej dziewczyny, przepraszam jakiś czau mnie tu nie było i...nadrobienia mam dużo, wiec dzisiaj się tylko melduje, ze zyje, ze mam się dobrze, Mlody fika tak,ze brzuch tańczy, zrobil soebie z mojej macicy sale gimnastyczna no i zaczynam się brzuchowo wyrozniac nawet pod kurtka widać :))))))

reklama
Witam się zasmarkana od rana.
Niewyspana.
Zmęczona.
Choroby ciąg dalszy.
Jak do wieczora mi się nie poprawi to odwiedzę lekarza.

Miłego dnia Wam życzę!!

Do góry