reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

Ja też życzę wszystkim na dzisiejszych wizytach serduszek :))

Ja jestem taka słaba... generalnie dobrze się czuję, ale normalnie jestem słaba jak mucha... łeb mi leci na biurko....:(

reklama
czesc kobietki;-)

Truskawa_87 Małkus dobrze pisze ,teraz cieszcie się z tego małego cudu:-)

no ja tez już siedze jak na szpilkach,za godzine jade na wizyte ,mam nadzieje ze wszystko jest ok

małkus daj koniecznie znać po wizycie, ja zaciskam kciuki żeby wszystko było ok ;-)
Jestem ciekawa czy zobaczysz tyle samo co ja, bo mamy ten sam etap ;-)

Witam truskaweczkę;-) Życzę Ci dużo szczęścia i fajnie, że jesteś z nami ;-)

sylwia781122 również powodzenia ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry :-) Widze po wizytach same pozytywne infromacje :-)super. Za dziewczyny ktore dzisiaj maja lekarza tez 3 mam kciuki aby wszysto bylo oki. No moja wizyta dopiero jutro. A ciagne mi sie to do tego jutra haha Ale juz tyle czekalam to do jutra dam rade ;-)
truskawa_87 Widzisz juz sie cieszycie :-) Czasem lepiej tak niechcacy niz sie starac pare lat.

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Pamiętajcie tylko że czasem trzeba dłużej poczekać na "widoki", bo ja jestem tego przykładem.
W 6 tyg nie było nawet zarodka mimo że wiem, że owu miałam dość wcześnie (12-13 dc) bo mam krótkie cykle.
Także nie denerwujcie się czasem. Ja dopiero w 8 tygodniu zobaczyłam mój cud świata z serduchem :D

Ja wczoraj miałam jakiś kryzys wieczorem. Nie miałam siły ręką nogą ruszyć, totalna niemoc.
Przespałam się wieczorem i o 23 już w łóżku leżałam, straszne! Aż zła na siebie byłam.
Od paru dni mnie też lekko mdli wieczorami.

Tom i Jerry no to jutro razem bedziemy trzes tyłkami , ja tez mam jutro wizyte no i te strasznie do niej mi sie ciagnie ten tydzine to poprostu trwa i trwa... :-p na ktora masz wizyte ?? bo ja musze cały dzien sie naczekac ... wizyta na 18 ...;-)

tryskawka Gratuluje :-)

BB_Annna ja to o 22 juz nynam , a w dzien mam chyba z 3 albo 4 drzemki ;-)

Monila ojj no to masz troche wiecej czekania :-p Razem sie cykamy ale ja troche krocej. Mam na 8 rano ale dlatego, bo od razu mocz i krew a no i syna po poludniu bym nie miala gdzie zostawic a tak to w przedszkolu jest. :-) A to tez twoja pierwsza wizyta? Wiem, ze niektore dziewczyny ida juz w 5 tc i juz czasem cos widac.

to moja 2 wiyzta , musiałam isc tak wczas ze wzgledu na zwolnienie lekarskie poniewaz u mnie w pracy kobiety w ciazy nie moga pracowac ...;-)

Monila to teraz leniu****esz w domku :-) Fajnie. Bylo juz widac cos na usg na pierwszej wizycie? U mnie to dopiero pierwsza. Ale jak patrzylam do ksiazeczki syna to bylam pierwszy raz w 10 tygodniu :-) no wiec teraz i tak szybko ide hehe .

reklama
ja byłam tydzien temu i było widac tylko pecherzyk ciazowy ktory miał 1,24 cm , mam nadzieje ze jutro bedzie juz widac fasolinke :-)

Do góry