reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2014

ja o dziwo budze sie tylko raz na siku, a w poprzedniej ciazy co godzine lub dwie. objawow tez zadnych ale unikam kawy po niej mnie zemdlilo, azzrobilam kolejny test (5 :happy:) , no i te plamienia, chce mi sie spac ale jak do malej w nocy wstaje z 5 razy to normalne, nie wiem czy przez ciaze czy przez nocne budzenie :crazy:

reklama
boze dziewczyny jak się objadlam ,najpierw maz przyniosl mi arbuza wiec wiagnelam spory kawalek potem zrobil kolacje wiec nie odmowilam a jakiś czas temu sasiadka przyniosła mi czeresnie z działki i siedze i wciągam i nie mogę przestać ale jak mowi mój maz mam się najeść porządnie bo za rok to nie wiadomo jak bedzie z jedzeniem

u mnie tez już widać brzuszek jak się najem i jak siedze w spodniach to guzik już mi uciska

No właśnie..ten brzuszek po jedzeniu... Mi dziś gin powiedział,ze mam mocno rozpulchniona macicę wiec pewnie ona daje efekt wzderego brzucha..ale dziwne to uczucie na samym początku ciąży :-)

ja w pierwszej ciazy dowiedziałam sie ze mam głeboka macice i ze u mnie ciazy nie bedzie tak wczas widac bo maluszek ma sie gdzie zmiescic:-p

hapymama no tak nie pomyslałąm ze z kazda ciaza widac wczesniej :-)

sylwia no to faktycznie sie objadłas :-p

u mnie troszke popadało jesli padaniem to mozna nazwac, powiedziałabym raczej ze to było plucie :-p i tyle widziałam deszcz , dalej duszno jak cholerka :/

Oj ja też się dzisiaj objadłam!!! truskawki, arbuz, czereśnie, pychotka!! ja jeszcze wszystkie spodnie zapinam bez problemu :) ale rzeczywiście, w ostatniej ciąży brzuszek pojawił się dużo wcześniej, bo już w trzecim miesiącu. Teraz też pewnie szybko będzie widać:-D

dobra kobitki ja zmykam pod prysznic i nyny , bo przeciez im szybciej pojde spac tym szybciej bedzie sroda a potem czwartek :-p

u mnie w nocy moze byc grad i burze wrrr nie lubie burzy w nocy :-( w dzien sie burzy boje a w nocy to dopiero dla mnie masakra jest:-(

mocno trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty a wiem ze jest ich duzo :-) i bedzie duzzzzo samych dobrych wiesci :tak:

tak wiec spokojnej nocy kochane :) :*

witajcie nowe dziewczynki, jak ja wam wszystkim zazdroszczę tego objadania się, ja nie mogę patrzeć na jedzenie, mam co prawda przebłyski,ze zjadłabym konia z kopytami i...po chwili tak mnie zmuli,ze leze i placze, wszyscy mi mowia,ze to na chłopca, być może, oby nie bliźniaki bo wtedy już trojke będę miała :szok::sorry:

Hej dziewczyny tak czytam Wasze posty i widzę, że same ustabilizowane mężatki, ciąże planowane i wyczekiwane :) Moja ciąża jest natomiast totalnym zaskoczeniem :) Z chłopakiem nie jesteśmy długo parą nawet nie mieszkamy ze sobą na chwilę obecną, a tu dwie kreski na teście. Poniosło nas jeden jedyny raz... Ł jest na szczęście zakochany we mnie po uszy i cieszy się choć jest w niemałym szoku :) Dziś się dopiero dowiedział bo gin po oględzinach potwierdził. Ja się dopiero oswajam z tą informacją choć narazie zbytnio się nie zagłębiam, że tak powiem w temat bo kończę studia, mam egzaminy i obronę na głowie także naprawdę spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba :) ale cieszę się bardzo :) niestety z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i jeśli uda mi się z obroną za dwa tygodnie to będę pewnie ze "sraczka" już gonić hehe jeśli się nie uda to będę się bronić już jako 3-drzwiowa szafa więc nie wiem co lepsze :D Dużo wyzwań teraz przed nami, ale kochamy się i wiem, że wszystko będzie dobrze :) a dzidzius mimo, że nieplanowany to będzie ogromną radością :)

Cześć Kobietki :)

truskawa_87 no czasem tak bywa że ciąża spada jak grom z jasnego nieba a czasem latami nie można zajść, ważne że się cieszycie a nie dramatyzujecie :):) tym bardziej, że już masz obronę a nie zaczynasz studiów ;)

Ja zaraz jade na wizytę!! Jestem podekscytowana i stresuję się tak, że nie moge jeść!
Trzymajcie kciuki za dobre wieści!

reklama
Witam sie z rana no i pytam sie kto u nas pogode przepowiada bo cos mu chyba nie wyszło , miało w nocy padac i burze miały byc a tu cisza goraco jak w tropicach i do tego duszno , chyba cos im ta pogoda nie wychodzi ostatnio :-p

Kasoku hmm czy na chłopca to ja nie wiem , ja przy ciazy z synem miałam całkiem inaczej :-p zajadałam sie słodyczami jak wariatka , wszyscy mowili ze to na core a urodził sie chlopak wiec to chyba raczej nie ma znaczenia ;-)

Dziewczyny ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki &&&& i wierze w same dobre wiesci :-)

Miłego Dnia:-D:-D

Do góry