ja o dziwo budze sie tylko raz na siku, a w poprzedniej ciazy co godzine lub dwie. objawow tez zadnych ale unikam kawy po niej mnie zemdlilo, azzrobilam kolejny test (5 ) , no i te plamienia, chce mi sie spac ale jak do malej w nocy wstaje z 5 razy to normalne, nie wiem czy przez ciaze czy przez nocne budzenie
reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
boze dziewczyny jak się objadlam ,najpierw maz przyniosl mi arbuza wiec wiagnelam spory kawalek potem zrobil kolacje wiec nie odmowilam a jakiś czas temu sasiadka przyniosła mi czeresnie z działki i siedze i wciągam i nie mogę przestać ale jak mowi mój maz mam się najeść porządnie bo za rok to nie wiadomo jak bedzie z jedzeniem
u mnie tez już widać brzuszek jak się najem i jak siedze w spodniach to guzik już mi uciska
u mnie tez już widać brzuszek jak się najem i jak siedze w spodniach to guzik już mi uciska
ja w pierwszej ciazy dowiedziałam sie ze mam głeboka macice i ze u mnie ciazy nie bedzie tak wczas widac bo maluszek ma sie gdzie zmiescic
hapymama no tak nie pomyslałąm ze z kazda ciaza widac wczesniej :-)
sylwia no to faktycznie sie objadłas
u mnie troszke popadało jesli padaniem to mozna nazwac, powiedziałabym raczej ze to było plucie i tyle widziałam deszcz , dalej duszno jak cholerka :/
hapymama no tak nie pomyslałąm ze z kazda ciaza widac wczesniej :-)
sylwia no to faktycznie sie objadłas
u mnie troszke popadało jesli padaniem to mozna nazwac, powiedziałabym raczej ze to było plucie i tyle widziałam deszcz , dalej duszno jak cholerka :/
ewanh
Zaangażowana w BB
Oj ja też się dzisiaj objadłam!!! truskawki, arbuz, czereśnie, pychotka!! ja jeszcze wszystkie spodnie zapinam bez problemu ale rzeczywiście, w ostatniej ciąży brzuszek pojawił się dużo wcześniej, bo już w trzecim miesiącu. Teraz też pewnie szybko będzie widać
dobra kobitki ja zmykam pod prysznic i nyny , bo przeciez im szybciej pojde spac tym szybciej bedzie sroda a potem czwartek
u mnie w nocy moze byc grad i burze wrrr nie lubie burzy w nocy :-( w dzien sie burzy boje a w nocy to dopiero dla mnie masakra jest:-(
mocno trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty a wiem ze jest ich duzo :-) i bedzie duzzzzo samych dobrych wiesci
tak wiec spokojnej nocy kochane :*
u mnie w nocy moze byc grad i burze wrrr nie lubie burzy w nocy :-( w dzien sie burzy boje a w nocy to dopiero dla mnie masakra jest:-(
mocno trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty a wiem ze jest ich duzo :-) i bedzie duzzzzo samych dobrych wiesci
tak wiec spokojnej nocy kochane :*
witajcie nowe dziewczynki, jak ja wam wszystkim zazdroszczę tego objadania się, ja nie mogę patrzeć na jedzenie, mam co prawda przebłyski,ze zjadłabym konia z kopytami i...po chwili tak mnie zmuli,ze leze i placze, wszyscy mi mowia,ze to na chłopca, być może, oby nie bliźniaki bo wtedy już trojke będę miała
truskawa_87
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny tak czytam Wasze posty i widzę, że same ustabilizowane mężatki, ciąże planowane i wyczekiwane Moja ciąża jest natomiast totalnym zaskoczeniem Z chłopakiem nie jesteśmy długo parą nawet nie mieszkamy ze sobą na chwilę obecną, a tu dwie kreski na teście. Poniosło nas jeden jedyny raz... Ł jest na szczęście zakochany we mnie po uszy i cieszy się choć jest w niemałym szoku Dziś się dopiero dowiedział bo gin po oględzinach potwierdził. Ja się dopiero oswajam z tą informacją choć narazie zbytnio się nie zagłębiam, że tak powiem w temat bo kończę studia, mam egzaminy i obronę na głowie także naprawdę spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba ale cieszę się bardzo niestety z dnia na dzień czuję się coraz gorzej i jeśli uda mi się z obroną za dwa tygodnie to będę pewnie ze "sraczka" już gonić hehe jeśli się nie uda to będę się bronić już jako 3-drzwiowa szafa więc nie wiem co lepsze Dużo wyzwań teraz przed nami, ale kochamy się i wiem, że wszystko będzie dobrze a dzidzius mimo, że nieplanowany to będzie ogromną radością
Cześć Kobietki
truskawa_87 no czasem tak bywa że ciąża spada jak grom z jasnego nieba a czasem latami nie można zajść, ważne że się cieszycie a nie dramatyzujecie tym bardziej, że już masz obronę a nie zaczynasz studiów
Ja zaraz jade na wizytę!! Jestem podekscytowana i stresuję się tak, że nie moge jeść!
Trzymajcie kciuki za dobre wieści!
truskawa_87 no czasem tak bywa że ciąża spada jak grom z jasnego nieba a czasem latami nie można zajść, ważne że się cieszycie a nie dramatyzujecie tym bardziej, że już masz obronę a nie zaczynasz studiów
Ja zaraz jade na wizytę!! Jestem podekscytowana i stresuję się tak, że nie moge jeść!
Trzymajcie kciuki za dobre wieści!
reklama
Witam sie z rana no i pytam sie kto u nas pogode przepowiada bo cos mu chyba nie wyszło , miało w nocy padac i burze miały byc a tu cisza goraco jak w tropicach i do tego duszno , chyba cos im ta pogoda nie wychodzi ostatnio
Kasoku hmm czy na chłopca to ja nie wiem , ja przy ciazy z synem miałam całkiem inaczej zajadałam sie słodyczami jak wariatka , wszyscy mowili ze to na core a urodził sie chlopak wiec to chyba raczej nie ma znaczenia ;-)
Dziewczyny ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki &&&& i wierze w same dobre wiesci :-)
Miłego Dnia
Kasoku hmm czy na chłopca to ja nie wiem , ja przy ciazy z synem miałam całkiem inaczej zajadałam sie słodyczami jak wariatka , wszyscy mowili ze to na core a urodził sie chlopak wiec to chyba raczej nie ma znaczenia ;-)
Dziewczyny ktore dzis maja wizyty trzymam kciuki &&&& i wierze w same dobre wiesci :-)
Miłego Dnia