reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam się porankiem;)
Jak już tak o rozstępach i nawilżaniu skóry- ja mam od ok. 3 tyg problem ze swędzeniem - koszmarnym swędzeniem... ale....do tego mam już masę rozstępów -pomimo conajmniej 2krotnego nawilżania balsamem i oliwką zwykłą. Miałam Mustelle tą ze zdwojoną siłą- nic- miałam Palmers-od tego się w sumie zaczęłło więc zostaję na oliwce i zwykłym balsamie z Nivei-chyba już nic nie zrobię tylko się pogodzę z porażką rozstępów.
Fakt ja nigdy w życiu nie używałam balsamów ani nic-nienawidzę nawet mieć kremu na twarzy więc podejrzewam, że to stąd te rozstępy- jak wygram w totka to usunę laserowo:-D
Kasoku nie martw się swoim "marszem"- ja mieszkam w górach i chodzę co 2 dni na grzyby w ostatnim czasie- nie umiem sobie odmówić , a jak chodzę to sobie powtarzam-GŁUPIA JESTEŚ dzieckiem tak wywalać pod te górki ..ale jak siedzę przed tv itd to ja wariuję, nie umiem tak bezczynnie siedzieć:-D

reklama
cześć :-)

Witam się jesiennie!

Wytrwałam na Rewolucjach do końca, bo bylam ciekawa końcowego efektu. Chyba się tam wybierzmy. Tylko odczekamy z kilka tygodni, bo teraz to pewnie będzie tłum ludzi ;-)

Zaraz Was nadrobię. Tylko trochę się ogarnę

Witam jestem mega nie wyspana .... włąsnie pochłaniam sniadanko ..
w nocy przyłapałam mojego maluszka na mega wypieciu sie haha:-D

Katoia no to super jak wytrwałas do konca ;-) no tak teraz pewnie bedzie natłok ludzi ... ale jak widizałąm te schabowe jak podawali ich wielkosc to az mi oczy z orbity wyszły ... ciekawe czy zawsze takie duze beda :-p

Hej z rana :)
Ale się rozpisałyście od wczoraj...i widzę, że niektórzy tu spać nie mogą ;-) Ja już po śniadanku i biorę się za robotę, bo na 11 goście. Rozpiszę się jak już wyjadą, bo teraz to czasu brak.
Miłego dnia dziewczyny :-):-)

hej

aaaaa wy tu o takich fajnych tematach jak rozstępy:-D chyba z pewnymi strawami się nie wygra jak ktoś ma mieć to mieć będzie i żadne cuda nie pomogą :no:;-)

kasiaczek ja też się trochę boję jeździć zimą ale to jedyny moment na takie rzeczy potem dzidzia w domu brak czasu będzie a jak do pracy wrócę to znowu albo czasu brak albo chęci więc idę na pohybel:-D:-D

ja chyba jestem z tych które bardzo rzadko czują ruchy dziecka 2 ciąża 19 prawie tydzień a praktycznie nie czuje ruchów czy kopnięć :-( mam nadzieje że to się zmieni nie wiem może spowodowane jest to grubością tkanki tłuszczowej w poniedziałek idę do ginka więc znowu sprawdzi czy jest ok

ajaj dziś 13 -tego piątek jesteście przesądne?:)))))

Ostatnia edycja:
jestem

a wiecie ze ja nie lubie gesslerowej?wkurza mnie na maxa

co do rozstepow to ja owe posiadam,mialam już wcześniej bo zamiennie tyje i chudne wiec jak pojawily się w ciąży jakos tak nie panikowałam,smarowalam się ale widocznie taka moja tendencja,moj maz mi mowi ze kocha moje rozmiary i rozstępy wiec az tak mocno nie przezywam

grzechotka ja tez az tak często nie czuje maluszka,musze się w siebie mocno wsluchac a na to z reguly mam czas dopiero wieczorkiem jak leze w lozku
ja przesadna nie jestem,przynajmniej tak mi się wydaje

Kerna maz już w domku?

o to witaj w klubie ja widzialam moze ze 2 odcinki z gesslerowa i tez jej nie toleruje wprost mnie drazni, zle wychowana chamska i do tego okropna. programy z nia sa zakazane w moim domu,
:tak:

Cześć dziewczyny, ale musiałam was ponadrabiać:-)

Kerna ten Twój filmik https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater wzruszyłam się normalnie jak go oglądałam. Wogóle to częściej się teraz wzruszam

Katia ja mam tak jak Ty, że przed ciążą się nie ruszałam więc dam sobie spokój, czasem na basen się wybiorę chyba jedynie. Po ciąży mięsiąc luzu i potem siłownia, już się tak nastawiłam żeby się teraz tymi kilogramami nie przejmować.

Przybieram teraz ok. 0,5 kg tygodniowo i tego się pilnuje żeby mniej więcej było zawsze tak samo:-). 2 lata temu schudłam 10kg ale przy moim wzroście 180cm te 10kg nie są strasznie widoczne, ale zawsze to start ciąży z mniejszą wagą.

kasiaczek zrób to prawko lepiej teraz po później będziesz miałam mniej czasu a jak się ma dzidziusia to zawsze możesz wsadzić w fotelik i jechać gdzie chcesz, nie być zależną od nikogo. Trzymam kciuki!

Moje Maleństwo fika i skacze na całego. Czasem tak kopnie że aż podskoczę :-D

Moja choroba wolno mija ale już troszkę lepiej. Już nie leżę bo mi się niedobrze robiło od tego bałaganu w domu a mój mąż poprostu jak widzi bałagan to ma nagle tyle rzeczy do zrobienia, że sama bym mu tyle prac nie wymyśłiła :/ czasem mnie denerwuje a czasem aż śmieszy :-)

witajcie,

ja też wstałam po 5 bo mój jeden piesio jest chory i od czasu do czasu ma ataki... i już potem zasnąć nie mogłam, a trzeba było szykować się do pracy.

Jeżeli chodzi o rozstępy to ja już je miałam od czasu dojrzewania i to spore, niektóre dziewczyny po ciążach takich nie mają. Moja koleżanka która chciała ich uniknąć smarowała się 3 razy dziennie po 30 minut - kremowała się i masowała - fakt poskutkowało, tylko trzeba być sumiennym i regularnie o tym pamiętać.

życzę Wam spokojnego weekendu!

reklama
heja, ja program lubie ale ona jako prowadzaca baaaardzo mnie drazni:) nie nadaje sie i juz!

gardlo mnie drapie od kilku dni i mam nadzieje, ze sie to nie przeobrazi w cos wiecej. a synek katar i kaszel i dzis lekarz zeby osluchac.

kasoku i tak podziwiam, ze tyle dalas rade:) ja po kawalku spacerku juz zadyszka;)

paola a te rozstepy to teraz w ciazy ci sie zrobily? czy juz mialas?

gzrechotka moj gin mowil, ze jak ktos ma troche wiecej kg an sobie to ruchy zwykle czuje pozniej, okolo 20 tyg:)

Do góry