reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Kasiu mój maz mnie motywuje, bo on od kwietnia co drugi dzień biega po 15 km, a ja na razie szybko chodze, bo biegac chyba nie można, co???w każdym razie boje się niegac, ale nogi mnie po tym szybkim chodzie bola teraz.
Super, ze będziesz miała trzecia core, zawsze marzyłam o dwóch dziolszkach w domu, albo trzech :)

reklama
Też patrze na gesslerową :-D
Mąż przed chwilką poczuł smeranie maleństwa :-D Młoda fika i bryka dzisiaj jak podziczała aż strach pomyśleć co będzie póżniej:-D:no:

kasia2506 nie chodzi mi o rozstepy tylko o dbanie o skore:) na szczescie nie mam ich po kim dziedziczyc:), po pierwszej ciazy na szczescie moje cialo obylo sie bez rozstepow. Jednak mam na brzuchu blizne po wyrostku robaczkowym, o ktora musze dodatkowo dbac, nie chce aby po ciazy byla wieksza lub nieestetyczna... Dlatego nawilzam czesto skore, jestem tez fanka naturalnych kosmetykow:)
:)
Powiem szczerze, ze ja nawet nie mam pojecia o programach, o ktorych mowicie w TV:) Nie ogladam polskiej tv, fanka seriali nigdy nie bylam a u mnie w domu najczesciej leci BBC:)

Kasoku-biegać to chyba za bardzo nie można, ale marsz to jak najbardziej:tak: U mnie wszyscy liczyli na chłopca-bo dom M wybudował, drzewo posadził, tylko syna mu brakowało;-) A będzie miał jeszcze jedną księżniczkę:-)
Myg-super, że M poczuł maleństwo:tak:
Kesti-myślałam, że chodzi Ci o rozstępy;-) O naturalne kosmetyki to najlepiej pytac Kernę:tak:

Kasia pozniej zz to bedzie miał 3 zieciów ;-)

myg moj maluszek tez sie cos rozbrykał na wieczor :-) ojj ale mnie to cieszy :tak:

dobra dziewuszki Geslerowa sie juz skonczyła wiec i pora na mnie ... dobrej nocy wam zycze :*

Ostatnia edycja:
Kasiu moi znajomi próbowali i próbowali urodzila się jedna, druga, trzecia, czwarta cora, w końcu postanowili jeszcze w jedna ciaze zajść i...urodzily się dwie cory bliźniaczki, chlop się zalamal i podwiazal nasieniowody :-D

Witam wieczorową porą :-) Czekam na małża, wraca z pracy i w nerwach jak zawsze czekam na niego. Laski moje bejbe też bryka na całęgo, a jak fajnie że juz tak wyranie co? I chyba wszystkie juz przywitały sie z maluszkami. Czy któraś mama jeszcze nie poczuła fikołka? Kesti dobry wybór z olejkiem, ale sam olejek to chyba jednak za mało IMO. Tzn zauważyłam i po sobie i po dziewczynach używających samych olejów że jednak faza wodna też jest konieczna. Kasoku, przeczytałam posta o marszu i pomyślałam "no wariatka" !!!!!!! Fajnie, że czujesz energię, zazdroszczę Ci. Ja przeszłam się wokół miasteczka na ponad dwugodzinny spacer i brzuch meczy mnie przy chodzeniu, więc ja odpadam na starcie :-) U nas Gesslerowa też była i korci mnie do tej restauracji, ale ona jest w takim pałacyku robiona i ceny będą kosmos..hehe swoja drogąto też nieźle. Reklamę sobie robią, szum i po co to....

reklama
Pierwsza :-D
Obudziłam sie i nie umie zasnąć :no: Lodówka chodzi jak porąbana i ludzie łażą mi po schodach w bloku bo winda nie działa :angry: Ale mała sie wygiba:tak:
Zaraz znowu sie walne spać dalej.

Do góry