reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Dziewczyny mnie też wzięło na ćwiczenia ;) Zaczęłam od dzisiaj :-D
Przed ciążą ćwiczyłam jakieś 4/5 razy w tygodniu, dużo też chodzę, a raczej chodziłam bo od zeszłej środy jestem na L4 i spacerek do pracy ponad 20 minutowy w jedną stronę poszedł w odstawkę . Moja aktywność fizyczna spadła bardzo, ale jest wszystko ok więc doszłam do wniosku, że koniec lenistwa. Od 4 miesięcy nie ćwiczę i źle mi z tym bardzo :-(Mam nadzieję, że się szybko wkręcę :-)
Ja jeszcze mlodego nie czuję a rodzince zakazałam kupować najmniejsze ciuszki bo już tyle malutkich dostałam, że szok :-)

reklama
grzechotka - ja jestem w trakcie robienia prawka, na drugim wykładzie dowiedziałam sie ze jestem w ciazy! 6h wyjeździłam i zaniemogłam.. takze kurs przerwany, teraz jak wróce do formy to trzeba bedzie go wznowić, ale mam mega obawy czy podołam zimowemu egzaminowi!! i nie wiem czy na wiosne nie przełożyc sobie.. sama nie wiem, ciagle mam w głowie to prawko! Jakbym wiedziała ze zaciązyłam to bym sie nie zapisywała! dla mnie prawko jest mega stresujace!

a ja dzis dzien spedziłam bardzo miło , zanim wyszłam na zakupy to zadzwoniła kolezanka z pracy ktora tez jest w ciazy i poszłyśmy na spacerek i tak klechałysmy ze zeszło nam do 13:00 juz tesciowa za mną dzwoniła:-p haha pozniej u tesciow była cioteczka z wujkiem wiec posiedizałam poklechałąm a na koniec poszłam na cmentarz no i teraz juz jestem ;-) w sobote tez raczej nie bedzie mnie od samego rana bo rano jade na spowiedz i do babci a pozniej jak bedzie ładna pogoda to na grilla:-)

ahh moj tesc był dzis rano na grzybach i przyniosł ich w cholere .... tesciowa odrazu na obiad zrobiła kopytka z sosem grzybowym... zjadłam troszke i nawet dobry sosik był;-)

Ja przed ciaza cwiczyłam codziennie po 45 minut a teraz zastoj kompletny :-p

maluszek dzis puka jak szalony :-D uwilebiam to

Ostatnia edycja:
Kasiaczku wydaje mi się, że najlepiej jest uczyć się jeździć zimą. Ja specjalnie zapisałam się na kurs w styczniu, ale miałąm pecha, bo zima bez śniegu była :-D

Monila zazdroszczę tych kopniaczków. Mój tylko lekko mnie smyra. Ale lepsze to, niż nic :tak:

Katia kochana spokojnie zaniedługo mały tak bedzie cie kopał ze bedziesz prosic zeby chco na chwile przestał ;-) moj maluszek tez czasami ma dni ze cały dzien nic a wieczorem zaczyna urzedowac ...;-)

Ta, jasne :-D Ale obejrzałam połowę. To dużo jak na mnie.

Wczoraj oglądałam top chefa. Jak dla mnie beznadziejny program. Zarówno ci oceniający jak i uczestnicy. Chamstwo i zawiść. Wolę masterchefa i oddawaj fartucha :-D

no to kochana strasznie długo wytrzymałas ;-) podziwiam CIe :-)

ja tez zagladałam wczoraj na tego Top chefa i tez jakos nie przypadł mi do gustu , tez wole masterchefa :-p a dzis Geslerowa i jej kuchenne rewolucje:-p to lubie :-p

reklama
Noooo i dzisiaj będzie odcinek z Łodzi :-) jeszcze nie zdążyliśmy pójść do tej restauracji, ale w końcu się tam wybierzemy. Dziś zobaczymy, czy warto :-)

Do góry