Sylwia9
Fanka BB :)
edda nie mam pojęcia jak jest z tym zwolnieniem które płaci pracodawca, i nawet nie mam jak zapytać koleżanek z pracy <chociaż tyle ciężarnych było> bo zazwyczaj u nas w pracy było tak że szefowa nie bardzo chciała dawać umowy kelnera i jak już któraś 'wpadła' to dawala umowe pod warunkiem ze ta osoba na zwolnieniu jeszcze pracowala czyli dostala wypłatę za i ilosc przepracowanych godzin <my mamy stawki godzinowe, na umowie najniższa krajowa> ja juz mam umowe ponad 2 lata i szefowa nie mogla mnie zatrzymac wiec poszłam od razu na zwolnienie jak tylko je dostałam i stad moja nie wiedza. A znowu jak pytałam szefowej to mówiła że za zwolnienie od lipca do sierpnia dostaje we wrześniu ale też nie wiem czy w to wierzyć bo u nich cięzko z kasą i od zawszę mieliśmy wyplaty w ratach...
ajentka83 no to faktycznie dawno Cię nie było na naszym forum, podejrzewam że Twoje brudzenia są związane z tym co ostatnio przeżyłaś, wyobrażam sobie jak było Ci ciężko, ale lepiej jest dmuchac na zimne i odpoczywac jak się tylko da. Bedzie dobrze na pewno.
ajentka83 no to faktycznie dawno Cię nie było na naszym forum, podejrzewam że Twoje brudzenia są związane z tym co ostatnio przeżyłaś, wyobrażam sobie jak było Ci ciężko, ale lepiej jest dmuchac na zimne i odpoczywac jak się tylko da. Bedzie dobrze na pewno.