reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
jestem
normalnie padam ,tez wyszłam spod prysznica bo bylam cala w piasku z plazy
jutro zaczynamy remont mieszkanka,bardzo się ciesze:-)
normalnie padam ,tez wyszłam spod prysznica bo bylam cala w piasku z plazy
jutro zaczynamy remont mieszkanka,bardzo się ciesze:-)
hej pojechałam na ostry, bo dzisiaj brzuch mega bolał, zwiększyli mi dawke luteiny i nospa no i z dzidzi oki, no będę miała synusia, było widać już siusiaka, jestem w szoku, liczyłam na dziolszke a tu taka niespodzianka.
dobrze ze z maluszkiem wszystko wporzadku ;-) a co pułci maluszka no to fajnie ze ci juz powiedzieli ale ja bym sie w razie czego jeszcze nie nastawiała ale zycze Cie tego synusia z całego serca :-)
a tak apropo usg i pułci maluszkow to moja ciotka jak chodziła w ciazy bliźniaczej pare late temu to cała ciaze wszysyc mowili 2 dziewczyny na 100% a przy cc pierwsza wyciagneli dziewuszke a potem chłopaka a ciotka przerazona ze ma trojaczki bo miał byc dwie dziewuszki a tu nagle chłopak
a włansie jak u Ciebie z kupka?? nadal nic ??
a tak apropo usg i pułci maluszkow to moja ciotka jak chodziła w ciazy bliźniaczej pare late temu to cała ciaze wszysyc mowili 2 dziewczyny na 100% a przy cc pierwsza wyciagneli dziewuszke a potem chłopaka a ciotka przerazona ze ma trojaczki bo miał byc dwie dziewuszki a tu nagle chłopak
a włansie jak u Ciebie z kupka?? nadal nic ??
Monila szczerze powiedziawszy to od dziecka marzyly mi się dwie dziewuszki, ginekolog jest wręcz pewna jak to powiedziała na 90 %,ze synus.
Co do kupki, to chodze jak krolik tzw usrywam (przepraszam za bezposrednosc) ale dzisiaj zzarlam pol paczki sliwek popilam wywarem z kiszonych burakow, wypilam kefir i...usrywam po kawałeczku
Co do kupki, to chodze jak krolik tzw usrywam (przepraszam za bezposrednosc) ale dzisiaj zzarlam pol paczki sliwek popilam wywarem z kiszonych burakow, wypilam kefir i...usrywam po kawałeczku
gabi84
Ale znalazłam coś pięknego na fb, jak jesteście tam zalogowane to obejrzyjcie, podsyłam link (mam nadzieje że dobrze skopiowałam)
https://www.facebook.com/photo.php?v=1719671648410
...ja się wzruszyłam...
a swoją drogą to pierwszy hawcik na dobranoc zaliczony...blleee....:-(
https://www.facebook.com/photo.php?v=1719671648410
...ja się wzruszyłam...
a swoją drogą to pierwszy hawcik na dobranoc zaliczony...blleee....:-(
kasoku rozwalasz od samego rana ;-)
Ja mam dziś usg 11 tyg 6 dni. ciekawe czy będzie w stanie powiedzieć płeć. przed tym chce zrobić test pappa.
u nas zapowiada się kolejny gorący dzień. Mała od 6 na nogach tatę zobaczyła nawet do łazienki za nim poczlapala. śmieszka.
Ja mam dziś usg 11 tyg 6 dni. ciekawe czy będzie w stanie powiedzieć płeć. przed tym chce zrobić test pappa.
u nas zapowiada się kolejny gorący dzień. Mała od 6 na nogach tatę zobaczyła nawet do łazienki za nim poczlapala. śmieszka.
sylwia781122
dzień dobry
Kasoku zadałam ci pytanie w watku o usg ale tutaj otrzymałam odpowiedz
Verita fajnie ze twój już jest, a jak nerwy ? sa? bo ja pamiętam ze bylam na maxa wyluzowana a jak weszłam do kościoła i zobaczyłam moja matke chrzestna to tak się rozplakalam ze nie mogłam się opanować,trzymam kciuki za usg
ja pewnie znając moje szczęście dowiem się o plci jak z Szymkiem w 25 tc
ja spijam kawke ,za pol godz mykam zaprowadzić chlopakow do przedszkola ,potem atakuje Lidla i jedziemy do obi po rzeczy do remontu
Kasoku zadałam ci pytanie w watku o usg ale tutaj otrzymałam odpowiedz
Verita fajnie ze twój już jest, a jak nerwy ? sa? bo ja pamiętam ze bylam na maxa wyluzowana a jak weszłam do kościoła i zobaczyłam moja matke chrzestna to tak się rozplakalam ze nie mogłam się opanować,trzymam kciuki za usg
ja pewnie znając moje szczęście dowiem się o plci jak z Szymkiem w 25 tc
ja spijam kawke ,za pol godz mykam zaprowadzić chlopakow do przedszkola ,potem atakuje Lidla i jedziemy do obi po rzeczy do remontu
Hej, hej
Kasoku gratuluję synka!!
Verita zazdroszczę Wam tego ślubu Chętnie jeszcze raz przeżyłabym to wszystko No i czekamy na informacje po USG.
Sylwia9 mnie od czasu do czasu pobolewa brzuszek, ale coraz rzadziej. Może powinnaś więcej odpoczywać? Widze, że jesteś bardzo aktywna. Poleż chociaż jeden dzień i zobaczysz czy bóle są z mniejszą częstotliwością.
Gabi piękny jest ten filmik!!
Jej, jak gorąco!!! Weekend spędziłam z mężem na leniuchowaniu Teraz mam mnóstwo sprzątania, ale nawet mnie to cieszy, bo wróciły mi siły Jedno pranie już się pierze, zaraz nastawię kolejne.
Kasoku gratuluję synka!!
Verita zazdroszczę Wam tego ślubu Chętnie jeszcze raz przeżyłabym to wszystko No i czekamy na informacje po USG.
Sylwia9 mnie od czasu do czasu pobolewa brzuszek, ale coraz rzadziej. Może powinnaś więcej odpoczywać? Widze, że jesteś bardzo aktywna. Poleż chociaż jeden dzień i zobaczysz czy bóle są z mniejszą częstotliwością.
Gabi piękny jest ten filmik!!
Jej, jak gorąco!!! Weekend spędziłam z mężem na leniuchowaniu Teraz mam mnóstwo sprzątania, ale nawet mnie to cieszy, bo wróciły mi siły Jedno pranie już się pierze, zaraz nastawię kolejne.
reklama
betty_jurek
Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny!, jestem już szczęśliwą posiadaczką poduchy z lidla, jest wygodna,polecam