reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Hej :)

Monila oszczędzaj się :* na pewno wszystko skończy się dobrze :)

Dziś w nocy piersi przestały mnie boleć i już zaczęłam sobie wkręcać, że coś nie tak :/ Ale teraz jest dobrze. Wiem, że we mnie rozwija się mały człowieczek i wszystko skończy się dobrze :)

Jest 9 a ja zasypiam :/

reklama
Hejka:)

A mnie dziś od samego rana mega boli podbrzusze..mam stresa lekkiego z tego powodu a zaraz ide prowadzić szkolenie :/
byłam rano na betce czekam z niecierpliwościa na wyniki, dam wam znać jak tylko je otrzymam...trzymajcie kciuki!

Witam, co za paskudna pogoda :( zawiozłam małą do przedszkola, teraz mogłabym spać i spać...Dziś wizyta, trochę się denerwuję, trzymajcie mocno kciuki. Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie, ale mam nadzieję, że jednak coś tam będzie widać...
Ciekawa jestem czy bierzecie jakieś witaminy, suplementy dla kobiet w ciąży? różne są opinie na ten temat.

Monila, trzymam kciuki, by było dobrze &&&&&&&&&&&

ewanh ja nie biorę witamin, tylko kwas foliowy. Wydaje mi się, że teraz jest fajna pora, jest duzo warzyw i owocków i to nam na razie wystarczy. Wczoraj właśnie natknęłam się na taką opinię, że w 1 trymestrze nie powinno się łykać witamin, bo im mniej suplementów tym lepiej ;-) Nawet mi sie ta teoria spodobała....Ale tak jak napisałaś, zdania są podzielone, więc decyzja należy do Nas :-)

Witam, co za paskudna pogoda :( zawiozłam małą do przedszkola, teraz mogłabym spać i spać...Dziś wizyta, trochę się denerwuję, trzymajcie mocno kciuki. Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie, ale mam nadzieję, że jednak coś tam będzie widać...
Ciekawa jestem czy bierzecie jakieś witaminy, suplementy dla kobiet w ciąży? różne są opinie na ten temat.
ja biore kwas foliowy i chyba falvit jakies witaminy ktore mam dla ciezarnych a bralam podczas karmienia piersia , tylko teraz biore juz codziennie a wczesniej 2-3 razy w tyg

jak narazie leze i jest ok ;-)mezus ma dzis wolne i juz wygnałam go do sklepu po paczusie :-pi po cos słodkiego bo ja straszna słodka dziurka jestem :-p

Ewanh trzymam kciuki za wizyte :*

mi lekarz jak narazie powiedział zebym brała tylko kwas i ta luteinke ;-)

reklama
Hej babeczki.
Ciezko was nadrobic :tak:
Ja nawet do lekarza jeszcze sie nie umowilam.
Chcialabym chyba tak za 2 tygodnie zeby juz serduszko zobaczyc.
Nikusia bylas juz? Bo ja mysle isc tak na takim etapie jak Ty jestes.

Do góry