reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Katia to kciucze:-)
Sylwia i dobrze ze idziesz na wizyte a zwolnienie bierz bez skrepowania
Dzasti dzięki za przepis ,wieczorkiem przejze i zrobie liste zakupow

ja powoli zbieram się z młodym do lekarza ,trzymajcie ciuki żeby był zdrowy bo dzisiaj tak wariuje ze szok,chyba miesiąc w domu skutecznie go wyposcil

dziewczyny nie ma sprawy, curry, krokodylki, i te standardowe kiszone to moje ulubione!
dajcie znać jak Wam wyszły, no i jak smakują:)
sylwia781122- my to do siebie mamy całkiem niedaleko - zapraszam na słoiczek;-)

Hej!
Ale macie tempo pisania:szok:;-) Ja dziś mam pod opieką trójkę dzieci-dwie moje plus siostrzenica-wprawiam się:cool2: Widzę, że na tapecie przetwory-ja nie robię-teściową mam za płotem, która robi aż za dużo i jak potrzebujemy zawsze nam coś podrzuci:tak: Co do bólu brzucha-ja mam tak, gdy gwałtownie wstanę, wtedy mnie ciągnie któryś z boków-zresztą po tym poznałam, że jestem w ciąży:sorry2: Wizytę mam dopiero 31.07, to będzie 10 tydzień i minie równo 5 tygodni od tej pierwszej... Ale albo ja na wczasach, albo ginka...
Magdalena-super, że obrączka się znalazła:tak:
Sylwia-kciuki zaciśnięte:tak:
Katia-pewnie, że lepiej sprawdzić, jak coś Cię niepokoi:blink:

Katia trzymam kciuki za wizyte , jestem pewna ze wszytko jest wporzadku:-)

o do przetworow to ja tez ich nie robie jak byłma dzieckiem to zawsze pomagałam przy tym babci , a teraz robie razem z tesciowa bo tescie maja wielka działke na ktorej tesciu sadzi rozne warzywka i owoce wszytko naturalne i nie pryskane uwielbiam tam jezdzic i zrywac z krzaczka umyc i zajadac
ojj ale przepisy jak najbardziej mile widziane wstawiajcie do naszego kulinarnego watku to chetnie cos podpatrzymy z tesciowa;-)

jejciu ale ja dzis wymieta jestem ... jakos nie moge dojsc do siebie :-p

Sylwia trzymamy kciuki za małego:tak:

Ostatnia edycja:
fakt ładnie piszecie. wpadam co jakiś czas i na wierzyć się nie mogę ze nasz wątek taki rozpisany. przynajmniej się nie nudzę

Cześć laseczki!

ciezko was nadrobić, masakrujecie niezle!

Jane, Katia - powodzonka na wizytach!

Ja przetwory zawsze z mamcia i siostra robiłam, bo mamy działke i wszytsko swoje ogórli, buraczki, truskawki, maliny i co bądź jeszcze! i zawsze tego pełno a potem kazdy ze spiżarni bierze do swego domku :) jednak w tym roku z mojej niemocy wszystko na rękach siostry i mamci. faktycznie ogórki z kurkumą wymiatają :):)

u mnie niestety ciągle bez zmian! już nie biore zadnych leków co mi gin przepisał bo to i tak nie działa wiec szkoda sie truć! czekam az samo przejdzie - miejmy nadzieje ze już niedługo bo mi sie odlezyny porobią!

MOnila - a TY nadal tylko lezysz?? bo mnei to wykańcza!

reklama
jestem

Dzasti a ty skad jesteś?
ja w tym roku na działce mało robie ale za rok to już poszaleje więcej,teraz mega dużo mamy czosnku polskiego bo u nas dużo tego idzie a zima placic kolo 4 zl za nasz czosnek to szok

u lekarza ok,ale lekarstwa wybrać do 10 dni,inhalacje dalej robic poki kaszel nie przejdzie,dostalismy skierowanie na wymaz z gardla +pakiet badan do wykonania, co prawda do końca tygodnia siedzimy bez przedszkola ale na spacery możemy już wychodzić za co niezmiernie dziekuje

dzisiaj maz na obiad ma pyzy z mięsem, ja wciągam truskawki,potem dzialka i zbieranie warzyw a ze maz idzie na nocke to zamierzam zrobić sobie maraton ze Zmierzchem,znalazlam stronke co sa wszystkie czesc ooooo i kupie sobie lody do tego

Do góry