reklama
Witam . U mnie okropna noc. Mała się zbudzila i lazila po łóżku. Zasnąć nie mogła. Potem nad ranem znów pobudka płacz miotanie się i teraz zasnęła. Co za ranek. Dobrze że niczego nie planowałam.
Do tego dzwoni jakaś kuzynka mojego i pyta w spioszkach chodzi twoja mala a ja nie od pil roku co najmniej. A ona a to masz pecha bo ja jej kupiłam. Tylko po co i tak nie założy
Do tego dzwoni jakaś kuzynka mojego i pyta w spioszkach chodzi twoja mala a ja nie od pil roku co najmniej. A ona a to masz pecha bo ja jej kupiłam. Tylko po co i tak nie założy
sylwia781122
Fanka BB :)
Gdańsk Gdynia Sopot Wydarzenia i imprezy dla dzieci
może tak wskoczy?
a widzialyscie to?
Niesamowita animacja! – Demotywatory.pl
może tak wskoczy?
a widzialyscie to?
Niesamowita animacja! – Demotywatory.pl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Stacha
&Franka&Janka
Witam się,
na pół żywa, wczoraj miałam jeden z gorszych dni, tak strasznie mi było źle, przeleżałam pół dnia w łóżku, było mi mega niedobrze, miałam zawroty głowy, a już myślałam, że powoli ustępują te niemiłe dolegliwości. Miałam tyle czasu na przemyślenia, że postanowiłam kwas foliowy brać na noc a nie rano, ciekawe czy to coś da.
Magda, super, że obrączkę znalazłaś. Mój M zgubił swoją 2-3 lata temu, teraz mamy 10-tą rocznicę i chciałam mu sprawić ale doszłam do wniosku, że bardziej się ucieszy z tableta :-)
Sylwia, zdrówka dla Szymka.
I znów reszta mi z głowy wyleciała co chciałam napisać . . . Kiepsko z tą moją pamięcią . . .
na pół żywa, wczoraj miałam jeden z gorszych dni, tak strasznie mi było źle, przeleżałam pół dnia w łóżku, było mi mega niedobrze, miałam zawroty głowy, a już myślałam, że powoli ustępują te niemiłe dolegliwości. Miałam tyle czasu na przemyślenia, że postanowiłam kwas foliowy brać na noc a nie rano, ciekawe czy to coś da.
Magda, super, że obrączkę znalazłaś. Mój M zgubił swoją 2-3 lata temu, teraz mamy 10-tą rocznicę i chciałam mu sprawić ale doszłam do wniosku, że bardziej się ucieszy z tableta :-)
Sylwia, zdrówka dla Szymka.
I znów reszta mi z głowy wyleciała co chciałam napisać . . . Kiepsko z tą moją pamięcią . . .
Dziewczyny sorry, ze tak ni z gruchy ni pietruchy, ale czy podolewa Was podbrzusze? Tzn boli mnie z lewej strony bardzo, bardzo nisko, poniżej jajników. W sumie nie wiem czy to można nazwać bólem, jest to taki jakby ucisk (?) przez 2 sekundy, a póżniej jest ok. Od wczorajszego wieczora tak czuję. Zmartwiłam sie tym bardzo. Wizytę mam za tydzień. Nie chcę panikować. Może to więzadła się rozciągają? Nie wiem To moja pierwsza ciąża.
hej dziewczyny,
ale u Was zawrotne tempo! od piątku nie zaglądałam i tyle zaległości:-)
Ewanh - trzymaj się ciepło, jesteś bardzo dzielna! głowa do góry!
dziewczyny te co mają nudności - jeszcze tylko trochę za chwilę ustaną....
ja niestety egzamin oblałam, i jestem taka na siebie wściekła bo 31.07 mam poprawkę, tak się strasznie podłamałam ehhh, mam nadzieję, że poprawię - bo 05.08 chce pojechać z koleżanką pod domek, żeby trochę wypocząć, tym bardziej że mam jeszcze 24 dni urlopu, które muszę wykorzystać....
ja się bardzo cieszę, że nie mam takich dolegliwości, i mogę normalnie funkcjonować... ale nie powiem w upalne dni to mi brakuję szklaneczki zimnego piwa... ale nie ma takiej możliwości
dziewczyny życzę poprawy samopoczucia!
ale u Was zawrotne tempo! od piątku nie zaglądałam i tyle zaległości:-)
Ewanh - trzymaj się ciepło, jesteś bardzo dzielna! głowa do góry!
dziewczyny te co mają nudności - jeszcze tylko trochę za chwilę ustaną....
ja niestety egzamin oblałam, i jestem taka na siebie wściekła bo 31.07 mam poprawkę, tak się strasznie podłamałam ehhh, mam nadzieję, że poprawię - bo 05.08 chce pojechać z koleżanką pod domek, żeby trochę wypocząć, tym bardziej że mam jeszcze 24 dni urlopu, które muszę wykorzystać....
ja się bardzo cieszę, że nie mam takich dolegliwości, i mogę normalnie funkcjonować... ale nie powiem w upalne dni to mi brakuję szklaneczki zimnego piwa... ale nie ma takiej możliwości
dziewczyny życzę poprawy samopoczucia!
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja też uwielbiam prezenty ni w 5 ni w 9. Ideałem jest jak ktoś się zapyta co kupić. Ale częściej dzieciaki dostają zabawki które po jednym dniu rozsypują się na mniejsze części i lądują w koszu. Takie chińskie duperelki nie są warte nawet tych 20zł.Do tego dzwoni jakaś kuzynka mojego i pyta w spioszkach chodzi twoja mala a ja nie od pil roku co najmniej. A ona a to masz pecha bo ja jej kupiłam. Tylko po co i tak nie założy
ojjj jaka Ci jestem wdzieczna za ten link!!! Siedzę i zapłakuję się z nadmiaru emocji..cudownie opracowany i ta muzyka....a widzialyscie to? Niesamowita animacja! – Demotywatory.pl
Katia wiesz co mnie nauczyły dwie ciąże? Przez całe życie nie miałam tyle przeróżnych bóli brzucha co podczas ciąży. Z tego co pamiętam to powinno Cię martwić skurcze dość często pojawiające się lub jakiś bardzo mocny ból. Ta cała reszta która nie boli a raczej przeszkadza to nie jest groźna. Sama wiesz jak bardzo Cię boli i czy przestaje jak sobie poleżysz czy w każdej pozycji tak samo. Ja w pierwszej ciąży nie mogłam podnieść prawej nogi np. do ubrania się Tak mi ciągnęły więzadła przez dwa miesiąceDziewczyny sorry, ze tak ni z gruchy ni pietruchy, ale czy podolewa Was podbrzusze? Tzn boli mnie z lewej strony bardzo, bardzo nisko, poniżej jajników. W sumie nie wiem czy to można nazwać bólem, jest to taki jakby ucisk (?) przez 2 sekundy, a póżniej jest ok. Od wczorajszego wieczora tak czuję. Zmartwiłam sie tym bardzo. Wizytę mam za tydzień. Nie chcę panikować. Może to więzadła się rozciągają? Nie wiem To moja pierwsza ciąża.
aa i jeszcze mam jedną z ciekawostek dla Was Chusteczki nawilżane…benzyną?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylwia dzięki za link już namawiałam męża żebyśmy do Rumi skoczyli :-)
a co do tej animacji to wczoraj widziałam..rewelacja! szkoda tylko, że nie ma podpisane który tydzień mniej więcej kiedy
Co do pichcenia to mnie czeka jeszcze 50 kg ogórków do przerobienia w słoiczki i ze 40 kg buraków mąż mi się trafił który tak uwielbia buraki że w zeszłym roku zrobiłam 20 kg to ledwo do zimy starczyło ;-)
a co do tej animacji to wczoraj widziałam..rewelacja! szkoda tylko, że nie ma podpisane który tydzień mniej więcej kiedy
Co do pichcenia to mnie czeka jeszcze 50 kg ogórków do przerobienia w słoiczki i ze 40 kg buraków mąż mi się trafił który tak uwielbia buraki że w zeszłym roku zrobiłam 20 kg to ledwo do zimy starczyło ;-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
małkus o jaaa to też cię czeka niezła robota! Ja jeszcze nic nie kisiłam a to jednak podstawa u nas na zimę. A jak robisz buraczki? Może napiszesz w kulinarnym wątku?
reklama
W zeszłym roku brałam przepis od teściowej a później go zgubiłam, ale znowu wezmę od niej bo były naprawdę bardzo dobre, jak wezmę od niej to wam napiszę w wątku. :-)
a ogórki będę robić konserwowe, kiszone i z kurkumą...te z kurkumą też są rewelacyjne!
a ogórki będę robić konserwowe, kiszone i z kurkumą...te z kurkumą też są rewelacyjne!