reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Rekinasia- bo nie mam czasu na dolegliwosci;p ciagle w biegu a to to a to tamto;p
A tak na powaznie to ostanio mi juz nogi zaczynaja odmawiac posluszenstwa, maly spacer i do domu ledwo sie doczolguje no i krzyz mnie boli wieczorami jak sie narobie i nachodze, ale to chyba normalne:p
Obrona w poniedzialek- 3 majcie kciuki mocno.... no i po obronie wreszcie nadzejdzie czas na odpoczynek, no chyba ze znow sobie wynajde jakies zajecie;] ( bo ciezko mi z tylkiem na miejscu usiedziec- no w koncu jestem zodiakalnym baranem to co sie dziwic;p)

reklama
Rekinku - ale to prawie robi różnicę :-D

Ja w domku siedzę - ta ciąża nie jest łatwiejsza :-) od początku co rusz się coś do mnie przyczepia :-) Mikołaj już malował dziś :-D Bawił się piaskoliną(genialnie się ją sprząta odkurzaczem) i teraz chwila na robienie obiadku :-)

Kropecka i Agawa są naszymi moderatorami - jeśli pozwolicie - to mogę przejąć tą rolę :-) Nudzi mi się trochę :-D

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone płyty kuchenne pod zabudowę ?

Pozdrawiam

reklama
dziekuje wszystkim za gratulacje! :)
z dwójką w domu, pomimo tego ze Igunia jest przekochana, nie jest najłatwiej, ale postanowiłam sie wyluzować:)
i póki co toleruje obecnosc osób trzecich do pomocy w domu, bo sama nie dałabym rady
wszytsko zalezy od małego, bo karmie go na żadanie, wiec jak spi to nadrabiam ze sprzataniem, a jak wisi na cycu to jestem uziemiona czasami na pare godzin ;/
mąż mógł sobie pozwolic tylko na pare dni wolnego, ma dni ze wraca padniety, a tu nasz prawie trzylatek oczekuje zabawy i co? mamusia sie nie rozdwoi... póki co babcie oferuja pomoc z czego chetnie korzystam, ale jedna zaniedługo musi wracac do swoich obowiazków a dla drugiej dojazd 30 km jest nie lada wyzwaniem :/
bywa ze w takie dni jak dzisiaj, kiedy juz zdazyłam posprzatac, obiad w toku, mały duzo spi, to czasu mam az nadto, ale przychodzi moment ze nie wiem w co ręce włożyc:)
dobrze ze chociaz świetnie sie czuje, bo gdybym jeszcze nie była w formie to az strach pomyslec co by sie działo...
Iga póki co nie chodzi do przedszkola bo boje sie zeby mi jakis chorób nie przywlekła do małego, ale z drugiej strony sama nie wiem czy to dobry sposób bo odzwyczailo mi sie dziecko i bedziemy zaczynac wszystko od poczatku :/

przyszli rodzice - gratuluje mgr:)

Do góry