sorki, że tak na raty, ale mi przerwano
Przyszlirodzice heheh, ale teksty kobieto
raperka ci rośnie
))) GRATULUJĘ PRACY!!!! - ulga, no nie? trzymam kciukasy za obronę - kiedy masz termin? o pracy, o Amelce, o tym, o tamtym, a nic nie mówisz jak się czujesz????
Ania31 100 lat kochana w szczęściu, zdrowiu i bogactwie
ladna.ex.panna gratuluję dzidziusia!
my wczoraj na rozmowie w przedszkolu - pani kierowniczka twierdzi, że wszystkie inne dzieci świetnie śpią w czasie leżakowania albo zajmują się sobą przez 1,5 godziny na materacyku, oglądając sobie książeczkę. czy to wy macie takie idealne dzieci, które na gwizdek leżą sobie ciuchutko bez protestu na materacyku???? Ewentualnie propozycja jest taka, żebyśmy dodatkowo płacili za opiekę indywidualną podczas tych 2 godzin leżakowania - w prywatnym przedszkolu, za które płacę prawie 1300 pln - bezczelne babsko. Jeszcze mi wyjeżdża, że MEN wymaga 'zapewnienia relaksu przedszkolakom' i nie słyszała o przedszkolach, w których dzieci nie musza leżakowac, tylko mogą się cicho bawić w kąciku. Zaproponowałam jej, żeby sama poleżała na materacyku 2h, jak jej się nie chce spać. Wyszłam stamtąd z wypiekami na twarzy, tak się wkurzyłam. Nie chcę o nich więcej słyszeć.
jutro jadę do Amsterdamu na dłuższy weekend - nie mogę się doczekać, jeszcze tam nie byłam. mam nadzieję, że tam jest cieplej niż tutaj, bo jeszcze się nie do końca wyleczyłam - w tamtym tygodniu wzięłam 2 dni zwolnienia, bo nie dawałam rady z kaszlem, gardłem, katarem etc.
i jeszcze nie jestem całkiem zdrowa.
martwię się trochę, bo Igi praktycznie nie przybiera na wadze
(( je normalnie, ale może za mało?? muszę sprawdzic, jak to wyglądało na bilansie dwulatka, ale wydaje mi się, że od tego czasu przbrał 800 g
(((( powinnam się poradzić pediatry? jak myślicie?