reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

HEJ babeczki ja mam totalny brak czasu a jak mam chwile dla siebie to zawsze coś sobie wynajde ....

U nas dobrze Mateuszek to istne złoto nie dziecko ,wcale go nie ma tylko je i śpi .Mam nadzieję że taki grzeczny będzie a nie że póżniej mu się odmieni.

PRZYSZLIRODZICE GRATULUJE !!!!

ŁADNA.EX.PANNA gratuluję maleństwa ...miałam taki termin porodu jak ty ,ale u mnie maleństwo musiało mój brzuszek opuścić 10 września.Zyczę dużo miłości i cierpliwości.

MYSZA zobaczysz te miesiące ci zleca nie wiadomo kiedy ...a potem to zatęsknisz za brzuszkiem.
a tu trochę mojej gromadki
c1d6573a02afabb7c9dc1dae0ba8c535,10,19,0.jpg

7ee4ff6326ca002ef7d8c95168133453,10,19,0.jpg

8a68f53db5a3ccbbf294e1a3277b5cff,10,19,0.jpg

1931ef4809cd43e1a829d129fb0cc68d,10,19,0.jpg

c3f94a2cc934c4eebadddfb781faab8c,10,19,0.jpg

bb0ae2176ab6f4f857780eb8142fadf9,10,19,0.jpg

69aba1cb010ded1d14769495643d7d37,10,19,0.jpg

2dacfbcb695c1bf6d6f74a1545da8e8e,10,19,0.jpg

96decd2cc35dbb6abf93dc13c62e1c41,10,19,0.jpg

reklama
cześć Oliwka, podobne do siebie te twoje dzieciaczki, jak dwie krople wody i wszystkie śliczniutkie :-D kurczę, jak ten czas leci, dopiero co miałaś mikroskopijny brzuszek i już masz jednomiesięczniaczka :-D gratulacje!!!

CZY KTOŚ MI POWIE, DLACZEGO PO NASZYM FORUM HULA WIATR??????? :-:)-:)-(
u nas znowu się choróbsko przyplątało - chciałam pojechać w sobotę z Igorem na ślub koleżanki pod Bełchatów, ale Igi zaczął kasłać i dostał kataru :((( więc zostalismy w domu
szkoda, że tak szybko robi się ciemno, w lecie po powrocie z pracy można było skoczyć na 2 godzinki na plac zabaw a teraz Igora dosłownie roznosi, biega jak szalony, jeździ na krześle, aktualnie w nieskończoność spada z 'konia' (z poduszek) i każe mi sie ratować, bo jestem strażą pożarną :-D:-D inne opcje to wyjazdy do pożarów z Igorem, jako strażakiem wspomagającym :D
rodzeństwo chyba rozwiązuje ten problem - ehhh Mysza, zaczynam ci zazdrościć :)

aha, wczoraj zrobiłam Igorowi pierwsze postrzyżyny :D u fryzjera nie dal się dotknąć, więc w kąpieli udało mi się go przekupić obietnicą obejrzenia nożyczek i lizakiem. żałujcie, że nie widzicie efektów. Wskutek ograniczonej cierpliwości Igora i braku wprawy, grzywka wyje mu w jedną stronę, nad uszami po prostu ciachnęłam na prostu a z tyłu zrobiłam coś jak bob: opadające za uszami końce i najkrócej na środku :))))) jak dziadkowie bardzo skrytykują, to może dzisiaj poprawię - zostało jeszcze pół lizaka :D

Ostatnia edycja:
hej :-)
Bo każda czyta a żadna nie pisze :-)

Rekinasia - co do obcinania - to po moim ostatnim obcięciu - wylądowaliśmy u mojej kumpeli która ratowała wizerunek dziecka :-D maszynką na 8 mm :-D i już nie miał po tym swoich jasnych loczków :-)

Oliwka - niezła gromadka :-)

Ja też codziennie wpadam czytam :-) ale nie mam pomysłu co pisac :-) Ta ciąża jest inna :-) Bo odpocząć się nie da :-D Jak chce coś napisać to mi młode przychodzi - mama czytaj :-D

Jutro idziemy sprawdzić czy damy radę usiedzieć na "Żółwiku Sammy" w kinie :-) Mikołajowi już Nemo się znudził :-) już przylatuje przed pojawieniem się rekinów :-D

Ostatnia edycja:
no to laaaaseczki!!! zmobilizujcie się! bo inaczej nie będzie tu już po co zaglądać :-(parę słów na dzień dobry albo na dobranoc, a jak pogoda, a jak weekend a jak nastrój i jakoś się będzie kręcić.... a tak to.... Ania_ajra zapadła się pod ziemię, Patrysia się w ogóle nie odzywa, Margaritka nas porzuciła, Zytka się błąka nie wiadomo gdzie :-D i długo bym mogła tak wyliczać :)

Myszaaa jeszcze w kinie z młodym nie byłam, musimy spróbować, tutaj mamy kino, które robi poranki dla dzieciaków
Przyszlirodzice pisać a nie marudzić! hoho, ledwo mgr została od razu woda sodowa??? :-D:-D
u nas bardzo kreatywny poranek, Igor sam się obsłużył rano z nocnikiem, tylko... zapomniał wytrzeć pupy i rozsiadł się na sofie..... !!!! powstał jedyny w swoim rodzaju wzór tapicerki :szok: :wściekła/y:dopiero co pokrowce były prane
powywlekał z torby tenisowej taśmy do oklejania rakiety i je malowniczo rozwinął z rolek na dywanie.
Następna migawka, to Igi z uniesioną rakietą tenisową stojący na łóżku, rozbujał żyrandol :szok: na moją uwagę, co on robi, nie wolno bujać żyrandola, odparł rozczarowany, że już się przestaje huśtać.
ja już w robocie, zostawiłam ich samych, tylko spionizowałam M, w trosce o stan domostwa :-D

WAŻNE

Prosiłabym o usunięcie suwaczków pobranych z portalu maluchy.pl.
Strona na razie jest oznaczona, jako dokonująca zamachów- prawdopodobnie napadli na nią hakerzy.
Z góry dziękuje i Pozdrawiam :-)

Oliwka piękna gromadka! Gratuluję maleństwa!
Ładna ex panna gratulacje i powodzenia w początkach! Ja mam trochę tremę jak to będzie, jak będę się po cesarce czuła i jak ogarnę to wszystko...
Przyszlirodzice gratuluję pani magister!
Myszaaa to fakt, że w drugiej ciąży nie ma tak dobrze i odpocząć trudno, w końcówce to szczególnie doskwiera...
Całą resztę pozdrawiam ciepło!

Oliwka sliczna gromadka:tak:
Ladna ex panna gratulacje:-)
Najka dasz rade ja mialam 3 cc i jakos to bylo:-Dzycze szybkiego rozwiazania

A co u nas
wczoraj M wyjechal wroci na swieta. Bartek po chorobie wczoraj skonczylismy antybiotyk. W koncu zaczal troszke mowic wiecej czasami po chinsku rzuci slowem to nie wiadomo o co mu chodzi:-p

Hej

Ale ziiiimno :-D Już grzejemy - bo się nie da :-)

U nas po kinie wesoło - daliśmy radę 83 minuty filmu z jednym wyjściem na siusiu :-D Żółwik Sammy oglądnięty :-) Syn już wybrał kolejny film :-D Alfa i omega(co u nas przetłumaczyli zakochany wilczek ???)

Poodpowiadam jak wrócimy z sali zabaw :-D

Pozdrawiam

reklama
rekinasia- oj tam od razu woda sodowa;p

mysza-my zolwika wczoraj ogladalismy 2 razy;p sciagnelam sobie z internetu, nie widze mlodej w kinie jeszcze tyle na miejscu nie usiedzi..

a ja zamarynowalam miesko i przygotowalam brukselke i zaraz wlacze piekarnik, bo robie obiad niespodzianke dla mojego M ;]

Do góry