reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć Dziewczynki :-)
Ostatnio trochę Was zaniedbałam :zawstydzona/y:za co przepraszam, ale miałam sporo zajęć i do tego jeszcze MEGA LENIA, normalnie szok :szok:jestem leniwa coraz bardziej... a zawsze byłam jak mróweczka ;-)
patrysia widzę, że też szprycujesz się fenkiem - witaj w klubie... mam nadzieję, ze Ci pomoże, odpoczywaj dużo. Cieszę się że z dzidzią ok. i jaki już duzi
kropecka sto lat, sto lat, zdrówka dużo i szczęścia jak najwięcej - spelnienia marzeń :-)
zytka Witaj :tak:bo się jeszcze nie poznałyśmy
ma_dzi_ulka Witaj :-)
A my dziś kończymy 25 tc - alez te tygodnie zasuwają :-D coraz bliżej do spotkania z maluszkiem... niedługo studnióweczka :-)
Dziś wybrałam sie do fryzjera tak na poprawę humoru no i skrócic te moje hery trochę bo juz nie moglam z nimi dac sobie rady :no: ale teraz jest o niebo lepiej :-) a teraz biegnę do kuchni robić kluski leniwe, których nie jadłam ładnych parę lat... ależ się zachciewa tym ciężarnym :sorry2:hihihi
Buziaczki.

reklama
Żabulina - to ja ostatnio chciałam zrobić leniwe pierogi - a zamiast leniwych wyskoczył mi przepis na kopytak:-D ciekawe czy piszesz o kopytkach czy o leniwych :-)

Dla mnie różnica jest taka że leniwe są bez ziemniaków a kopytka - z ziemniakami :-D

Dzieki za mile i pomocne powitanie:-)
No mam nadzieje ze sie ktos znajdzie z moich oklic bo szczerze mowiac troche nudno siedzac w domku calymi dniami:-D
Ale jestem jeszcze zakrecona i nie berdzo mam pojecie jak sie tu poruszac hih

Hej Dziewczyny! Poprzeglądałam sobie inne fora na których bywacie i jak tylko oswoję się z "poruszaniem" to też sie tam wypowiem i opowiem Wam o sobie :) Tymczasem znowu dopada mnie ból głowy :( Nigdy przed ciążą nie cierpiałam tak z tego powodu...Ale co tam wszystko wytrzymam byle tylko z dzidziulką było wszystko ok :) Witam ma_dzi_ulke i ciesze się że nie jestem dzisiaj jedyna nowa na tym naszym forum:) Pozdrowionka

ma_dzi_ulka,zytka Witam Was dziewczyny. Dobrze, że jesteście. Wyślijcie priva do anny ajry to Was dopisze do lutówek. :-) I piszcie często!!!

Cześć dziewczyny :-) Ostatnio do kompa moge dorwac się tylko rano i wieczorem:blink: juz nawet nie wiem jak to się działo że wcześniej bywałam tu częściej:baffled:
kropecka jeśli juto mnie tu nie będzie to
100 lat oby spełniły sie twoje marzenia i dopisało zdrówko:tak:

Zytka Madziulinka witajcie esród lutówek:-):tak: Piszcie jak najczęściej:tak:
Żabulinka i ja powinnam wybrać się do fryzjera Moje pasemka już wołaja o poprawkę ale czy ja tyle wysiedzę? Pewnie poczekam jeszcze troche az juz zupełnie nie będę mogła na siebie patrzeć ;-)
Ania 31 ja również wole gdy mój m jest w pracy.;-) W domu działa mi na nerwy W ostatni długi weekend jego obecność wręcz mnie męczyła ;-) Burzy mi cały porządek dnia ,do wszystkiego wciska swoje trzy grosze ni w pięc ni w dziesięc zamiast grzecznie słuchać zonki co ona ma do powiedzenia;-) Jedyny plus to taki że mogłam troche pospać w ciągu dnia Ja nie wiem co to sie z nami stało jeszcze niedawno godzina bez łikasza była dla mnie godzina stracona a teraz....

Witajcie w sobotę!
Kropecka zdrówka, szczęścia, wszelkiej pomyslności z okazji urodzin!
Patrysia szkoda, że i u Ciebie ta szyjka sie skraca:( Dbaj o siebie i dużo leż, tak jak lekarz mówi. Szybko Ci ten lek zapisał, mój sie wstrzymuje, ale może dlatego, że jakby co to miałby mi go podac w szpitalu (jakiś ostrożny, ale to podobno ze względu na b.niskie moje ciśnienie nie wiadomo jaka byłaby reakcja). A poza tym u mnie leżenie+nospa+magnez pomogły i jak na razie sytuacja unormowała się. Czego i Tobie życzę!
Witam Wszystkie nowo przybyłe Lutóweczki!
Miłej soboty Wszystkim!

Witam:-) Jakoś udało dorwać się do kompa:-)
Kropecka jeszcze raz wszystkiego najlepszego:tak:
Aggy coś nie zaglądała tu dawno Miejmy nadzieję ze wszystko w porządku
Miał być zima a słońce świeci ak dla mnie tak moze byc cały czas. za sniegiem jakoś nie tesknie
Zaraz uciekam M wroci z zakupów i bedzie trzeba zacząć odgruzować dom:baffled:
Do usłyszenia

reklama
Do góry