reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam Was dziewczyny.
Nie ma co robic :-:)dry:
kropecka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIU :-D dbaj o siebie i malenstwo :happy: a kaszelkiem sie nie przejmuj ja mam go przez cala ciaze a jak nie kaszel to katar i bol gardla :dry:
Zytka - witamy wsrod lutoweczek :-) pisz pisz czesto :laugh2: dbaj o siebie i o te bole glowy :-p:tak:
Myyszaaa - dobre to bylo - poprawilo humorek :rofl2:
ma_dzi_ulka - witaj :-D jestes u nas mile widziana - pozdrawiam ;-)
zabulina - a tam wazne ze napisalas ;-) co do lenistwa tez mnie to juz dopadlo nic mi sie nie chce :dry: no a faszeruje sie tym - trudno, mam nadzieje ze sie poprawi :happy: tez bym musiala zrobic cos z wlosami ale szukam wszedzie dekoloryzatora i nie ma :baffled: wiecie moze gdzie go szukac :confused:
najka - ciesze sie ze juz jest lepiej u Was :-) oby tak dalej :-D no mnie to przepisal bo nie mam z niczym problemow, ale powiedzial zebym brala 4 x dziennie po pol tabletki wiec nie jest to jeszcze taka duza dawka :happy:
dawna_cloe - :-) no to bedzie robota.

Ja to sie troszke rozpisalam :cool2::yes::wink: buziaczki dla Was i maluszkow ;-)

reklama
Witam Dziewczynki w sobotnie południe, własnie oglądam na dwójce program o rozwoju dzidzi - alez te nasze maluchy były ufoludkami - no i my tez oczywiście ;-)
U mnie pod Warszawą pogoda byle jaka, co prawda nie pada (jeszcze) ale chyba niedługo zacznie... zimno jak diabli i ten wiatr, brrrrr dobrze, że narazie nie muszę wychodzić z domku... chyba niedługo spadnie snieg, ale co tam wczoraj zabezpieczyłam z mężem roślinki w ogrodzie więc może juz kotłować ile wlezie ;-)wkońcu musi zacząć, żeby przyszły cudowne święta i później utęskniony luty........
Myyszaaa :-) ja robiłam kluski leniwe (zwane też, nie wiem dlaczego - pierogami leniwymi...) takie bez ziemniaków a z serem białym, z zasmażką i cukrem - normalnie mówię Wam - pychotaaaa. A te drugie kluski znaczy się kopytka - też pychota - mama często mi robi :) :sorry2:Zresztą dla mnie ostatnio wszystko jest pychota hihihihi :-D
Dziś kolejna zachcianka... krokiety z kapustą i grzybami i barszcz czerwony - już ślinię klawiaturę jak o tym pomyślę, a ze i z tym jest trochę roboty - więc znikam i pędzę do kuchni ;-)
Jakby ktoś miał ochotkę to serdecznie zapraszam ;-) hihihihi
Życzę miłego dnia.

zabulina - tez ogladalam ten program, wlasnie sie skonczyl :-( ale przed nami 2 czesc :-) mniaaaaaaaam ale narobilas mi ochoty na Twoj dzisiejszy obiadek - czekaj na mnie ;-):-p
u nas przed chwila popadalo troszke sniegiem :dry: teraz swieci slonce - ale ta pogoda poryta jest.

Martuniu,
Z całego serca życzę Ci:
Szczęścia, zdrowia, życzliwości.
Aby każdy kolejny dzień,
Zakrywał nieprzyjazny cień.
Aby wszyscy Cię lubili,
Prezenty kupili.
Aby lux zabawa była,
Wybuchowo sie skończyła.
Jedynie co mogę Tobie dziś dać,
To ten wiersz Tobie dedykować.
Wszystkiego najlepszego!!! :-D

Cześć dziewczyny!:laugh2:
Raptem dwa dni mnie nie było, a tu proszę ile postów...:-)
Mam już kurtkę na zimę w którą się zmieszczę nawet we swetrze.:happy: Jak na razie nie tyje w tak szalonym pempie (+15kg). Ograniczyłam słodycze (nie jem ich wcale) i staram się zdrowo odżywiać (warzywa, owoce i woda).:dry:

patrysia - u mnie pogoda taka sama, słońce ze śniegiem na przemian.:sorry2: Też będę musiała iść do fryzjera, ale to początkiem grudnia. Dużo zdrówka!:-D
Żabulina - szkoda, że nie zdążyłam na ten program...:-( byłam na zakupach... och...
Narobiłaś mi smaka!:tak: Jak wyszła fryzura?:confused:
Ika_s, patrysia, agawa1, Ania31, Najka - :wink:
cloe - teraz jak mam męża w domu, to jest tak jak piszesz. Cały porządek dnia idzie się rypać, a do komputera też siadam, jak znajdzie się w tym "chaosie" chwila,:dry: no to co w tygodniu.:-p
ma_dzi_ulka, Zytka - WITAJCIE!
Myyszaaa - dobre!!!:rofl2::-D:rofl2:

Buziaki

Hej:-) Moje dziecko usnęlo oj niedobrze oznacza to że albo za godzinkę sama wstanie i do pólnocy bedzie szaleństwo albo zrobi mi pobudke o szóstej nad ranem:baffled:
U nas pogoda na zmianę rano słońce potem deszcz teraz spadł śnieg., więc jednak zima do nas przyszła.
Dziś przyszła do nas przsyłka telewizor LCD 46 cali :szok: Mąż zaszalał nie ma co ale przynajmniej wiem na co poszłypieniądze których ostatnio nie mam gdzie wydawać;-). Teraz M ma nową zabawke a ja , znając życie, poznam tylko podstawowe funkcje i nawet nie będzie mi sie chciało wgłębiać w to więcej:zawstydzona/y:
Anna ajra ja jestem 19 na plusie mimo to nie umię powstrzymac swoich zachcianek:zawstydzona/y:Jak mam na coś ochote to poprostu musze po trupach ale muszę tego sprobować:sorry2:

Cześć Dziewczyny!
Jeszcze raz dzięki za powitania:) Cieszę się że odnalazłam to forum.
kropecka- Sto lat, sto lat z okazji urodzinek! Samych szczęśliwych i pogodnych chwil, niech Ci się spełniają wszystkie marzenia!
Ta pogoda spowodowała że przespałam sobie dzisiejsze popołudnie:), a co tam! Teraz trochę pobuszuję w necie- mąż w pracy mam okazję :)

witam wieczorkiem.
zytka - tez bym tak chciala ale nie umiem dzisiaj - mam jakis taki dzien niedojze w nocy nie spalam to i teraz nie umialabym zasnac :wściekła/y::-(
dawna cloe - no to sprawil sobie prezent na Swieta :-)
anna ajra - a to masz jakies pomysly co chcesz zrobic z wloskami :confused::blink: ja mam zamiar powrocic do swojego dawnego koloru - mojego prawdziwego :tak:
mam nadzieje ze sam dekoloryzator mi w tym pomoze :tak:

Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za życzenia. Jesteście kochane. Ja dzień taki średni miałam. Noc miałam zawaloną przez kaszel i do tego Wiktor ząbkował i budził się z histerią co chwila. O 3 w nocy zrobiłam się głodna i wstałam. Straciłam godzinę na siedzenie przy komputerze. Poszłam spać o 4 i wstałam totalnie niewyspana i zmęczona. Choroba mnie rozłożyła od tygodnia na łopatki :(

Nic więcej nie napiszę bo siły nie mam. POzdrawiam :)

reklama
Cześć dziewczyny!:laugh2:
Dziś sobotni wieczór... Czasami miałaby ochotę wypić sobie piwko lub dwa, zaszaleć i beztrosko dać się ponieść pieszczotom męża ... wiecie...?:-p:wink:
A tu nie da rady... ... nie to żebym żałowała! Broń Boże!
Też tak macie?:confused:

cloe - mmm... to macie teraz kino w domu! Super!:-D A co do obsługi takich wynalazków, to mam tak jak Ty - podstawowe funkcje wystarczą!;-)
Ile przytyłaś z Julką i co Twój lekarz na Twoją wagę?:confused::nerd:
Zytka - co porabiasz w wolnym czasie? Jesteś teraz na zwolnieniu?:cool2:
patrysia - co do włosów, to planuje je zafarbować i ścieniować. Mam bardzo długie, gęste i kręcone włosy. Tak się do nich przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam siebie w krótkich. Może wstawię kiedyś zdjęcie...? Jaki jest Twój naturalny kolor?:confused::elvis:
kropecka - widzisz... z nikim nie będzie Tobie tak dobrze, jak z nami!:-D Hi hi... Dzięki za posta na liście lutowych mam!:wink:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Do góry