reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć Dziewczynki :-)
Ostatnio trochę Was zaniedbałam :zawstydzona/y:za co przepraszam, ale miałam sporo zajęć i do tego jeszcze MEGA LENIA, normalnie szok :szok:jestem leniwa coraz bardziej... a zawsze byłam jak mróweczka ;-)
patrysia widzę, że też szprycujesz się fenkiem - witaj w klubie... mam nadzieję, ze Ci pomoże, odpoczywaj dużo. Cieszę się że z dzidzią ok. i jaki już duzi
kropecka sto lat, sto lat, zdrówka dużo i szczęścia jak najwięcej - spelnienia marzeń :-)
zytka Witaj :tak:bo się jeszcze nie poznałyśmy
ma_dzi_ulka Witaj :-)
A my dziś kończymy 25 tc - alez te tygodnie zasuwają :-D coraz bliżej do spotkania z maluszkiem... niedługo studnióweczka :-)
Dziś wybrałam sie do fryzjera tak na poprawę humoru no i skrócic te moje hery trochę bo juz nie moglam z nimi dac sobie rady :no: ale teraz jest o niebo lepiej :-) a teraz biegnę do kuchni robić kluski leniwe, których nie jadłam ładnych parę lat... ależ się zachciewa tym ciężarnym :sorry2:hihihi
Buziaczki.

reklama
Żabulina - to ja ostatnio chciałam zrobić leniwe pierogi - a zamiast leniwych wyskoczył mi przepis na kopytak:-D ciekawe czy piszesz o kopytkach czy o leniwych :-)

Dla mnie różnica jest taka że leniwe są bez ziemniaków a kopytka - z ziemniakami :-D

Dzieki za mile i pomocne powitanie:-)
No mam nadzieje ze sie ktos znajdzie z moich oklic bo szczerze mowiac troche nudno siedzac w domku calymi dniami:-D
Ale jestem jeszcze zakrecona i nie berdzo mam pojecie jak sie tu poruszac hih

Hej Dziewczyny! Poprzeglądałam sobie inne fora na których bywacie i jak tylko oswoję się z "poruszaniem" to też sie tam wypowiem i opowiem Wam o sobie :) Tymczasem znowu dopada mnie ból głowy :( Nigdy przed ciążą nie cierpiałam tak z tego powodu...Ale co tam wszystko wytrzymam byle tylko z dzidziulką było wszystko ok :) Witam ma_dzi_ulke i ciesze się że nie jestem dzisiaj jedyna nowa na tym naszym forum:) Pozdrowionka

ma_dzi_ulka,zytka Witam Was dziewczyny. Dobrze, że jesteście. Wyślijcie priva do anny ajry to Was dopisze do lutówek. :-) I piszcie często!!!

Cześć dziewczyny :-) Ostatnio do kompa moge dorwac się tylko rano i wieczorem:blink: juz nawet nie wiem jak to się działo że wcześniej bywałam tu częściej:baffled:
kropecka jeśli juto mnie tu nie będzie to
100 lat oby spełniły sie twoje marzenia i dopisało zdrówko:tak:

Zytka Madziulinka witajcie esród lutówek:-):tak: Piszcie jak najczęściej:tak:
Żabulinka i ja powinnam wybrać się do fryzjera Moje pasemka już wołaja o poprawkę ale czy ja tyle wysiedzę? Pewnie poczekam jeszcze troche az juz zupełnie nie będę mogła na siebie patrzeć ;-)
Ania 31 ja również wole gdy mój m jest w pracy.;-) W domu działa mi na nerwy W ostatni długi weekend jego obecność wręcz mnie męczyła ;-) Burzy mi cały porządek dnia ,do wszystkiego wciska swoje trzy grosze ni w pięc ni w dziesięc zamiast grzecznie słuchać zonki co ona ma do powiedzenia;-) Jedyny plus to taki że mogłam troche pospać w ciągu dnia Ja nie wiem co to sie z nami stało jeszcze niedawno godzina bez łikasza była dla mnie godzina stracona a teraz....

Witajcie w sobotę!
Kropecka zdrówka, szczęścia, wszelkiej pomyslności z okazji urodzin!
Patrysia szkoda, że i u Ciebie ta szyjka sie skraca:( Dbaj o siebie i dużo leż, tak jak lekarz mówi. Szybko Ci ten lek zapisał, mój sie wstrzymuje, ale może dlatego, że jakby co to miałby mi go podac w szpitalu (jakiś ostrożny, ale to podobno ze względu na b.niskie moje ciśnienie nie wiadomo jaka byłaby reakcja). A poza tym u mnie leżenie+nospa+magnez pomogły i jak na razie sytuacja unormowała się. Czego i Tobie życzę!
Witam Wszystkie nowo przybyłe Lutóweczki!
Miłej soboty Wszystkim!

Witam:-) Jakoś udało dorwać się do kompa:-)
Kropecka jeszcze raz wszystkiego najlepszego:tak:
Aggy coś nie zaglądała tu dawno Miejmy nadzieję ze wszystko w porządku
Miał być zima a słońce świeci ak dla mnie tak moze byc cały czas. za sniegiem jakoś nie tesknie
Zaraz uciekam M wroci z zakupów i bedzie trzeba zacząć odgruzować dom:baffled:
Do usłyszenia

reklama
Do góry