Witam wszystkie Lutóweczki 2008, do których i ja się zaliczam! Strasznie się cieszę,że odnalazłam to forum i mam nadzieję, że teraz będzie mi łatwiej. Jestem z łodzi i zauważyłam że Kiniusia i Kropecka też już mi raźniej. Pozdrawiam cieplutko
reklama
Minesota
Fan(ka)
Witaj Zytka
Dziewczyny coś na poprawienie humorku :-)
Zyla raz sobie wataha wilków. Glodnych, ze hej. Szly sobie raz wilki i napotkaly zajaczka.
- Wpierdzielimy cie zaraz, szaraku!
- Panowie, nie jedzcie mnie! Zaprowadze was w miejsce, gdzie pasie sie stado owiec!
- Ok, prowadz.
I zajaczek prowadzi watahe wilków. Ida, ida... owiec nie ma.
- Gdzie to stado, zlobie?!
- Za ta góra.
Ale wilki glodne, ze hej nie wytrzymaly i zjadly zajaczka. Glód zaspokoily. Na chwilke. Minela wataha góre, a tam wielkie stado owiec.
- Cóz, nie oszukiwal zajac. Trza go przynajmniej pochowac.
Wrócili na miejsce konsumpcji i zlozyli kosteczki do grobku. Ale jakie napisac epitafium?
- Moze 'Zajaczkowi - przyjeciele'?
- Pojebalo cie, jacy my dla niego przyjaciele? Przeciez go zjedlismy!
- Fakt. Moze wiec: 'Zajaczkowi - wrogowie'?
- No nie... W sumie tacy zli nie jestesmy.
Po krótkiej naradzie napisali na grobie:
'Drogiemu przewodnikowi i konsultantowi gastronomicznemu - pamietajacy koledzy'.
Dziewczyny coś na poprawienie humorku :-)
Zyla raz sobie wataha wilków. Glodnych, ze hej. Szly sobie raz wilki i napotkaly zajaczka.
- Wpierdzielimy cie zaraz, szaraku!
- Panowie, nie jedzcie mnie! Zaprowadze was w miejsce, gdzie pasie sie stado owiec!
- Ok, prowadz.
I zajaczek prowadzi watahe wilków. Ida, ida... owiec nie ma.
- Gdzie to stado, zlobie?!
- Za ta góra.
Ale wilki glodne, ze hej nie wytrzymaly i zjadly zajaczka. Glód zaspokoily. Na chwilke. Minela wataha góre, a tam wielkie stado owiec.
- Cóz, nie oszukiwal zajac. Trza go przynajmniej pochowac.
Wrócili na miejsce konsumpcji i zlozyli kosteczki do grobku. Ale jakie napisac epitafium?
- Moze 'Zajaczkowi - przyjeciele'?
- Pojebalo cie, jacy my dla niego przyjaciele? Przeciez go zjedlismy!
- Fakt. Moze wiec: 'Zajaczkowi - wrogowie'?
- No nie... W sumie tacy zli nie jestesmy.
Po krótkiej naradzie napisali na grobie:
'Drogiemu przewodnikowi i konsultantowi gastronomicznemu - pamietajacy koledzy'.
Minesota
Fan(ka)
Kropecka - Nawiązując do życzeń z okazji urodzinek wszystkie naj naj - :-)
reklama
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Czesc Dziewczyny!
Jetem tu pierwszy raz i mam nadzieje ze jakos pomozecie mi sie odnalesc...:-) widze ze macie duzo tematow i mozna sie wiele dowiedziec! obecnie mieszkam w anglii i mam termin na luty... mysle ze przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)
pozdrowienia dla Was wszystkich...
Jetem tu pierwszy raz i mam nadzieje ze jakos pomozecie mi sie odnalesc...:-) widze ze macie duzo tematow i mozna sie wiele dowiedziec! obecnie mieszkam w anglii i mam termin na luty... mysle ze przyjmiecie mnie do swojego grona?:-)
pozdrowienia dla Was wszystkich...
Podziel się: