oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
DAWNA CLOE wszystkiego najlepszego ,100lat kochana i pociechy z rodzinki!!!!U mnie dziewczyny w końcu coś się ruszyło ale łatwo nie było....bo daniel tak się ze mną pochamał żę watawał i jechał a jak wracał to siadał przed tv i nic go nir interesowało....to ja też nie robiłam mu jeść do pracy i nie robiłam prania w końcu on nie wytrzymał wydarł się na mnie żę to mój pierd....obowiązek ,żę on charuje itd,to ja się poryczałam i mu powiedziałam że jak Bartek się urodził to sam się zaoferował że czasem zajmie się OLiwką,i żę mi pomożę,i że ja chciałabym się z domu wyrwać ,bo dla mnie nawet praca była by odpoczynkiem i że nie daję rady bo jest ciężko dzieci ,obowiązki domowe noi on dużę dziecko któremu trzeba wszystko pod nos podstawić....noi w końcu nawet z małym posiedział jak był w leżaczku,ja sprzątałam a jak przyszłam to mały spał,i poszłam sobie z Oliwką do sklepu i zajmuuje się trochę dzieciakami!!!nom mam nadziej że tak zostanie bo przecież ja mu nie karze cały czas z nimi siedzie bo też rozumiem że po pracy jest zmęczony ale czasem możę ,a chcieć to znaczy móc!!!!!!!PAULINECZKA to fajnie że zadowolona jesteś z zakupów ,ja też wypatruje wyprzedaży!!!