reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Halo Haaaloooo Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllooooooooooooooooooooooooooo :sorry2: no cisza. Co sie dzieje? jakieś wiry tu latają i dzieci i mamusie nam porywają :baffled:
Każda po kolei usprawiedliwienie bedzie musiała przedstawić inaczej brak rozgrzeszenia!!! :-D

reklama
Syneczki jak ja ci zazdroszczę nie dość, że pobudkę masz o 9 to jeszcze Amadeuszek śpi 3 godzinki w dzień:szok:U mnie takie cuda się nie zdarzają :angry: A do tego teraz Majce wchodzą 3 czwórki i nocki są niezaciekawe:-(
Patrysia przez ten nowy Awatar normalnie nie poznałam, że to post od Ciebie:-)

Dokończę później bo mi Majka ciągle szuflady otwiera i wchodzi do nich, zaraz sobie głowę rozbije:wściekła/y: Muszę chyba kupić końcu te blokady.

Hej

Ja jestem nieusprawiedliwiona :-D ale po prostu życie skróciło mi się do pracy i do Miśka :-)
A i do pilatesu :-D nareszcie się wzięłam za siebie :-)

Pozdrawiam i uciekam do pracki :-)

Myszko jejku jak spojrzałam na godzinę Twojego posta to mi dreszcz przeszedł dlatego ciesze się ze narazie nie pracuje, jak sobie przypomnę to wstawanie będąc w ciąży i bieg do kancelarii na 8 to mnie trzęsie a tak się nie chciało. Nic dziwnego ze w 2gim miesiącu już byłam na chorobowym :-p Teraz jest wymówka że przecież dwójki nie zostawie nikomu jeżeli mam taką fajną sytuację...kiedy chce jade do mojego mecenasa i śmigamy razem na sale sądową ;-) życ nie umierać :-D

Hej
Faktycznie jakieś puchy tutaj są ostatnio:szok:
Wpadłam tylko z małą prośbą do Uleńki:tak: Pamiętam ja pisałaś kiedyś o tym, że wasza rehabilitantka mówiła, że jak dziecko już chodzi to powinno chodzić w bucikach. Czy mogłabyś przypomnieć o co dokładnie chodziło, bo nie pamiętam i nie mogę znaleźć posta:zawstydzona/y: Majka strasznie mi się ślizga nawet w tych skarpetach z ABSem i zastanawia się czy nie kupić jednak jakiś kapci:-)

ło matko Syneczki! masz górę ciuchów - 3 prania i jeszcze szafy pełne? :szok::-D ja mam z 8 bodziaków, 6 pajaców i spodenek / dresików, ze 2 koszulki i pulowerki, kilka par skarpetek i rajstopek, 2 pary butów, ciapki, kurtkę, kobinezon, 2 czapki, rękawiczki, no i.... prawie wszystko wyliczyłam... a jak chcę coś jeszcze kupić, to jestem 'musztrowana' przez M, że po co nam tyle, przecież już Igor ma ciuchów itp. itd. muszę wziąć z ciebie przykład :) oczywiście obowiązkowe pranie co tydzień, bo inaczej Igi nie ma w czym chodzić

Myszaaa o której jesteś w domku z powrotem?
hehe Cloe święta racja, najpierw zmuszamy facetów do rozpłodu a potem jeszcze mamy oczekiwania - niedoczekanie nasze!! tylko hetera może żądać, żeby zmęczony bidulek zajął się dzieciakami :-D:-D oj niedobra ty, niedobra - dobrze, że jesteśmy co najmniej we dwie :-)

Ja dzisiaj na nogach od 5,30 bo moja Dominisia sie wyspała! Trochę to moja wina bo ostatnio zaczeliśy ją kłasc po 19 i to za wczesnie od dzisiaj będzie puźniej chodziła spac!!! Teraz malutka śpi a jak po wysprzątaniu całego mieszkania i ugotowaniu obiadku sie relaksuję!

a ja to dzis odebralam wyniki od Sewka (mocz, morfologia i zelazo w surowicy)
w srode idziemy do lekarza i zobaczymy co powie choc widze ze ma podwyzszona ilosc plytek krwi i czegos tam jeszcze
jak sie dowiem co to oznacza to przekaze :tak:

reklama
Rekinasia widzisz wygląda to tak że wszystkie ciuszki do roczku po Oliwierku sa w prawie idealnym stanie a jak mama się wybiera do sklepu żeby pierworodnemu kupić coś bo po kim ma nosić przecież nie po rodzicach to i młodemu się coś skapnie. A jak widze te wszystkie małe słodkie cukierkowe ciuszki to aż grzech ich nie dotknąć a jak już dotknę to tylko siłą można mi je wyrwać :-D:-D:-D panie ekspedientki tego nie zrobią to sama rozumiesz jestem zmuszona kupić :-D;-)
kropecko, margarittko, a wy u licha gdzie?

Do góry