reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Patrysia- zalapala teraz katar od meza;/ mam nadzieje ze jej szybko przejdzie:(

jeee- w koncu sesja zakonczona:) zdalam ostatni egzamin (jedyny poprawowy ) u meeega durnego doktorka na sama mysl juz mnie bierze;/

Ostatnia edycja:
reklama
u nas gorączki ciąg dalszy ! Mała non stop ręce ręce mam do ziemi i już chce żeby mąż wrócił naszczeście Dominisia zasneła bo juz była nie do zniesienia!

Ojej i znów choróbska...
Amelko Dominisiu zdrówka słoneczka
U nas wczoraj wielka śnieżyca i 3 topniowy przymrozek szklanka na drogach a dziś słońce jak w środku lata :szok: no i niestety nadal zimno :baffled: co za pogodzisko :wściekła/y:
Amadeuszek śpi od 12 czyli zleciało juz 3 godziny lada chwila sie obudzi, Oliwierek z kolei ogląda bajkę jedna za drugą teraz przyszła kolej na Dudusia Wesołka :tak: a mama pije magicznego wspomagacza bo na kawke nie ma co liczyć gaz sie skończył a nie ma kto po butle jechać :-p w zasadzie istnieją jeszcze telefony i firmy rozwożące ale nie wiem kto wpadł na pomysł że rozwożą dopiero po 17 :confused::baffled::dry:
Tak sobie myśle że dopiero co był weekend i siedziałam na uczelni a tu juz środek tygodnia i za 3 dni powrót na zajęcia :-) nigdy bym nie przypuszczała że bede z taką ochotą jeździła. Może dlatego że dzieci powoli mnie wykańczają :-p a na zajęciach wręcz odpoczywam, chichram sie za wszystkie czasy, a grupe mamy naprawde super. Zostało nas zaledwie 40 z czego chodzi na bierząco ok 15 taka wielka zrzyta rodzina :tak: i pomyślec że jeszcze 2 miesiące temu szalałam za 3cim dzieckiem teraz stanowczo mówię nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee w ciągu najbliższych 2 czy nawet 3 lat nieeeeee
Miłego dnia :-D

Witamy małego Miłoszka!!! :-D
śliczne imię, Igor miał być Miłoszem w pierwszej wersji :)

Syneczki dlaczego was tak mało zostało - tyle zrezygnowało, czy tak przesiali???
Przyszlirodzice gratki z powodu ukończonej sesji!! ja cały czas czekam na wyniki egzaminów i jeszcze nie wiem czy zaliczyłam :((
Ulenka a przypadkiem nie białko jajka ze szczepionki wywołało taką reakcję? czy Gabi dobrze toleruje jajko kurze? poza tym jak ty tak, K chce spakowaną torbę a ty tak bez afery odpuszczasz??? :-D:rofl2: u mnie to nie do pomyślenia, no chyba bym szału dostała! mam kilkunastu dzieciatych kolegów i żaden nie ma wychodnego wieczorem, na trening czy nie na trening, nie ma przeproś, ma się dzieci, to się z dziećmi siedzi :-) wychodne maja tylko ci, którzy są tak czy owak na wyjeździe i nocują w hotelu....

Ostatnia edycja:
Amadeuszek śpi trzy godzinki w dzień tylko pozazdrościc! Moja mała osatnio ma problemy ze snem! Jak i w dzień tak i wnocy śpi z przerwami przebudza się jęczy wszyscy pocieszają że to minie ale ja jakoś końca nie widzę ! Dzieci sa cudowne ale i bardzo męczące!

kiepskie wiadomosci jestem uziemniona, musze lezec bo robi mi sie malenkie rozwarcie, wizyta 15 kwietnia nastepna zobaczymy co dalej. Narazie biore leki i mam nadzieje ze wszystko sie uspokoi. :baffled::baffled::baffled:

Rekinasia w zasadzie i jedno i drugie. Nie litowali się nad nami jak ktoś sie systematycznie nie uczył nie mial szans nadrobić dziwie się że ja z moim podejściem wcześniejszym jeszcze jestem wśród tych szczęśliwców a rezygnacje też były z jakiego powodu? nie mam pojęcia. Słuch o nich zwyczajnie zaginął :baffled:
baniorka82 Madi tez miał czas gdy budził się co 2 godziny w nocy ale spowodowane to było ząbkami poza tym czasem nei mam co nażekać od sierpnia przesypia całe noce i w ciagu dnia też strzela sobie ładne drzemki dziś doszło do 3,5 h bywa że robi tez dwie po 1,5 wychodzi w sumie na to samo :-p
kasiu rozwarcie...coś mi to przypomina :sorry2: urok bycia w ciąży przy rocznym żywiołowym dziecku. Ja obrałam metode taką ze siedziałam na wygodnym głębokim fotelu na środku samolu i tak sobie mojego Oliwierka obserwowałam a sama odpoczywałam. Mateuszek Miłoszek Amadeuszek czyz te imiona nie są do siebie podobne? od zawsze mi sie podobały :-D i wszystkie trzy mamy na naszej małej 10 domowej ulicy :tak:

syneczki 2 wiesz co u nas mala spała ladnie ale od dluższego czasu źle spi ale dzisiaj znalazłam znów dwa ząbki! Więc mam nadzieję ze wkońcu się wyśpie! Ale w dzień ona też potrafiła spac 3 godziny ale gdzie te czasy!

reklama
witam :-):-):-)syneczki--ty to zmienna jesteś z tymi planami ciążowymi:tak:
kaskax-gratulacje na tego syneczka!!!!:-)no i dbaj o siebie:tak:bo do sierpnia jeszcze sporo.A jakie leki bierzesz ???Ja też byłam uziemiona od końca 3 miesiąca , tyle że nie miałam malucha pod opieką:tak:I odpoczywaj , ile się da.:tak:
Zdrówka dla chorych dzieciaczków:-):-):-)
My zaliczyliśmy wczoraj 3 godzinny basen i tez katary nas dopadły.Oby nic więcej .A na basenie Oskar sie wyszalał, wymoczył, całe 3 godziny.Twardy zawodnik:tak:Zasolił się w solance i wybąbelkował w jacuzi:-D:-DTakże fajny dzień spędziliśmy.

pozdrawiam i uciekam :-):-)

Do góry