reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Margarita - jak miło czyta się takie optymistyczne posty :) korzystaj dziewczyno, korzystaj z obecności mamy.
Dziewczyny była kiedyś rozmowa o ropiejących oczkach , nie pamiętam dokładnie ale chyba polecałyście sol fizjologiczna, tak? Nie mam siły tego szukać i będę wdzięczna za podpowiedź.
pozdrowienia

reklama
MOMP - tak, sól fizjologiczna.
Część dziewczyn kategorycznie odradzała rumianek, czy inne domowe sposoby, a część polecała. Także, jak uważasz...

ojej kasia mam nadzieje ze uda ci sie :szok:

a jednak nie dolacze do ciebie przyszla @ ale taka mocna jak nigdy normalnie mnie zalewa czy to moze od tego ze odstailam tabletki? bo ja juz sobie wkrecam ze moze sie dzidzius i go stracilam? kurde nie wiem sama co mam o tym myslec:szok::baffled:

Przyszlirodzice pewnie dlatego że odstawiłaś pigułki Przynajmniej ja miałam podobnie a co do zakupów w szmatlandach to też mi się zdarza choć teraz rzadziej Moje dziewczyny maja ciuchy kupione za grosze i w sklepach z tsakich jak coccodrillo o coccobello i przyznam się że e drugie to typowe " pokazówki" czyli ubranka ubierane gdy gdazieś jedziemy bąz idziemy i często ściągane tuż prZed zabawą:tak: a ciuchy ze szmalanów nie mają nic ze szmatami wspolnego:tak:
Margarita
czuć w poście że odżyłaś :tak: mama zostanie na dłużej?
Kaska nie wiem cy coś wskurasz ale probuj gorzej byłoby gdybyśzapłaciła a laktator nie dotarłby co mnie się już zdażało:dry:
Zaraz uciekam po Julkę oczywiście zaliczam obchód miasta i liczę że mój najmłodszy drań będzie spał Mama chce mieć choć chwilę spokoju na spacerze:tak:

kasiax25 o nie, baba prowadzi sklep i biedactwu się jedynka czy dwójka zgubiła przed 35 pln??? :wściekła/y:napisz jej, że nie takie sprawy ludzie w sądach wygrywali (były dwie znane aukcje, w jednej facet wygrał Nissana i innej babeczka jacht). Towar to towar, taką cenę wystawiła a wycofać się można przed końcem aukcji a nie po jej zakończeniu...
Margaritta miło posłuchać, wykorzystaj ten czas na maksa :-D
Ania_ajra po drugim podaniu żółtka lekko go na buzi zsypało, ale po 2-3 dniach zniknęło, odczekam jakieś 2 tygodnie i znowu podam, bo pamiętam, jak na początku prawie po wszystkim go sypało po pierwszym podaniu a potem było OK. Ale to jest cudowne uczucie, jak dzieciaczek leci w twoje ramiona :-D ja to uwielbiam jak Igi się do mnie przykleja i nigdy nie mam dość :) chyba, że mnie szarpie za włosy - uhh, wtedy się wkurzam :) dzsisiaj rano wzięłam go na przytulaski do łóżka - on się na mnie rzuca albo wdrapuje i tak sobie leży na moim brzuchu, mogłoby to trwać i trwać, nie chciało mi się w ogóle wstawać do pracy :(

witam
my dzis nocka okropna maly wstal kolo 2 marudny i stawal co chwile w lozeczku a ja chodzilam go klasc i tak sie bawil ze mna w kotka i myszke przez 30 min - 1 godz :wściekła/y::wściekła/y:
dzis nie wyspana pogoda do bani :dry::dry::dry::dry:

kaska - ja mialam podobny tylko ze reczny ... :tak: mam nadzieje ze uda Ci sie tzrymam kciuki :tak:
margaritta - dobrze ze wykorzystalas z m taki sposob wyjscia gdzies :tak:
przyszlirodzice - ja tez dostalam dzisiaj przed chwila :tak:
anna_ajra - oczywiscie ze dam znac :tak:

dzeiki dziewczyny tez mam nadzieje ze sie uda. Nie jestem sama kilka dziewczyn z sierpnia tez kupilo. Mam nadzieje ze w kilka damy rade.
Rekinasia wiem o tych dwoch sprawach i o tym ze nie ze moze teraz sie wycofac takze ma nadzieje na ten prezent od losu:-D

MOMP - tak, sól fizjologiczna.
Część dziewczyn kategorycznie odradzała rumianek, czy inne domowe sposoby, a część polecała. Także, jak uważasz...

Dziękuję za odpowiedź :-) już wczoraj kupiłam sól, kilka razy przemyłam , po nocy wstał z zaschnięta wydzieliną na rzęskach, ale od rana do teraz oczy były czyste.
Niestety, chyba kroi się coś większego :-( właśnie słyszę jak kaszle przez sen:-( - pewnie sie biedactwo ode mnie zaraził :-:)-:)-(
Wybaczcie - ale z tym allegro mam mieszane uczucia.... ale to dlatego ze mi jest zawsze wszystkich szkoda ..... może się jakoś dogadacie? może sprzeda po cenie hurtowej z jakimś jeszcze rabatem? Sama pewnie skorzystałabym z takiej okazji, ale też chyba w taki sposób chciałabym załatwić sprawe.

reklama
dzeiki dziewczyny tez mam nadzieje ze sie uda. Nie jestem sama kilka dziewczyn z sierpnia tez kupilo. Mam nadzieje ze w kilka damy rade.
Rekinasia wiem o tych dwoch sprawach i o tym ze nie ze moze teraz sie wycofac takze ma nadzieje na ten prezent od losu:-D
napewno sie uda :tak:
Niestety, chyba kroi się coś większego :-( właśnie słyszę jak kaszle przez sen:-( - pewnie sie biedactwo ode mnie zaraził :-:)-:)-(
oj zdrowka Wam zycze ;-)

Do góry