reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Zytka hihi poczulam sie lepiej;-)

partysia ciesze sie,ze nie jestem sama.Ale mówisz ze to wiek taki znaczy sie ze pozniej jest bunt dwulatka a jeszcze pozniej bunt siedmiolatka, który tez mam na tapecie no to niezle sie zapowiada.:sorry2::-D:-D

lileczka ale Oskarek to chlopczyk- jemu wolno a dziewczynce nie przystoi:-p:-D

Czasem mam wrazenie,ze nie widać moich postow w ogole no ale to tylko czasem

pozdrawiam serdecznie wszystkie :-)

Od listopada mialysmy spokoj" zastoj" z zabkami a wczoraj przebila sie gorna prawa dwojka, lewa opuchniete dziaslo poki co. I najlepiej niech nikt do mojej córki nie podchodzi - bo drze sie odrazu na pol wsi:confused:

Natura.jpg

reklama
Margaritta- mojemu trójki idą , od dzisiaj tak konkretnie i biedaczek się męczy, a dziąsełka ... lepiej nie mówić takie nabrzmiałe:-(
Syneczki- cudne zdjęcie:-D

Fajny tek konkurs pampersa, głosy oczywiście dzisiaj oddałam na lutowe dzieciaki ;-) i trzymam kciuki za finał.

Cześć dziewczyny:)
Pamiętacie mnie jeszcze:-p. Nie było mnie trochę, bo jak m wybył z domu to i ja. Co tak będziemy z Majką same siedziały.
Jutro napiszę więcej, a dzisiaj tylko na chwilkę.

Syneczki przekaż od cioci Moni i Majeczki wszystkiego najlepszego dla Oliwierka:-):-):-). No i ucałuj go mocno od nas.

Może już nie dzisiaj, bo trochę późno:-p ale przy najbliższej okazji spytamy Oliego czy to zrobiłaś.;-):-D

Dobrj nocki życzę.

Syneczki 100 lat dla Oliego tez gapa ze mnie:no::no:Przepros od cioci i daj buziaka:-)
Przyszlirodzice Amelka spadla:baffled:Kurcze ciezko sie utrzymac w tej 10tce, w niemowlakach jest taka sliczna dziewczyneczka tez na nia glosuje ale tez nie daja rady.
Ania mam nadzieje ze dzis odbijecie.

witam
melduje sie z ranka
my dzis spalismy do 8:30 :szok: normalnie jakis cud moze po tym przemeblowaniu malemu bedzie sie lepiej spalo :tak:
moniamonis - pewnie :-p
syneczki 100 lat dla Oliwierka :-D:-D:-D wszystkiego co dobre od ciotki patrysi i Sewka

milego dnia dziewczyny :-)

Patrysia- do 8,30 :szok:
Nie opameitam kiedy tak dlugo mala spala;/ ona wstaej jak ja wychodze do pracy czyli przed 7 i w weekendy tez:/

Margaritta- jak tam zebolki? u nas tez dzxiasl popuchniete od 2 miesiecy i nadal nic nie widac choc u goru spod dziasl ajuz przebija jedynka

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana

My dzisiaj mamy szczepionko, ciekawa jestem jak waga Cypiska.
przyszlirodzice glosik na Amelcie oddany:-) napewno nadgonicie;-)

Do góry