reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
hej
przyszlirodzice nadal jednak najlepiej jak nikt nie zbliza się do Nikoli poza mną:sorry2: lewa dwojka jeszcze troche ale opuchlizna jest.I ciagle marudzi nie wiadomo czego:dry:

Syneczki2 syneczki przecudne ;-)
A dla Oliwierka specjalny deser
Lody_wisnie_256.jpg

Margaritta- moze podac jej jakis apap albo co? bo sie zameczy bidulka:( albo zimny serek, zel sama juz nie wiem co:( szkoda mi tejtwojej dziewuszki:0 Amelka az tak bardzo nie przezywa;/

Ale osttnuio jak jej sie cos nei podoba zwlaszcza wychodzenie z wanny to nie patrzy gdzie i o co tylko wali glowa i ryczy :szok::angry::angry::angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Aniu widze ze dziadek dziala:-):-)Fajnie.
Mati tez tak wali glowa i beczy nie wiem skad im sie to bierze, mimo ze widze ze go to boli to dalej robi to samo, jak sie zdenarwuje zwlaszcza na cos.
U nas tez zabek sie gramoli prawa dwojeczka, ale jeszcze troche.

Teraz- to akurat mama dziala:) moze dzieci nie wiedza jak odreagowac stres i dlaetgo tak reaguja? pozostale mamy czy wasze dzieciaczki tez tak robia?

przyszlirodzice mój tez wali głową na razie tylko o nas lub tapczan staram sie pilnować zeby w cos twardszego nie uderzył :-Dtakże jak mały sie obudzi to musze wstawać albo kask ubierac bo ostatnio to przywalił mi w ucho że aż łzy staneły mi w oczach:tak:

przyszlirodzice obawiam sie ,ze ząbki Niki to pikus- bo wydaje mi się,ze to nie one sa powodem jej zachwowania:dry: Tylko charakterek swoj pokazuje:angry::angry: pisalam wyzej-na wszytsko zaczynajace sie od "nie.." Niki sie wsieka :dry: A te zabki to tak przy okazji raczej:-D smaruje jej zelem,ale czy to cos daje:dry:
No i od 4-5 dni jak idziemy zaprowadzic Martyske do szkoły to nie daj Boze zeby jakas inna mama sie do Niki odezwała.Zaczyna sie płacz ze hej a jakie łzy lecą:szok: wtyd mi normalnie czasem:wściekła/y: Moze ona sie boi obcych:confused: ale juz ? tak wczesnie? ehhh..... zobaczymy;-)

reklama
Ale mi dziś łepetyna doskwiera :dry: nie wiem czy to pogoda bo zrobiło się strasznie ogólnie taka ospałą jestem:baffled:
margarittaz tego co piszesz to charakterek identyczny jak mój Oli jak coś nie idzie po jego mysli więc niestety wiem jak sie czujesz, a nie raz trafisz jeszcze na matke która do innej będzie szeptałą "zobacz ta ale wychowałą to dziecko" udusić takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przyszlirodziceMój całe szczęście nie wpadł jeszcze że można głową walić w co sie da, Oli też jakoś ominął tą sztukę, ale od Amiego już nie raz dostałam plaskacza w twarz:szok: jak mu coś nie pasi matce trach:baffled:

W ogóle to serdecznie dziękujemy za życzenia Oliwierkowi jak pokazałąm deserek od Margaritty powiedział [I mniam am[/I]:-p

Do góry