reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy potrzebne mi były kochane jesteście :-) Olik powoli dojdzie do wprawy wiem to, ale gdy tak patrze na jego rówieśników to mnie ściska, nawet takie 1,5 roczne nadają jak najęte taiego spotkaliśmy dziś aż mnie zamurowało :szok: dziecko całymi zdaniami klepało:szok:
logopeda i psycholog nie będzą już konieczni wszystko jest w porządku, opinia jest taka że jak juz coś mówi to sie rogada, ale najgorsze jest z tego wszystkiego to jak on się męczy stara sie i go zatyka. Madik więcej mówi niż Oli i to też go dobija. Jakie rodzeństwo potrafi być rózne mimo że tak bardzo podobne z wyglądu. Cieszę się że mały nawija skłądając nawet po dwa trzy wyrazy a to takie dziwne dla mnie takie nowe...
I macie racje to nic innego jak zabieranie dziecią dzieciństwa, jak już sie nauka rozpocznie to końća nie widać...
Teraz dość o nas bo ile można i dziękuję za cierpliwość :tak:

lileczka mój Olik tak się uzależnił ad maści a był to Aperisan że jak dorwał się do tubki potrafił całą wcisnąć sobie do buzi a że późno ząbkował około roku dopiero to mądrala z niego już była.

Spokojnej nocy i kolorowych snów dla wszystkich jesteście niezastąpione :tak::-)

reklama
witam mamusie:-D
ika - u nas tez pochmurno wiec nie jestes sama ;-)

az nic sie robic nie chce w taka pogode
ale ja dzis powera dostalam i zaczelam robic porzadki z malym remontem tzn przesunelam komode i lozeczko od malego dalam na inna strone sciany - ale zawsze cos hihi :-D moj m o niczym jeszcze nie wie :sorry2:

:) a macie

Załączniki

• marze3c 195.jpg
    marze3c 195.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 36
  • marze3c 193.jpg
    marze3c 193.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 42
  • marze3c 194.jpg
    marze3c 194.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 50
  • marze3c 102.jpg
    marze3c 102.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 43
  • marze3c 077.jpg
    marze3c 077.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 44
  • marze3c 110.jpg
    marze3c 110.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 41
i jeszcze cztery :)

Załączniki

• marze3c 192.jpg
    marze3c 192.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 43
  • marze3c 200.jpg
    marze3c 200.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 57
  • marze3c 180.jpg
    marze3c 180.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 43
  • marze3c 190.jpg
    marze3c 190.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
i jeszcze małego pracusia
na cały rok tych zdjęc wam napokazywałąm. Dziękuję za wytrwałość :-D

Załączniki

• oli3latka 008.jpg
    oli3latka 008.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 47
  • oli3latka 007.jpg
    oli3latka 007.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 42
  • oli3latka 006.jpg
    oli3latka 006.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 35
  • oli3latka 005.jpg
    oli3latka 005.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 33
  • oli3latka 004.jpg
    oli3latka 004.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 43
A ile to roboty zdobywac te glosy:p:p
cal rodzina w to wmieszana z dziadkiem na czele hihihih

Syneczki- slicznu chlopcy az mi sie coraz mocniej zachciewa synka:p

reklama
Witam
No to troszke co u nas bylismy na szczepieniu chłopcy troszkę popłakali gorzej Kuba wystraszył sie ale po chwili juz był spokój Bartek tylko po ukuciu

syneczki sesja pierwsza klasa chłopcy jak malowani i jacy pomocni
patrysia u nas z rana padało a teraz śłicznie słonko świeci co prawda wiatr wieje ale i tak jest ślicznie ąz chce sie coś robić w taką pogodę

Do góry