reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
Jeszcze trochę i pisanie przeze mnie "brakuje mi czasu" stanie się nudne, ale niestety tak jest. Ukróciłam nawet Michałkowi jedną z dwóch drzemek w ciągu dnia, by móc wieczorem "coś" zrobić...
U nas na szczęście wszyscy zdrowi - mam nadzieję, że nie zapeszę, bo to tak właśnie jest...
Mąż pracuje na okrągło, więc czasem nawet nie mamy czasu porozmawiać, a Michaś dba o to, by mama nie psuła sobie oczu przy komputerze skoro on może:-D
Co do szczepienia, to już 3 tydzień się staram zarejestrować, ale ciągle coś wypada... Och!
Mam nadzieję, że w niedzielę znajdę chwilę i poczytam, co nowego u Was!

kaskax25 - już macie 564 głosów - :szok::-D Na pewno wygrasz pierwszą nagrodę!
Ika82 - WITAJ!

Ściskam Was mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana.
Niewyspana, mala cal noc cos stekala i byla jakas ciepla wiec od polowy nocki spala z nami. Rano zmierzylam jej temperature 38,2 ;/ nie ma kataru anie nie wyglada na to zeby ja bolal brzuszek ale za to wczoraj miala rozwolnienie to chyba na zeby bo ja juz nie wiem sama od czego:( tesciowa ma jej podac cos na zbicie jak jej nie spadnie:(

witam mu znow wczoraj na basenie :-D
fajnnie bylo
a dzis pobudka o 6:30 ale poszlismy jeszcz4e spac do po 8 :-D
moj m zalapal chyba wirusa jakiegos paskudnego i zamiast isc do pracy na rano jest u lekarza - zobaczymy co mu poiwe i oby na nas to nie przeszlo :no:

przyszlirodzice - mioze zabki :confused:

moj juz marudzi musze konczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co- juz od jakiegos czasu mam dziwna chrostke na piersi to chyba wrastajacy wlosek;/ i caly czas zbiera mi sie tam ropa;/ powiedzcie mi co mam robic?:( isc do ginekologa czy do rodzinnego? a moze sama jakos go wygrzebac? boje sie zeby z tego sie jakis guzek nie zrobil;/

Ania ty tam sama nic nie skrob jak bedziesz u gina to pokaz, moze wystarczy jakas masc. Kuba kiedys mial cos takiego na uchu i wystarczyla masc na gronkowca, ale jak sama cos rozdraznisz to dopiero bedzie.
Jak Amelka sie czuje:-)
Anna_ajra iles Michas ma zebolkow my nadal tylko 4 bo ten 5ty to siedzi jak zaklety
Patrysia jak wirus nie byl zarazliwy??
Margaritta jak tam bieganie Nikolki??Lepiej juz troche?Maz sie upiera zeby malenstwo bylo Nikola, a ja juz sama nie wiem moze Natalia Nikola?
A ostatnio to mi sie imie Amelka podoba:wściekła/y::wściekła/y:No coz niedlugo sie wyjasni jak bedzie chlopak to problem z glowy, a jak coreczka to cos czuje ze czeka mnie niezle myslenie:szok::szok:

Ale jestem zla- w koncu prawie po 2 miesiacach dowiedzialam sie ze nei zaliczylam egzaminu i musze jechac 23go do szczecina grrrrr
A wogole prawdopodobnie polowa prac zaginela i te osoby maja 2:) fajnie co nie:) normalnie zaraz eksploduje bo z tym durnym doktorkiem to dluuuga zawila historia. Normalnie nasz rok bedzie musial ze 2 autokary wynajac zeby jechac na poprawke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przyszlirodzice sama nic tam sobie nie rób:wściekła/y::wściekła/y: bo se mozesz narobic:angry: to zapewne nic powaznego,ale lepiej niech to obejrzy lekarz:tak: Jak mała? Spadła goraczka?

kasia slonko:-) no niby troszke lepiej,ale to nie jest jeszcze "to" :sorry2: z tym,ze śmielej juz lata- szkoda tylko,ze nadal nie patrzy gdzie lezie brzdąc maly:-D A propos imienia to mąż ma gust :-p:-D zartuje oczywiscie;-) Kazde imie ma coś w sobie i najwazniejsze,zeby Wam odpowiadało.A Amelek jest tyleeeeeeeeeeee,ze szok:tak:

Syneczki2 ciesze się, ze smakowalo:-D wiesz... niecg no tylko któraś madra paniusia powie cokolwiek na temat wychowania moich dzieci- rozniose:angry: bo ja z tych pyskatych raczej:zawstydzona/y::sorry2:

Wszytskie bez wyjątku pozdrawiam serdecznie i zycze spokojnego weekendu.

A i duuuuuuuuuuuzo zdrowka.wiosna juz tuz tuz kochane;-)

wiosna1.jpg

Przyszlirodzice - u nas wczoraj temperatura 39 dalam malej czopka nurofen spała jak zabita od 19,30 do 7,30 rano u nas na bank zęby i to piatki bo jej znalazłam w buzi! Mała jest strasznie zmierzla nie da się z nią nic zrobic bez przerwy rączki i rączki teraz spi juz godzinę ja mam relaks!

reklama
Witamy sie i my
Po spacerku Bartek spi dzieci sie świetnie bawiły a mama sprzatneła podwórko dzis dostałam powera i nawet okna pomyłam:-D
Duzo zdrówka zyczę gorujączkujacym dzieciaczkom u nas ząbki wychodza ale na szczęście Bartek nie gorączkuje

Pozdrawiam

Do góry