reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)

Witajcie..

poczytałam i niestety nie napisze, bo az mnie lek ogarnia czy czegoś nie zepsuje...bo dzis ma dzień porażek.... w ogóle to ten tydzień zaczął sie pechowo i boje sie myśleć jak sie skończy....eah...:-:)-:)-(

Czeka mnie mandacik co najmniej 300zł, w robocie problemy, w domu nie wyrabiam ze wszystkim...i jeszcze sra....e mam :zawstydzona/y::-(
Mysia będzie dobrze oby zakończył się tydzień inaczej niż zaczął :tak:

co do mandatów mój tata dostał 100zł jak jechał nad morze i to było ograniczenie do 40 a jechał 57 hehe a ciotka na tym samym radarze dostała 50zł a jechała więcej :cool2:

Hejo :-):-)

przepraszam ze nie odniose sie do Waszych postow - postaram sie wszystko dokladnie przeczytrac wieczorem lub popoludniu.

Milenka byla rozpalona cala noc . Temp. 39. Najbardziej mnie dziwi ze czolo nie wydawalo sie takie gorace, stopy byly zimne, ale reszta ciala to az palila. Paracetamol nie pomagal. Teraz Milka nadal ma goraczke, a my z mezem szukamy lekarza. Nietsety lokalne Centrum Zdrowia czynne dopiero od 9.30, tak wiec nie wiem na ktora uda sie zalatwic wizyte.
zdrówka dla Milenki oby jej szybko przeszło :tak:

Witam

my juz po mini-urlopiku, ach , jak ten czas szybko zleciał, no ale było cudnie i nawet pogoda w miare dopisała, padało tylko w jeden dzien i to tylko pół dnia;-):tak::-)
teraz zalegości w pracy nadrabiam no:baffled: i na 8 męża do szpitala musze odstawić:-(jutro zabieg.....

postaram sie w miedzyczasie ponadrabiac trochę zaległości na BB:tak:

miłego dzionka wszystkim

powodzenia dla męża musi być dobrze!!!

reklama
Hejo :-):-)

. Najbardziej mnie dziwi ze czolo nie wydawalo sie takie gorace, stopy byly zimne, ale reszta ciala to az palila. Paracetamol nie pomagal. Teraz Milka nadal ma goraczke, a my z mezem szukamy lekarza. Nietsety lokalne Centrum Zdrowia czynne dopiero od 9.30, tak wiec nie wiem na ktora uda sie zalatwic wizyte.

Zdrówka.
Kuba zawsze jak ma gorączkę,to ma czoło,rączki i stópki całkiem zimne,a reszta jak kaloryfer,nie wiem czemu.:baffled:

hejka

nie miałam netu od rana, jutro też ma nie być prądu a około 11 wyjeżdżamy więc pewnie dopiero w poniedziałek zajrzę znów na BB :-(

Karolina zdrówka dla Milenki, znaleźliście już lekarza?

Rosmerta trzymam kciuki za męża, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
mojego tatę też czeka jakiś zabieg niedługo - kolano mu wysiadło...

Mysiu głowa do góry - co nas nie zabije to nas wzmocni przeca...

witam się poromiennie oj jak narazie połowa dnia za nami i jest super. od 10-13 byliśmy na dworze na naszym małym placu zabaw pluskanie skakanie bujanie leżenie pod parasolem no i farby malowanie czym popadnie.
a jak już było zbyt ciepło hop siup i do domu do chłodku zaraz obiad o 16 i pewnie nad jezioro z naszym tatą pojedziemy tak jak wczoraj.

ok uciekam bo jakoś przyznam szkoda mi czasu na siedzenie w domu.

do później.

Zdrowia dla każdego tyle i potrzeba

helou ;-)
Milenka w ciągu dnia nie pozwala żeby mamusia przy komputerze siadła, dlatego dopiero teraz wpadam.
Kurcze co za choróbsko się przyplątało Twojej Milence karolina :-(Oby nic poważnego i niech jak najszybciej mija, a kysz!
Mysia głowa do góry! :tak:
Rosmerta trzymam kciuki za udaną operację!

Witam piątkowo:-)

masakra z tym smalcem:baffled: jakby nie było chetnych to interes by nie kwitł....:baffled::no:

padnięta jestem , wciągnełam sie w czytanie ksiązki wczoraj i siedziałam do północy, a o 6 pobudka....:baffled: ale co tam ksiązka zajefajna, polecam "Dom nad rozlewiskiem":tak::-)

miłego dzionka:-)

reklama
Witam
zapowiada sie piękny weeked niedługo zmykamy na zakupy a potem nad jeziorko wracamy w niedziele albo w poniedziałek a we wtorek może środa znowu nad jezioro ale tym razem na kaszuby:tak:do Borska:tak:
udanego i leniwego :-)weekendu dziewczyny:tak:

Do góry