Witam :-)
co do mandatów mój tata dostał 100zł jak jechał nad morze i to było ograniczenie do 40 a jechał 57 hehe a ciotka na tym samym radarze dostała 50zł a jechała więcej
powodzenia dla męża musi być dobrze!!!
Mysia będzie dobrze oby zakończył się tydzień inaczej niż zacząłWitajcie..
poczytałam i niestety nie napisze, bo az mnie lek ogarnia czy czegoś nie zepsuje...bo dzis ma dzień porażek.... w ogóle to ten tydzień zaczął sie pechowo i boje sie myśleć jak sie skończy....eah...:---(
Czeka mnie mandacik co najmniej 300zł, w robocie problemy, w domu nie wyrabiam ze wszystkim...i jeszcze sra....e mam :-(
co do mandatów mój tata dostał 100zł jak jechał nad morze i to było ograniczenie do 40 a jechał 57 hehe a ciotka na tym samym radarze dostała 50zł a jechała więcej
zdrówka dla Milenki oby jej szybko przeszłoHejo :-):-)
przepraszam ze nie odniose sie do Waszych postow - postaram sie wszystko dokladnie przeczytrac wieczorem lub popoludniu.
Milenka byla rozpalona cala noc . Temp. 39. Najbardziej mnie dziwi ze czolo nie wydawalo sie takie gorace, stopy byly zimne, ale reszta ciala to az palila. Paracetamol nie pomagal. Teraz Milka nadal ma goraczke, a my z mezem szukamy lekarza. Nietsety lokalne Centrum Zdrowia czynne dopiero od 9.30, tak wiec nie wiem na ktora uda sie zalatwic wizyte.
Witam
my juz po mini-urlopiku, ach , jak ten czas szybko zleciał, no ale było cudnie i nawet pogoda w miare dopisała, padało tylko w jeden dzien i to tylko pół dnia;-):-)
teraz zalegości w pracy nadrabiam no i na 8 męża do szpitala musze odstawić:-(jutro zabieg.....
postaram sie w miedzyczasie ponadrabiac trochę zaległości na BB
miłego dzionka wszystkim
powodzenia dla męża musi być dobrze!!!