reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek 
nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/

nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/
u mnie to samo ja juz nie wyrabiam coraz czesciej sie kłoca krzycza.Moje dzieciaki jakies niewyzyte.Niech juz przyjdzie wiosna,to troche wyszaleja sie na dworze,bo ja juz nie mam siły.

Witam;-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Zależy to zapewne od ilosci wniosków i miasta..Ja czekałam własnie 2-3 tygodnie.Następnym razem proponuje sie zabrac za wymiane 1,5-2 miesiace wczesniej i zrobic to na spokojnieKurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek

Na uczelni chca u mnie zaswiadczeie o dochodach za rok 2008

Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tycia mam nadzieje ze teraz dostane juz bezterminowo ach mogłam sie zabrac wczesniej

własnie tez czekam na rozliczenie z zusu w tamtym roku dostałam dopiero początkiem kwietnia

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
własnie tez czekam na rozliczenie z zusu w tamtym roku dostałam dopiero początkiem kwietnia![]()
Też czekam,jakoś im sie nie śpieszy...

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
a mi sie wydaje ze powinnyście dostać pit-a z zus-u do konca lutego
pytałam sie mojej księgowej i tak powiedziała mi, ja dostałam 27 lutego... maja szczęscie że zdążyli

reklama
agusia9915
Matka wariatka
wysłac maja obowiazek ;-)do konca..................a mi sie wydaje ze powinnyście dostać pit-a z zus-u do konca lutegopytałam sie mojej księgowej i tak powiedziała mi, ja dostałam 27 lutego... maja szczęscie że zdążyli
![]()