reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam :-)
U nas też słonecznie od rana.
Ja niewyspana, bo ferie się skończyły i jak zwykle budzę się, kiedy dzieciaki szykują się do szkoły. A dwójka wstaje już tuż po 5tej rano :crazy:

Kurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek :wściekła/y:

nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/

Kurcze myslałam ze zdaze dzisia do okulisty i za poznie zadzwoniłam :/ dopiero w piątek zloze wnisek :wściekła/y:

nie wiecie czasem ile czeka sie na wymiane prawka? zostało mi 3 tygodnie na załatwienie sprawy :/
Zależy to zapewne od ilosci wniosków i miasta..Ja czekałam własnie 2-3 tygodnie.Następnym razem proponuje sie zabrac za wymiane 1,5-2 miesiace wczesniej i zrobic to na spokojnie:tak:.

Na uczelni chca u mnie zaswiadczeie o dochodach za rok 2008:szok:.Chyba powariowali,bo ja nawet z ZUS-u nie dostalam rozliczenia:wściekła/y:,a gdzie mowa o wysłaniu PIT-a.

Tycia
mam nadzieje ze teraz dostane juz bezterminowo ach mogłam sie zabrac wczesniej :zawstydzona/y: cuż są jeszcze autobusy

własnie tez czekam na rozliczenie z zusu w tamtym roku dostałam dopiero początkiem kwietnia :szok:

a mi sie wydaje ze powinnyście dostać pit-a z zus-u do konca lutego:tak: pytałam sie mojej księgowej i tak powiedziała mi, ja dostałam 27 lutego... maja szczęscie że zdążyli:dry::-p

reklama
Do góry