reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
U nas tez zimno:baffled:.Tylko 10 stopni:szok::baffled:.Nie lubie gdy lato odchodzi.Wole ciepełko,a nawet upały:tak:.
Nareszcie Jacek zaczal malowanie:baffled:,Konca nie widac!!!:no:.Ja chce spac juz w sypialni a nie na sofie:no:.
Sorki,musialam sie wymarudzic:baffled::sorry2:

Witam Wojtek trzy dni narzekal na ból głowy teraz leży z gorączką 38,5 nie wiem czy to reakcja na lekturę czy zmiana pogody :confused: u niego tak jest jak sie czyms przejmie Zuzka też chrząka jak by ja gardło bolało a Gabrysia kicha :no: choroba chyba sie chce wkrasc do nas :wściekła/y:musze dac im cos zapopiegawczo Idę na kawkę bo mi mąż zrobil i miłego dnia :tak::-)

Hejka babencje.
Mężuś w domku,Kubulek śpi,po południu jedziemy do ciotki na wieś,cieszę sie.
Pozdro,pa,pa.Do wieczorka.:tak:

Witam :-)
Mój mężuś też w domu :tak:
Obudziłam się dziś z bólem głowy, ale po kawie mi przeszło. Pogoda już iście jesienna, trzeba grubsze ciuchy chyba wyciągnąć z dna szafy.

Witam Wojtek trzy dni narzekal na ból głowy teraz leży z gorączką 38,5 nie wiem czy to reakcja na lekturę czy zmiana pogody :confused:
Ja myślę, że to wirus :tak: Sporo osób teraz choruje, mój Patryk też dziś się obudził z bólem gardła :-(

Ostatnia edycja:
witajcie
zgadza się wirusy krążą, my już prawie prawie je pokonaliśmy ale polegli wszyscy ból gardła, głowy, katar i temperatura przez 2-3 dni

mój monsz wybył z domu, a miał umyć naczynie i pobyć z dzieciakami bo chciałam koleżankę odwiedzić w szpitalu, bo leży na patologii ciąży wrrrr

reklama
cosik mnie spanie lamie ale jak pomysle ze jutro z rana nigdzie nie ide to mi az lepiej tylko rano Jacki wyprawie do szkoly a miedzy 7.30 a 14 maja mi przywiesc suszarke i sie doczekac nie umie bo z prania nie moge wyskoczyc:baffled:

Do góry