reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

dobry wieczór..

ja siedzę przed kompem i zasypiam...wczoraj goście od 2 siedzieli, a Filip o 6 dziś wstał..a teraz już przysypia...

zmęczona i przeziębiona jakoś jestem...chyba wskoczę pod kołderkę i poczytam książkę..

i jeszcze ta pogoda..okropnie..od wczoraj straszni zimno...brrrr...ja dziś w 3 długich rękawach na dworze i mi zimno było.....szok..i cały week tak ma być...:-(

reklama
No witam wieczorkiem.Byłam dziś na wsi u ciotki,było super,Kubula wyszalał sie na dworze i nawet nie zmarzł(ale ja tak:tak:).Biegał i bawił sie z kotkiem,nawet go po imieniu wołał "Mikuś":-D
Ach jak ja uwielbiam to rześkie powietrze nadmorskie(choć brrrrr...zimno)i ta ciszę wiejska.:tak:
Za chwilke wskakuje do łóżeczka z cieplutkim mleczkiem,hi,hi.:tak:

Hej! Właśnie wróciłam z przedszkola, byłam zapisać Oliwkę na 2010 rok. Na 40 miejsc jesteśmy na liście oczekujących na miejscu 37, ale wcale nie należy się cieszyć :baffled: gdyż całą listę przesuwa rodzeństwo dzieci już chodzących do przedszkola do grup starszych, bo oni mają pierszeństwo. A ponieważ jesteśmy tylko 3 miejsca przed ostatnim, to napewno spadniemy poza listę :-( Co za kraj :wściekła/y:

O rany:baffled:.U nas w gminie;-) jest piekne nowe przedszkole(teraz drugi rok czynne),sliczne firmowe zabawki(little tikes),przeszklony dach w jednej sali:tak: i jeszcze maja miejsca:tak:.Bardzo mnie to cieszy,bo za rok Konrada moglabym puscic:tak:.

hej
boli mnie głowa..ciagle.. juz nie wiem co mi jest
musze wybrac sie na zakupy (ale samej mi sie nie chce) nie mam nic w lodówce a ni zero dobrych ciuchów dla młodej:baffled::szok:
przez te szpitale/lekarzy zaniedbałam garderobe sarki ....z wszystkiego wyrosła , nawet dresy na wysokie wody:baffled:
młody w szkole ...
mała lata z gołym tyłkiem krzyczy siusiu siusiu i siada na nocnik
po czym bierze chusteczke robi ''myj myj'' wstaje
pytam sie zrobiłas siusiu ''nie:laugh2:''
i tak w kółko: najbradziej jej sie podoba wycieranie czyli myj myj:baffled::rofl2:

reklama
Jenni za pewne do przedszkola bedzie miala majac 3,5 roku bo tu przedszkola przyjmuja od 3 lat no chyba ze miejsce bedzie to pujdzie majac 2,5 a na nie licze bo zawsze miejsc brak i biora starsze dzieci z listy

Do góry