reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

Ja od 7 oglądałam siatkarzy, później piłkarzy ręcznych...eah:dry::dry:

Ide zaraz ciasto na rogaliki zarobić...i muszę w końcu za szafe sie wziac, bo do tej pory jej nie ruszyłam a miałam w poniedziałek :zawstydzona/y:

Dziendoberek

Milenka juz spi, a ja kawkuje :tak::tak::tak: Dobrze, ze mi na razie nie grozi wizytacja T. Ale jak ostatnio pomyslalam,ze ona moglaby tutaj przyleciec (na pewno na dlugo) to ja wtedy jade do Polski.

Hej babencje!
Kuba śpi,a ja padłam z nim,coś ostatnio zmęczona jestem.Wstałam,kawke ide robic,a Kubula śpi nadal.
Mąż dzwonił,że mam żarówke kupic do nowej lampy,ha,ha,cos sie ruszyło z remoncikiem.I tak mu sie dziwie,że mu sie chce,wstaje o 5.00 do pracy,wraa styrany o 16.30 i jeszcze dłubie coś w domu.
No to poczytam co naskrobałyście i będę oglądać dalej dywaniki i naklejki na ścianę,bo mi sie marzą u Kubulka na ścianie.Pierwotnie chciałam cos wymalowaC,ale chyba za pstrokato będzie ...ale to nie ten wątek,hi,hi.....pa...

Aleee pyszna kawusia,powinnam sie obudzić.:tak:

Ja też właśnie kawkuję dziś po raz drugi, co mi się rzadko zdarza, a Oli śpi. Tomek wymęczył ją na spacerze i padła o normalnej porze, więc może i wieczorem pójdzie wcześniej spać.

reklama
Ja tez wlasnie kawkuje po raz 3 dzisiaj i robie rogaliki ale dzis ze serem:tak:
Jenni dzis niespala i marudzi strasznie juz sie modle byle do 17:rofl2:

Do góry