reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
mimo wszystko ja bym jej nie odwoziła:no: powiedz że ma tam sama dojechać do autobusu a jak nie dojedzie i jej bilet przepadnie to jej powiedz że ma iść sobie na niego zarobić i jej więcej pieniędzy nie dasz ... ja mojemu bratu tak nie popuszczam :no: a jak mnie wkurzy to potrafię sie odgryźć i następnym razem już inaczej postępuje ;-)
Ja widocznie jestem zanaiwna i niepotrafie odmawiac zawiezie ja bo powiedzialam ze laski mi nie robi i bez niej jakos te 10 lat dawalam rade to i teraz dam ,ja widocznie za honorowa jestem .Z tego wszystkiego glowa mi peka oko skacze jak szalone i tempka 37.6:wściekła/y:

Irtasia, ja tez bym siostry nie odwiozla. Sama podjela decyzje nie biorac pod uwage innych, wiec niech sama sobie radzi. Chyba wiedziala co robi. Ja tez mam 19 letnia siostre, wiec wiem co pisze. U nas taka strategia duzo zmienila na lepsze. Niech dziewczyna wezmie odpowiedzialnosc za wlasne czyny.

cześć
nic nie czytam nie mam ani czasu ani siły, dziś zły dzień jest oj zły
mam nowych sąsiadów i mi sie bezczelnie do piwnicy włamali- przepiłowali moją kłódkę i założyli inną :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już sprawa wyjaśniona ale co mnie to nerwów kosztowało to moje :angry::baffled::crazy:

cześć
nic nie czytam nie mam ani czasu ani siły, dziś zły dzień jest oj zły
mam nowych sąsiadów i mi sie bezczelnie do piwnicy włamali- przepiłowali moją kłódkę i założyli inną :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już sprawa wyjaśniona ale co mnie to nerwów kosztowało to moje :angry::baffled::crazy:
no to jestesmy juz dwie:baffled:

Witam :)
Pojawilam sie po krutkiej przerwie......nie mialam sily na BB ani na nic innego.....praca mnie wykonczy kiedys.....

Ale na szczescie od jutra wolne przez tydzien:)))jupiii!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry