reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witam i zaraz zmykam:tak:wieczorkiem wyjazd do rodziców, nie chce mi się znów tłuc samochodem ponad 6h, ale co zrobić, a i zaraz idę porozmawiać z sąsiadką w sprawie niańczenia małej od września, miała mi dziś dać ostateczną odpowiedź, jak nie to żłobek prywatny nas czeka:baffled:

Co się stało Irtasia :confused: I co to za siostra :szok: Z tego co pamiętam to chyba nie pierwszy raz się na nią skarżysz :baffled:
Poszlam sobie dzis do dentysty narobilam terminow na przyszly tydzien sobie i starszakom i u lekarza ogolnego z tym moim okiem (bo dalej skacze) przychodze a ona gadala akurat z moja mam przez tel i poszla do kibelka wielce kupe robic i przed chwila oznajmila mi ze jedzie teraz w sobote:wściekła/y: takze terminy przepadaja tylko jeden mi pasuje bo znajoma mi przypilnuje Jenni a reszta pujdzie sie walic i wiedziala ze akurat w sobote moj maz ma umowiona fuche u bylego szefa od tygodnia i tez nie pujdzie bo musia ja odwiesc na autobus:wściekła/y:Takze w dupie wszystko ma to ze w przyszlym tygodniu mialam kupic malemu wozek (maz jest ojcem chrzestnym) i ciuszki bo boraczek nie ma w czym chodzic bo ze wszystkiego wyrosnol ale ona tez ma to gdzies a w domu tylko moja mama pracuje ale tak to jest jak sie ma lat 19 i jest sie nieodpowiedzialnym . A tak wogole to widac ze nieliczy sie ze zdaniem innych tylko patrzy byle jej bylo wygodnie ale jestem wkurzona :wściekła/y:Atmosfera w domu jest masakryczna a moj maz stwierdzil ze i tak chociaz jak jest u nas to tak jakby jej niebylo bo calymi dniami do szczescia jest jej potrzebna n-k i gg:wściekła/y: jak sie jej niepowie to tez nic niezrobi i tak calymi dniami

Irtasia,ja bym siostry nie zawozila w sobote.Skoro maz ma fuche,to niech sobie zarobi.Byliscie przeciez inaczej umowieni:baffled:.Jak sie obrazi to trudno,Ty nie masz sobie nic do zarzucenia:no:.Irenko,badz troche egoistka!!!!!!!!!!:tak:

reklama
]Irtasia,ja bym siostry nie zawozila w sobote.Skoro maz ma fuche,to niech sobie zarobi.Byliscie przeciez inaczej umowieni:baffled:.Jak sie obrazi to trudno,Ty nie masz sobie nic do zarzucenia:no:.Irenko,badz troche egoistka!!!!!!!!!!:tak:
Bilet juz jej mama kupila w polsce (bo taniej) ja jej kase mam dac tutaj na ten bilet tak zesmy sie umowili jak bylo gadane ze pojedzie ale 23 a jak nie pojedzie to przepadnie i co wtedy??

Do góry