reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej
mam jak narazie dobry humor ...weflon wytrzyma druga dawka antybiotyku;-)

widze,wiedze morze bjak i brame domu lech a wa lesy;-)i wsyelkich paparazi
mala mi przestawia literki y i z :wściekła/y::-D:-D
to wy na polanki lezycie:szok:przegapiłam czy jak tam bliziutko mnie szkoda ze odwiedzac Was nie można

moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
:-(
straszna tragedia ... przykro mi

reklama
moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
:-(

straszne wiadomości :-(

witam kobietki,
sorry, że nie dawałam znaku życia, ale na wsi u rodziców nie miałam internetu, wróciliśmy dziś w nocy, korki jakoś minęliśmy i droga zajęła nam 6h, to całkiem nieźle. Może wieczorem wstawię wkońcu zdjęcioa z Turcji i z wypoczynku u rodziców i teściów, bo teraz nie mam siły i czasu. Od czwartku męczy mnie grypa żołądkowa, najgorszemu wrogowi nie życzę:baffled::confused::angry:
Suwaczek więc nie aktualny:baffled:

WISNIA to straszne.............

MISKA fajnie ze juz z nami jestes, czekamy na fotki!!!!!

a ja nadal chce nad moooooooooooooorzeeeeeeeeeeeeee;-):baffled::cool2::shocked2:

Dziewczyny, do kiedy składa się wnioski na rodzinne :confused: Ja się jeszcze nie wybrałam, choć już parę razy planowałam, mam nadzieję, że nie trzeba ich składać do końca lipca :szok::confused:

Dziewczyny, do kiedy składa się wnioski na rodzinne :confused: Ja się jeszcze nie wybrałam, choć już parę razy planowałam, mam nadzieję, że nie trzeba ich składać do końca lipca :szok::confused:
U nas trzeba niestety,żeby kase dostać od września.:baffled:Nie złożyłam jeszcze.

Wiśnia-przykro mi,ale tragedia.:confused:

ech... dzięki...
nie mogę się pozbierać... zostawiła dwóch małych synków i męża... to był ostatni dzień ich urlopu po południu mieli wracać do domu........ jezzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuu czemu no ???????????

Wiśnia strasznie mi przykro wiem co czujesz ja z piątku na sobotę przeżyłam śmierc kliniczną albo coś podobnego opiszę wam wszystko jak dojde do siebie bo mógl być też zawal Jeżeli chodzi o wnioski rodzinne my złozyliśmy na początku lipca i juz dostaliśmy decyzję i z tego co wiem to u nas jest tak że nawet ja złozy sie we wrzesniu to dostanie sie z opózieniem i dostaje sie wyrównanie w pażdzierniku za te miesiące co się nie dostalo Nie wiem jak to jest w waszych miastach myslę ze warto by się zapytać bo w tym roku potrzebnejest nawet zaświadczeni że żadne z dzieci nie pobierało stypendium i czeka sie na ten dokumetn 2 dni i jeszcze [ptrzepne jest zaswiadczenie ze skarbowego za przepraszm za bledy ale jeszcze nie doszlam do siebi

Wisnia, przykro mi z powodu kolezanki. :-:)-(

Joanna, az mi slow brakuje. Koniecznie musisz odpoczac i naladowac sily. Trzymam kciuki.:tak::tak::-):-):-):-)

reklama
Do góry