reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja witam u mnie też noc nie ciekawa Emilka zasneła o 22:30 i o 3:00 i o 4:00 miała pobudki ta druga skończyła się tak że wylądowała u nas w łóżku :cool: chciała smoczka ale dałam radę i nie dałam :no: wstała o 6:30 i już biega
Gratuluję konsekwencji Gosia,ja jestem za miękka...:eek:Może jak mąż byłby w domu...
A tak niewyspany Kuba=marudzący Kuba przez cały dzień.

reklama
Witam
u nas tez nocka takasobie jakis koles wydziera nam sie pod oknami wyznajac milosc swojej dziewczynie i tak ok godziny słychac było tylko "Kaska ja Ce koham chce zebys została moja żona " i w koło to samo w rezultacie obudził weronisie ale wypila mleko i spala do 6
super Gosiu Ci idzie te odstawianie smoczka

Gosia podziwiam:tak:.
U mnie cicho ,spokojnie,nikt nie krzyczy :-D.
Ostatnio spalismy do 9,ale wydaje mi sie to za długo:tak:.Dzis dzielnie nastawiłam budzik na 8 i juz nie spie:happy2:.

Witam i ja,

u nas noc taka sobie. Milena ostatnio wyprawia cyrki przed zasnieciem. Cos mi sie wydaje, ze to dlatego, ze przez caly dzien nie widzi taty, a wieczorem jak on juz jest w domu, to Milka nawet jak jest bardzo zmeczona zaczyna wariowac i szalec. Za nic jej wtedy nie mozna polozyc do lozka.:dry:

wITAM jestem wkurzona od samego rana Zuzka zaczyna z Wojtkiem a potem ma pretensje ze ją bije ja się martwię bo @mi sie spoznia i nie wiem jak jest przyczyna w ciązy na pewno nie jestem .Tposzedł do pracy i jedna zmianę ppopłudniuwkę ma za kolegę bo żona kolegI poszła do szpitala rodzić Ogólnie nie najlepiej się czuje nerwy nerwy nerwy i ból w mostku i serce jakieś takie ścisnięte czuję nie umiem się juz wogóle skupic ani na czytaniu ani na oglądanui telewizji Zuzka właśnie wyje jak zarzynane prosie a WOJTEK Ją JESZCZE PODPUSZCZA JA CHYBA OSZALEJE :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tak dzień za dniem Miały jechac na jakiś czas do teściów ale teściowa się rozchorowała nie mam kasy żeby isć albo zapewnić im jakieś zajęcie myslę ze do końca wakacji nie zwarjuje i nie zabiorą mnie do wariatkowa w kaftanie :eek:

Jeju, Joanna, Kobieto wspolczuje i podziwiam. Ty musisz odpoczac!!! A to ze @ Ci sie spoznia to pewnie przez zmeczenie i stres, ktory przezywasz.

witam z placu boju
laski od rana dają popalić niemiłosiernie... niania ma wolne dzisiaj, skazane jesteśmy na siebie i siedzenie w chałupie bo pogoda taka że nosa nie wytknę
ech...

Cześć dziewczyny.
Widzę, że nie tylko ja mam średnie samopoczucie.
Strasznie mnie boli głowa, nie obędzie się bez apapu :dry:

reklama
Do góry