reklama
Bylo bardzo faknie...tylko szkoda ze pogoda strasznie zmienna.....padalo, bylo slonko i znowu padalo....tak w kratke poprostu......ale odpoczelam niesamowicie.....byla moja kuzynka 13letnia i zajmowala sie bardzo duzo Julcia)).....
fotki powklejam moze dzisiaj...nie wiem czy sie wyrobie bo ide juz do pracy dzisiaj:/....wrrrrr.....a tak mi sie okropnie nie chce ze hoho....
fotki powklejam moze dzisiaj...nie wiem czy sie wyrobie bo ide juz do pracy dzisiaj:/....wrrrrr.....a tak mi sie okropnie nie chce ze hoho....
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Hejka!
Nuska czekamy na fotencje!
Nuska czekamy na fotencje!
Witam :-)
Wczoraj wróciliśmy koło 22, chciałam Was poczytać po uśpieniu Oliwki, ale chyba prędzej od niej usnęłam
Dzięki za życzenia zdrowia dla prababci, wczoraj już z nią było lepiej. Okazało się, że to nie paraliż (rodzina cosik źle przekazała) tylko jakiś ucisk na nerw i dlatego babcia nie mogła stanąć na nogach. Ale po masażach i lekach ustąpiło i jakoś chodzi, choć przyznam, że ledwo się trzyma na nogach, ale tak ma już od jakiegoś czasu.
Wczoraj nawet nie mieliśmy czasu pójść na plażę :-( choć w sumie i tak padało. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu w sobotę też pojadę z Tomkiem do Trójmiasta, bo on będzie naprawiał kompa wujkowi w Gdańsku, a ja odwiedzę kuzynkę w Sopocie, tą od trojaczków. Tylko nie wiem, czy Oli da radę tak 2 dni pod rząd w podróży, bo w niedzielę przecież spotykamy się w Poznaniu
Wczoraj wróciliśmy koło 22, chciałam Was poczytać po uśpieniu Oliwki, ale chyba prędzej od niej usnęłam
Dzięki za życzenia zdrowia dla prababci, wczoraj już z nią było lepiej. Okazało się, że to nie paraliż (rodzina cosik źle przekazała) tylko jakiś ucisk na nerw i dlatego babcia nie mogła stanąć na nogach. Ale po masażach i lekach ustąpiło i jakoś chodzi, choć przyznam, że ledwo się trzyma na nogach, ale tak ma już od jakiegoś czasu.
Wczoraj nawet nie mieliśmy czasu pójść na plażę :-( choć w sumie i tak padało. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu w sobotę też pojadę z Tomkiem do Trójmiasta, bo on będzie naprawiał kompa wujkowi w Gdańsku, a ja odwiedzę kuzynkę w Sopocie, tą od trojaczków. Tylko nie wiem, czy Oli da radę tak 2 dni pod rząd w podróży, bo w niedzielę przecież spotykamy się w Poznaniu
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam po odlotowym weekendzie,
w sobote bylismy w oceanarium (takim malenkim w porownaniu z tym w Gdyni), troche pochodzilismy po plazy, a wczoraj Milka szalala na placu zabaw z cala chmara miedzynarodowej dzieciarni :-):-):-)
w sobote bylismy w oceanarium (takim malenkim w porownaniu z tym w Gdyni), troche pochodzilismy po plazy, a wczoraj Milka szalala na placu zabaw z cala chmara miedzynarodowej dzieciarni :-):-):-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czesc maly spi wiec wpadlam na chwile i smigam do sprzatania kolezanka wpada na kawe ;-) ale cos mnie glowęcja boli. u mnie sloneczko wiec pranie juz sie suszy na tarasie
milego dnia kochane
AGA PG czytaj czytaj ale i pisz
milego dnia kochane
AGA PG czytaj czytaj ale i pisz
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hej Laseczki, a wspominacie czasem jak tu na forum dzieliłyśmy się chwilami, gdy nasze maluszki jescze były u nas w brzuchach i czekałyśmy na chwile rozdwojenia? :-) A teraz jesteśmy wszyscy razem - Mamy i Dzidziusie :-) Prawie półtora roku razem :-) !!!!!!
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Witam.
Noc nieciekawa,nie mogłam spać,a do tego ktos do mnie ciagle pisał dziwne sms-y.Po kilku sie wkurzyłam i odpisłam i okazało sie,że to jest pomyłka
Męża brak...nie dzwoni ,bo tam kiepskoz zasięgiem w tym lesie.
Kuba coś marudzi od rana...
No ale nic, trzeba sie wziąc w garść,jakiś obiad zmontować,sprzątnąc...
Noc nieciekawa,nie mogłam spać,a do tego ktos do mnie ciagle pisał dziwne sms-y.Po kilku sie wkurzyłam i odpisłam i okazało sie,że to jest pomyłka
Męża brak...nie dzwoni ,bo tam kiepskoz zasięgiem w tym lesie.
Kuba coś marudzi od rana...
No ale nic, trzeba sie wziąc w garść,jakiś obiad zmontować,sprzątnąc...
reklama