reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

nic nie powiem....
sędzia sku........
za takie rzeczy karnych nie ma....ale zawsze tak jest, ze sciany i okna pomagaja gospodarzom

reklama
a tak w ogole to jak to jest, dostałam prawko na kilka lat ze względu na to ze nosze okolary i musze co jakis czas kontrolować oczy, ale czy jak mnie złapie policja (a juz nie raz złapała) moga sie doczepić ze nie mam okularów?? bo ich nie nosze:no:

ale ską moga wiedziec czy nie mam np. szkieł

czy ktos moze mi to wytłumaczyc :nerd:

Nie doczepią się, nie mają prawa:no:
Jakby co, mówisz, że nosisz szkła i po sprawie. :tak:
Na wszelki wypadek noś w torebce okulary, jakby nadgorliwi policjanci marudzili, że szkła mogą wypaść i co wtedy..:tak:

Potwierdzam.To jest taka troche niejasna sytuacja:-p.Ja tez mam czasowe ze wzgledu na wzrok(pierwsze miałam na 5 lat) i przez 6 lat mialam jedna krotka kontrole i policjant o nic nie pytał;-):rofl2:.A soczewki tak same nie wypadaja na zawołanie:-D:-D:-D.

Co do meczu,to tez jestem wsciekla:crazy::crazy::crazy::crazy:.Cuda sie dzialy na boisku,a tu karny za glaskanie koszulki:-p.Austriaka Lewandowski(to chyba on byl)zlapał za koszulke dopiero w fazie opadania na murawe:-p.Jak ktos ogladal mecz Włochy-Holndia niech sobie przypomni agresyna gre tych pierwszych:szok:.Byłam w lekkim szoku:baffled:.Przed meczem z Niemcami w ogole sie nie denerwowalam,a teraz to sie uspokoic nie moge:confused:.Cienienie mam na pewno podwyzszone.I nie chodzi mi tu o jakis przesadny patriotyzm,ale o zwykła sprawiedliwosc...:confused::blink:.

Madzia24 ciekawe czy takie ranne Twoje ptaszki jak moja Milenka :nerd:
Ogólnie to wszystko jest ok, ale od pierwszego dnia jak tu jestesmy, to budzi się około 5 rano i koniec spania :wściekła/y: Czasem pobawi się jeszcze w łóżeczku nawet godzinę i nie trzeba do niej wstać, ale czasami się tego domaga. Nie wiem co jej tu nie pasuje, może jasno, może gorąco, może głośno..... coś jej najwyraźniej przeszkadza. A ja o dziwo śpię dobrze, choć to "wielka płyta" i rzeczywiście jest głośno (od rana słychać radio maryja u sąsiadki heheh) i gorąco :blink:

Ale już niedlugo będziemy tu mieszkać..... boję się zapeszać, więc nie napiszę na razie nic więcej, ale siedzę jak na szpilkach i czekam na najbliższy czwartek :blink:
Aha, w czwartek jedziemy też do bioenergoterapeuty (który jest zarazem pediatrą), więc to podwójnie ważny dzień :happy2:

witajcie, cześć i czołem ;-)

ja od rana na nogach - najpierw łapanie moczu do kubeczków i Izki i Pysi (hehe ale była zdziwiona)
potem wyprawienie Izy z tatą na wycieczkę i z Patrycją do laboratorium, na szczęście mnie w kolejce puścili bo mała głodna i się darła hihi, pobieranie krwi, mi i małej (ryk + skopanie laborantki) dobrze że to moja koleżanka ze szkoły, ale na odchodne i tak mi powiedziała że mam więcej z nią nie przychodzić ;-)

potem spacer, dom, gotowanie zupy, i teraz mała wyszła z nianią na dwór ufff
mam chwilkę wolnego a po 13 lecę po wyniki i zaraz potem jadę na uczelnię, wracam przed 20 i dzwolnię po pediatrę... jak już sobie pójdzie chyba padnę...

reklama
Do góry