reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiad witaj w klubie cycusiow juz myslalam ze sama jestem i nie chcialam sie przyznawac bo ostatnio slyszalam jak dwie dziewczyny gadaly i mowily ze to wstyd karmic roczne dziecko max 6 miesiecy

Jejku to ja też się powinnam spalić ze wstydu, bo karmię jeszcze piersią i na dodatek jestem w ciąży:-p A swoją drogą znacie jakieś przypadki kobiet, które karmiły piersią będąc w ciąży:confused: Zastanawiam się czy to naprawdę jest takie groźne:baffled: Zresztą daje sobie jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że do porodu uda mi się odstawić Victora;-)

reklama
WOLFIA ja slyszalam ze karmienie bedac w ciazy nie jest grozne....i czesto jest tak ze pokarm zmienia wtedy smak i dziecko karmione samo rezygnuje z piuersi...a slyszalam tez o przypadkach ze kobiety karmily cala ciaze i jeszcze potem- oboje dzieci...:tak:
niech mnie ktos poprawi jesli sie myle co do NIESZKODLIWOSCI karmienia ale pamietam ze o tym czytalam:zawstydzona/y::confused:

Kasiad witaj w klubie cycusiow juz myslalam ze sama jestem i nie chcialam sie przyznawac bo ostatnio slyszalam jak dwie dziewczyny gadaly i mowily ze to wstyd karmic roczne dziecko max 6 miesiecy
Nie jesteś sama :no: ja zamierzam karmić do ok 2 rż, no chyba, że powstaną jakieś okliczności, które mnie sprowokują do wcześniejszej rezygnacji. Jest zresztą chyba nas więcej, z tego co pamiętam to Ewamat jeszcze karmi, nie pamiętam kto jeszcze.
Ja w swoim otoczeniu znam kilka babek, które mają dzieci mniej więcej w wieku naszych i karmią nadal. Zazwyczaj spotykam się z pozytywnymi reakcjami, jednak negatywne opinie też słyszałam. No cóż, każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, a ja i tak zrobię tak, jak uważam :tak:

Hej dziewczyny! Ja tu tylko na chwilkę dzisiaj :-( Mam kupę pracy do końca tygodnia i siedzę w każdej wolnej chwili.
Chciałam tylko dać znać, że żyję ;-)

reklama
To dobrze Joasiek bo juz sie o Ciebie martwiłam :tak:
Miał byc wychowawczy, wiecej czasu na wszystko(czyt. także na BB;-)) a ty... zniknęłaś;-)

Do góry