reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Miska bardzo mi przykro.....wiem co to znaczy jak ktos bliski odejdzie<niestety>:-(

A co do tabletek...ach wiecie co jestem ostatnio taka zakrecona, o niczym nie mysle, i nie pamietam....:-p:sorry2:
czytalam ulotke ale nigdzie nie widzialam wzmianki o tym co zrobic jak sie zapomni jednej tabl.....i ze stersu zadzwonilam do siorki co rezultatem bylo polkniecie dwoch tabl.....
co sie pozniej okazalo ze na ulotce bylo jak byk napisane ze mozna zapomniec do 24h:laugh2::-D......i niepotrzebnie sie marwilam...tylko teraz zastnawia mnie fakt czy to ze polknelam dwie na raz nic mi nie zaszkodzi:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

LUDZIE JAKA GAPA ZE MNIE...WRRRRR
Nuśka jak ja zapomnę to jeśli minie sporo czasu to omijam tą zapomnianą i łykam prawidłową o tej co zawsze porze :tak: a jeśli mineło niewiele czasu to łykam tą co zapomniałam:tak: a potem o tej co zwykle porze tą prawidłową :tak: 2 naraz niby się nie powinno łykać ale chyba ci nie zaszkodzą ;-)

Miśka :-:)-:)-(

reklama
Miska smutno bu ...jak szybko odchodza...............
Nuska najwzej Cie przeczysci:-p:laugh2:a tak serio to poprostu uwazaj bardziej przez ostatnie dni;-)

ale wy duzo piszecie :szok::szok::szok:
dzis bylismy pierwszy raz u fryca SZymek na widok nozyczek wyl jak wsciekly ale jak zmienilismy na maszynke to radocha na maxa a kolorowe waldy dopelnily szczescia jutro wkleje mojego " nowego" synka
a teraz spadam sie pluskac i lulu

reklama
witam
Miśka przykro mi...

dziewczyny szaleją, kaszlą na maxa, mnie boli gardło i mam stan podgorączkowy...
humor mam średni, fryzura mi się nie podoba, dzisiaj idę do kosmetyczki i gina - nie chce mi się....

Do góry