reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

jesli dostałam przed chwila wiadomosc o tresci:
dziękuję za .......... zakup na mojej aukcji. Dzisiaj...........został wysłany. Nr listu UPS.................................

to znaczy ,ze moge dostac jeszcze dzis:baffled::szok:, chyba nie co? jutro , dobrze mysle, powiedzta bo juz nie mysle:rofl2:

reklama
jesli dostałam przed chwila wiadomosc o tresci:
dziękuję za .......... zakup na mojej aukcji. Dzisiaj...........został wysłany. Nr listu UPS.................................

to znaczy ,ze moge dostac jeszcze dzis:baffled::szok:, chyba nie co? jutro , dobrze mysle powiedzta bo juz nie mysle:rofl2:
Myśle,że jutro z rana.:tak:

hej babeczki, co tak cicho?wreszcie dziecko daje mi popisac a was jakby nie było....Agusia jak sie sprawuje lap?

Moj kilkumiesieczny komp tez nie chciał visty:no: dlatego mamy xp ale z nowym officem i jest ok:tak: Zazdroszcze Ci kompa, jak my wymienialismy swojego to mowiłam mezowi ze nie chce lapa i kupilismy stacjonarny a teraz załuje buuuu:-(

w lapie jest orginał Vista ''legal;-):-)''ze wszystkimi sterownikami i naklejkami ;-):tak::-)ja chce Viste (chciałbym sie pouczyc) tylko cos tam cos tam ,nie wiem wymysla :rofl2:
w stacjonarnym mam xp i nakładke Visty :blink:
ale ogolnie chcemy odejsc od kompa stacjonarnego
beda 2 ale lap.

reklama
Jestem juz szalenie zmęczona...ufff...jutro muszę zacząć pakować szafę...
młody spi,
ja chyba też sie położę, tylko zmywarka sie wyłączy...

DOBRANOC !!

Do góry