to będziemy trzymać kciuki za wszystkie dzisiaj podróżujące maluchy ;-)Laseczki, trzymajcie z mnie kciuki. Dzis o 12 ja sama tylko zabieram Julcię-wrzeszczaka na pokład autobusu i spedzimy tam 2 godziny. Potrzeba mi cudu, zeby jakos te podróź przeżyć.
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
JA też witam i spadam sprzątać łazienkę Tylko poczekam jak mąż przyniesie świeże buleczki to sobie zjem z masełkiem i konfiturą brzoskwiniową i wypije kawkę miłego dnia kobietki
agusia9915
Matka wariatka
dokładnie my tylko godzinke spedzimy ale zawsze;-)cośto będziemy trzymać kciuki za wszystkie dzisiaj podróżujące maluchy ;-)
agusia9915
Matka wariatka
jem sniadanko jak nigdy, pije kawke i zbieram sie za pakowanie pierdół;-)
no i wyruszamy:-)
no i wyruszamy:-)
cześć dziewczynki :-)
u mnie średniawo z nastrojem... ostatnio łaziłam z podaniami o pracę więc czasu miałam tyle co nic, wczoraj byliśmy bez dzieciaków w kinie - faaajnie było, już nie pamiętam takiego fajnego dnia...
i wszystko byłoby super gdyby nie to, że w końcu postanowiliśmy nie karmić Izki i od ponad godziny męczy parówkę... szlag mnie już trafia
u mnie średniawo z nastrojem... ostatnio łaziłam z podaniami o pracę więc czasu miałam tyle co nic, wczoraj byliśmy bez dzieciaków w kinie - faaajnie było, już nie pamiętam takiego fajnego dnia...
i wszystko byłoby super gdyby nie to, że w końcu postanowiliśmy nie karmić Izki i od ponad godziny męczy parówkę... szlag mnie już trafia
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
czesc laski!"
joasiek NA PEWNO BEDZIE WSZYSTKO ok!!!!!!!! a Tycia ma racje z dzieciaczkiem na pewno trudniej i wolniej by szlo pakowanie!
PAtri i mamy podrozujace;-):-) powodzenia!!! bedzie dobrze! nasze dzieciaki sa juz w takim wieku ze beda sie w podrozy wszystkim interesosawac i podroz na pewno szybko minie!!!!!!!!!!
ja po sniadaniu- kromce chleba i 2 kawalkach tortu plus kawa latte...zyc nie umierac;-)
joasiek NA PEWNO BEDZIE WSZYSTKO ok!!!!!!!! a Tycia ma racje z dzieciaczkiem na pewno trudniej i wolniej by szlo pakowanie!
PAtri i mamy podrozujace;-):-) powodzenia!!! bedzie dobrze! nasze dzieciaki sa juz w takim wieku ze beda sie w podrozy wszystkim interesosawac i podroz na pewno szybko minie!!!!!!!!!!
ja po sniadaniu- kromce chleba i 2 kawalkach tortu plus kawa latte...zyc nie umierac;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Witajcie babeczki, pozdrawiam z okolic Szczecina. Pogoda rano była super, teraz trochę pokapało. Podróż mieliśmy parszywą, Wiki wymiotowała dwa razy i nic nie chciała jeść, na szczęście mimo, że jechaliśmy w dzień , trochę pospała. Wystraszyłam się, że nas dopadnie jakieś choróbsko, ale na szczęście Wikusia zdrowa, czyżby to choroba lokomocyjnaMam nadzieje, że z powrotem wrócimy bez niespodzianek.
reklama