reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Laseczki, trzymajcie z mnie kciuki. Dzis o 12 ja sama tylko zabieram Julcię-wrzeszczaka na pokład autobusu i spedzimy tam 2 godziny. Potrzeba mi cudu, zeby jakos te podróź przeżyć.
:-D:-D:-Dto będziemy trzymać kciuki za wszystkie dzisiaj podróżujące maluchy :tak:;-)

reklama
cześć dziewczynki :-)
u mnie średniawo z nastrojem... ostatnio łaziłam z podaniami o pracę więc czasu miałam tyle co nic, wczoraj byliśmy bez dzieciaków w kinie - faaajnie było, już nie pamiętam takiego fajnego dnia...
i wszystko byłoby super gdyby nie to, że w końcu postanowiliśmy nie karmić Izki i od ponad godziny męczy parówkę... szlag mnie już trafia :wściekła/y:

czesc laski!"
joasiek NA PEWNO BEDZIE WSZYSTKO ok!!!!!!!! a Tycia ma racje z dzieciaczkiem na pewno trudniej i wolniej by szlo pakowanie!

PAtri i mamy podrozujace;-):-) powodzenia!!! bedzie dobrze! nasze dzieciaki sa juz w takim wieku ze beda sie w podrozy wszystkim interesosawac i podroz na pewno szybko minie!!!!!!!!!!

ja po sniadaniu- kromce chleba i 2 kawalkach tortu plus kawa latte...zyc nie umierac:-D:tak:;-)

Witajcie babeczki, pozdrawiam z okolic Szczecina. Pogoda rano była super, teraz trochę pokapało. Podróż mieliśmy parszywą, Wiki wymiotowała dwa razy i nic nie chciała jeść:szok:, na szczęście mimo, że jechaliśmy w dzień , trochę pospała. Wystraszyłam się, że nas dopadnie jakieś choróbsko, ale na szczęście Wikusia zdrowa, czyżby to choroba lokomocyjna:baffled:Mam nadzieje, że z powrotem wrócimy bez niespodzianek.

reklama
Miśka mi Izka przy każdej podróży dłuższej niż 1 godz. wymiotowała
teraz daję jej syrop Lokomotiv i luzik - a, i nie daję jej pić w drodze
tylko nie wiem czy takie maluchy mogą już ten syrop

Do góry