reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

przyjechałam z uczelni, obrobiłam dzieci i zostało mi jeszcze tylko sił na powiedzenie wszystkim dobranoc
idę się do poduchy przytulić

reklama
Jakie pysznosci:-):tak:.Az mam chec zadzwonic do meza,zeby mi kupil cos slodkiego:baffled:.Oczywiscie,gdyby nie mały szczegol,ze sie odchudzam;-)...

Dziękuje za komplementy...
dom praktycznie już gotowy...góra zostanie jak jest, schody są pomalowane na beżowo, narazie nie stać nas na nic innego....pokój już zapodłogowany, w następnej kolejności malowanie korytarza i zakładanie podłóg...za tydzień meble do kuchni i gotowe...kartony w kuchni to sprzęt AGD...w sumie to jeszcze z miesiąc i zmieniam lokal...

Doczytała wątek o pogaduchach i takich tam, nie ma juz siły na reszte...do jutra kochane...
Ojjj.. a to juz weekend...może sie zdarzyć, ze sie nie pojawie...bo zawsze w te dni mam wiele więcej zajęć..wszyscy w domu tworzą potrójny bałagan..

DOBRANOC !!!!

a mialam przeczucie zeby tu woeczorem wpasc i winka sie z wami napic!

ale maz niespodziewanie odebral mnie z pracy, porzucilismy auto na parkingu i poszlismy zjesc kebaby na lawce i napic sie piwa z butelki jak za starych dobrych czasow. i zeszlo sie nam do 00.30. jakos fajnie nam sie teraz uklada:tak:

a u nas dzis leje, ja npije kawke, makrela podsypia, ale co njakis czas miałczy wiec zaraz pewnie bedzie pobudka.

mialysmy isc dzis na fote do paszportu dla niej. w koncu nie zdazymy go wyrobic i nici z wakacji:-(

Witam i Ja :)
Ale tez zmykam sprzatać jak Kasiad
znajomi przychodzą, bedziemy grilowac i piwkować:tak::-)

Mysia ja też mam w weekendy wiecej sprzatania przy naszej trójce :) a szczególnie przy mężu :nerd:

Miłej sobotty :) papa kochane:-)

reklama
Mysia a wybralas juz meble do kuchni?? Bo mowiłas ze Ci sie podobają ciemno-brązowe...tak z ciekawosci pytam :-)

LillKate fajnie że Wam sie układa razem :) a takie piwkowanie z butelki jest fajne, tez mi sie kojarzą ze starymi czasami...wspomnienia wracają

Do góry